KK Partizan

Vidiš, upravo je protok lopte naša najveća boljka u poslednje dve tri sezone, na sve ostalo nemam zamerku. Kod nas nema ni približno dovoljno off ball kretnji.
.
Већи проблем видим у томе да нисмо у стању да убодемо тројку "када треба".

Када се противник стисне у рекету и лопта нема где да прође.

Таква одбрана разбија се кошевима из даљине када су присиљени да се развуку, а не сећам се да смо некада разбили њихову одбрану шутевима за 3.

Када осете да нам тројке не иду и да су играчи изгубили поверење у себе, стисну се испод коша и ми немамо решење.

На то додај и неизвесна слободна бацања, прво се погоди, а друго промаши што ми је потпуно невероватно. Обично после првог погођеног друго бацање "улази само", осим ако си у Партизану.

Али знаш, Жељко је крив што играчи из чистих, изграђених ситуација не погађају тројку и што промашују слободна бацања.

ПС. Посебна је прича што смо на дну по досуђеним слободним бацањима, а погоди ко су шампиони у досуђеним пеналима...

.

.
Већи проблем видим у томе да нисмо у стању да убодемо тројку "када треба".

Када се противник стисне у рекету и лопта нема где да прође.

Таква одбрана разбија се кошевима из даљине када су присиљени да се развуку, а не сећам се да смо некада разбили њихову одбрану шутевима за 3.

Када осете да нам тројке не иду и да су играчи изгубили поверење у себе, стисну се испод коша и ми немамо решење.

На то додај и неизвесна слободна бацања, прво се погоди, а друго промаши што ми је потпуно невероватно. Обично после првог погођеног друго бацање "улази само", осим ако си у Партизану.

Али знаш, Жељко је крив што играчи из чистих, изграђених ситуација не погађају тројку и што промашују слободна бацања.

ПС. Посебна је прича што смо на дну по досуђеним слободним бацањима, а погоди ко су шампиони у досуђеним пеналима...

.
Željko je us rao zadnju utakmicu sa Miltonom na početku i Miltonom na kraju..
evo baš sam gledao podkast sa Otaševićem.. isto priča ko i ja.. voli Željka i nikad ga ne kritikuje ali sada je morao
Milton treba prvo da se pronađe u ABA a ne da ga forsiraš u EL i to u odlučujućim momentima ( Otašević Nikola )
Kalates i Vaš bili na klupi kad se lomilo na kraju..ubacio Vaša već kad su okrenuli onih 4, 5 razilke.. kasno..
pa nije ni Željko bezgrešan brate.. sjbo je protiv Asvela al idemo dalje

znači daj sutra da krenemo kako Bog zapoveda

Kalates na pleju, Vašington, Sterling ( Vanja ), Bonga ( Poku ) i Tajrik

ako slučajno loše krene, odmah menjaj, traži tajm aut, uleti u teren, uradi nešto.. a ne da ke njaš onom Fincu ili Lakiću na klupi i da čekaš tv tajm aut

Željko je us rao zadnju utakmicu sa Miltonom na početku i Miltonom na kraju..
evo baš sam gledao podkast sa Otaševićem.. isto priča ko i ja.. voli Željka i nikad ga ne kritikuje ali sada je morao
pa nije ni Željko bezgrešan brate.. sjbo je protiv Asvela al idemo dalje
.
Ма далеко од тога да било кога проглашавам божанством којем нема приговора.

Кошарка је зајебан спорт и у маси ситуација ти срећа одлучује на којој страни ћеш да се нађеш.

За мене је добар тренер онај који свој тим доведе у ситуацију да победи.

Остало је на играчима.

Што се Асвела тиче, нико не може да ме разувери да се ради о саботажи.

Пази, (и Жељко резигнирано то констатује) лекари су саветовали да Тајрик не игра ту утакмицу!!!

И шта да радиш када ти лекар то каже?

Не могу да се присетим било које ситуације у којој се у било којој држави комплетан државни апарат ангажовао на уништењу једног спортског колектива.

Диктатори су имали своје фаворите и трпали новац и друге бенефиције, али нису дирали опоненте.

У Србији је то подигнуто на виши степен и то се не крије.

.

...како је лако прогласити неког да се не разуме у кошарку само ако не мисли исто као и он :roll:
Ја сам овде више од 20 година ,и браним Партизан и оне који су тада
у њему дал играчи дал тренери... у свим спортовима ,а не поједине да проглашавамо непогрешивим
и то поред очигледних грешки,или лоших резултата...нико није већи од Партизана као појединац...нико !
А о томе ко више воли Партизан од ког ...мислим глупо је и писати а тек како доказати...
Ето Дуљај је много волео Партизан,требао је да остане и даље тренер:hahaha:
И он,прочитах негде ,мисли да је смењен због неке изјаве само,а не због резултата

Večeras igra Partizan.. Jbanje mater Parkeru, pljuvanje po Miltonu, Vanji.. tenhnička Tajrika.. 30 i kusur bacanja za protivnika.. Željkovo ispoljavanje emocija prema zbunjenom Fincu... stres, stres, stres..

Sveti Aranđele pomozi!

...како је лако прогласити неког да се не разуме у кошарку само ако не мисли исто као и он :roll:
Ја сам овде више од 20 година ,и браним Партизан и оне који су тада
у њему дал играчи дал тренери... у свим спортовима ,а не поједине да проглашавамо непогрешивим
и то поред очигледних грешки,или лоших резултата...нико није већи од Партизана као појединац...нико !
А о томе ко више воли Партизан од ког ...мислим глупо је и писати а тек како доказати...
Ето Дуљај је много волео Партизан,требао је да остане и даље тренер:hahaha:
И он,прочитах негде ,мисли да је смењен због неке изјаве само,а не због резултата
msm da niko ne spori Obradovićeve greške ali očigledna je sinhronizovana akcija sa svih strana da se čovek smeni
E sad pitanje za tebe: Zašto toliko hoće da ga smene? Zašto državi i Ciganima smeta Željko na čelu Partizana?
Na stotine botova koji se predstavljaju kao navijači Partizana koji pljuju Željka.. postoje i ovi autošovinisti ali oni ga otprilike pljuju zbog političkog stava.. to je Ćacad među nama.. ti si pretpostavljam jedan od tih.. više voliš SNS ubice i kriminalce nego Partizan..

mene je npr boleo k za Stefaroplusa.. čak sam i voleo da ostane... ali njihova stvar..
ovde Cigani tj 70 % Srbije iz petnih žila i iz svih svojih resursa rade na Željkovoj smeni..

Poslednja izmena:
Burazer upravo javio da ide na Slavu večeras tako da mi daje sezonsku i odo ja na utakmicu sa kolegom.. ove sezone sam bio na Efes i dobili smo, vreme je da padnu još jedni Turci!

Treba ocekivati da cemo krenuti dobro i jako, uvek dobro igramo kad se spremimo i imamo vremena za trening. Ne ocekujem nervozu i tremu i losu igru usled toga, ali nista me ne bi vise cudilo. I bojim se zavrsnice. Od Fenjera ne znam sta da ocekujem, nisam ih gledao, ocajno su zapoceli a sad se nesto kao dizu, mnoge igrace im ne poznajem, ali ako budemo na nivou svojih potencijala, opeglacemo ih. Samo da nema onog Hejs-Dejvisa. :mrgreen:

Жељко Желимир Обрадовић је најбољи тренер у историји спорта. Тачка. И остаће доживотно у Партизану јер је икона, величина, легенда светског спорта. Ви којима то смета или мењајте клуб или се јбите или нађите кривца у другима јер у њему га сигурно не можете наћи

Појачање за вечерас.
586308682_1303829394880215_1449652949354424826_n.jpg

Жељко ОБРАДОВИЋ - Владе ДИВАЦ - Зоран САВИЋ

Neprijatni smo, nesigurni i bez ideje, a obezbedili smo im i laksi suterski trening u prvom poluvremenu. Temperament nam je varljiv kao u tinejdzerke, krenemo smuseno, pa se prizovemo k sebi, a onda se raspadnemo na prvi promasen zicer i primljenu trojku uz faul.

I uopste nam se nisu vratili igraci, samo (ocekivano) Tajrik koji je (neocekivano) izostao protiv Asvela.

Mozemo da cekamo neki preokret u drugom poluvremenu, da vidimo koliko samopostovanja imaju, ali vec mozemo polako da racunamo koliko nam je negativan skor 4-8 i koliko nam je vremena ostalo do rekreativnog igranja ako se ne opasuljimo malo...

Ajde.

Sada nas je u cetvrtoj ubilo to sto je sudija svirao Brunu faul u napadu iako je bio uhvacen za ruku (jos i gledali dal je nesportska, idioti), onda ne hvatamo loptu, primamo trojku, zasrljamo, primamo trojku, opet u prejadnoj situaciji.

Sve dok ne nadjemo nacin da igraci ne lelujaju i ne padaju i da donose normalne odluke i igraju normalnu odbranu, bice ovako..

.
Као прво, играли смо против тима који је пројектован да освоји Евролигу.

Они су од почетка кренули жестоко и очекивао сам да у другом полувремену падну, што се и десило.

Спасили су се нестварним тројкама, без обзира колико су ти шутеви били отворени. а сваки уђе баш када им је потребно, не дешава се ни на тренингу.

Већ дуже време, још од прошле сезоне имам утисак да атмосфера у хали више прија противницима него нашим играчима.

.

Back