KK Partizan

Jeste, daleko jace bi mahao peskirom u EL.

Evo Ostoja radi kontrolu stete, pusteno na portale da je Smit potpisao.

Ovo ce biti kritican momenat ako se Smajli povredio, novi igrac je doveden, opet treba slagati kockice, ali pu-pu.

Smajli bas nema srece, sinoc se potopio jos jedan splav, danas povreda.

Al će da se kuka na proleće ako je tačno da ABA liga gubi jedno mesto u EL..kao što se priča.
Прошлу смо једва победили Звезду помало на мишиће и домаћи терен, шта ли ће бити у мају без домаћег терена ако стварно само једно место буде за Абу.

У принципу мислим да ходамо помало на ивици провалије шта ће да будне ће видимо.

Meni samo nije jasno. Balša pogrešio jednom i odmah zakucan za klupu. Kaminski ne zna gde se nalazi, kasni u odbrani i Željko ga drži na terenu.

Takodje, na 20 poena mogao da pusti Drezgića. Nema veze, poraz je bio garantovan, da li 20 ili 30 razlike.

Прошлу смо једва победили Звезду помало на мишиће и домаћи терен, шта ли ће бити у мају без домаћег терена ако стварно само једно место буде за Абу.

У принципу мислим да ходамо помало на ивици провалије шта ће да будне ће видимо.
Aba ne daje mesto u EL!!!! Partizan igra EL i da bude 12 ti!

Ja pokusavam da budem realan sto se tice i umora i putovanja i cesto imam obzira za to. Ali ekipa je doputovala u zadar direktno i mogla je koliko toliko da se revitalizuje 1 dan i drugi dan da pripremi mec. Ne u potpunosti dovoljno al za suterski trening i skauting sastanak i trening dovoljno. Tim pre to vazi za Jaramaza, Andjusic, Tristan, Smajlija, Balsu, Kaminskog, Ponitku jer oni bar nisu imali ne znam ni ja kakve napore i minute. Za Pantera, Ledeja, Douzera, Naneli ja, Bruna mogu da razumem ali za ove gore ne.
Pa sad zamislite normalne okolnosti i da u timu imate sve ove pobrojane koji nisu imali veliki napor (njih 6 7) i dodje ekipa sa ramnjakom, bozicem, mazalinom, dreznjakom i odere te glatko 20 razlile, i ceo mec igra 2 akcije. E mene bi kao trenera bilo sramota.
Pa ***** ti sve ovo ako tebi trebaju 30minuta Pantera, Naneli ja, Ledeja, Douzera za zadar, megu, cedevitu, igokeu. Koja je poenta njihovog postojanja u partizanu.
Isti taj Andjusic u toj igokei bi ubacivao 20 poena a jaramaz u megi bi zavrsavamo na obrucu a ovde vola u dupe ne mogu da pogode. Pa Balsa bi kvalitetom u tom zadru bio druga napadaca opcija. Nemoj da se zajebavamo kakav umor kakva sanja kao izgovor sto te ovi oduce od kosarke.

RazmaziIli su nam se igraci pored navijaca, smatraju da je ABA otaljavanje posla gde ih samo EL inspirise. Verujem da ce Zeljko da izbaci te bubice i da cemo uzeti Abu i pored domacinstva prigrarskog rivala.

Ja pokusavam da budem realan sto se tice i umora i putovanja i cesto imam obzira za to.

Mnogo nam je svima laknulo sto ti imas toliko puno obzira. :mrgreen:

Prvi deo ti je skroz netacan. Mogli su da se odmaraju i cela 2 dana, ali ti ne mozes naci dzebane za trecu utakmicu u pet dana, i to je to. Nije problem fizicki umor, oni treniraju, bilduju, mogu oni da igraju i svaki dan ako treba, ali je pitanje sa kojim kvalitetom i kojom motivacijom. Ja radim relativno lagan posao u svakom smislu, pa opet moram svaki dan nesto da smisljam, pa od srede pocinjem da trokiram i cekam vikend. To je priroda stvari, nismo roboti.

Drugi deo je vec tacniji, a to je zasto mi ne mozemo da isteramo vec drugu sezonu nesto u ABA-ligi kada su na parketu drugopozivci. I ima veze sa time kako smo izgradili tim. Ocigledno ne ide da Jaramaz presedi celu u Valensiji, a onda ce kao da resava u Zadru. Nece, jer nema rutinu, i to je to.

Prvi deo ti je skroz netacan. Mogli su da se odmaraju i cela 2 dana, ali ti ne mozes naci dzebane za trecu utakmicu u pet dana, i to je to. Nije problem fizicki umor, oni treniraju, bilduju, mogu oni da igraju i svaki dan ako treba, ali je pitanje sa kojim kvalitetom i kojom motivacijom. Ja radim relativno lagan posao u svakom smislu, pa opet moram svaki dan nesto da smisljam, pa od srede pocinjem da trokiram i cekam vikend. To je priroda stvari, nismo roboti.

Drugi deo je vec tacniji, a to je zasto mi ne mozemo da isteramo vec drugu sezonu nesto u ABA-ligi kada su na parketu drugopozivci. I ima veze sa time kako smo izgradili tim. Ocigledno ne ide da Jaramaz presedi celu u Valensiji, a onda ce kao da resava u Zadru. Nece, jer nema rutinu, i to je to.

Motivacija? Igraju za Partizan za najbolju publiku u evropi, igraju za ne male ugovore, igraju da se nametnu da u El imaju zapazeniju ulogu. Kakva im to motivacija treba?
Vec drugu sezonu postaje pravilo da ova druga petorka muku muci sa svima i da su u stanju samo u nebitnim minutima da pogadjaju.
Treba debelo Zoc to da proceslja.

Kog boli k za prvo ili drugo mesto.. je l znaš uopšte propozicije brt?
A sad je koga boli a? Brzo menjas pricu kako stvari odmicu. Provalio si da se nakupljaju porazi u Aba Ligi, pa kao ko **** Aba Ligu, i da je ne osvojimo sredice nam Ostoja i Zeljko sa Bodirogom vajld kard a? Samo citam sta pises ovde, izbija ti mrznja neverovatna prema Zvezdi, da nas gura vlast u svakom sportu. I da jedno bonus pitanje za tebe, jel znas mozda kojoj stranci pripada Ostoja, ja stvarno ne znam pa ako znas da me prosvetlis

A sad je koga boli a? Brzo menjas pricu kako stvari odmicu. Provalio si da se nakupljaju porazi u Aba Ligi, pa kao ko **** Aba Ligu, i da je ne osvojimo sredice nam Ostoja i Zeljko sa Bodirogom vajld kard a? Samo citam sta pises ovde, izbija ti mrznja neverovatna prema Zvezdi, da nas gura vlast u svakom sportu. I da jedno bonus pitanje za tebe, jel znas mozda kojoj stranci pripada Ostoja, ja stvarno ne znam pa ako znas da me prosvetlis
ne izbija me mržnja prema zvezdi nego prema mutantu fmp u..

Back