KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad malo o tekmi
izgleda da postoji razlika kad se tekme igraju na dva i na tri dana
nasi su imali mnogo vise snage, tacno se vidi po nacinu licnih koje su pravljene
komsijama se desavalo ono sto nije u predhodne dve utakmice, kasnili su u preuzimanju i onda se zaletali u nase igrace, kod nas je takvu glupost pravio jedino Tepic u poslednjoj cetvrtini
Rasic, Lazme vrlo dobri, Pera kad je najpotrebnije, a Veseli ce biti najbolji beli atleta, kad bi imali sposobniju upravu i vise para pa da formiramo tim oko njega, za dve godine na tronu Evrope
TNT, potpuno iscedjen, ko suva drenovina, jedno veliko hvala za sve ove sezone, ali u finalnoj seriji se nisu naigrali
nisam slusao pres kod Tegija, al sam cuo Duletovu izjavu na RTSu, nema potrebe da proziva ove za bodovanje, nije prilika, treba da se slavi titula

***** mu ja mater debelu,svinja jedna! To za bodove što je provocirao,ispao je najveća pičketina.

Koga je provocirao?
Vas cigane?
Kako moze da vas provocira kada ste vi uvek "bili" za bodovanje i "niste " pokusavali pomocu raznih kapicica,radovica na kvarno da retroaktivno ukinete bodovanje....
Pa i Opacic nije isao u Torino zbog bodovanja ,vec zbog razgovora o buducnosti evropske kosarke.....

Sto ste se vi pronasli u duletovim pricama ,ako vam je savest cista....

Koga je provocirao?
Vas cigane?
Kako moze da vas provocira kada ste vi uvek "bili" za bodovanje i "niste " pokusavali pomocu raznih kapicica,radovica na kvarno da retroaktivno ukinete bodovanje....
Pa i Opacic nije isao u Torino zbog bodovanja ,vec zbog razgovora o buducnosti evropske kosarke.....

Sto ste se vi pronasli u duletovim pricama ,ako vam je savest cista....

slazem se!

Partizan je sinoc pobedio zato sto je bio bolji. Sve ostalo je sviranje qrtzu.

Zvezdi svaka cast na svemu prikazanom, uopste ne bi bilo nezasluzeno da su oni uzeli titulu. Pesic je odradio odlican posao u plej ofu, izvukao i vise od maksimuma iz 1 limitiranog tima i treba da urade sve sto je u njihovoj moci da ga zadrze.

Mi, s druge strane, cemo opet poceti sezonu sa skroz promenjenim sastavom, odlaze nam nosioci igre + mozda i trener, tako da nisam siguran da cemo i sledece sezone ponoviti ovakve rezultate. Nije toliko ni bitno, smori se covek posle 8 godina... :D

Jos jednom, hvala momcima za sjajnu sezonu, bilo ih je zadovoljstvo gledati u svim takmicenjima :worth: Mislim da nikad drazu generaciju nisam imao.

363_0.jpg

I ja se zahvaljujem na cestitkama sa protivnicke strane, mada ih nije bilo mnogo...
Uglavnom - potpuna kontrola utakmice, iako sam ja vec poceo da pizdim kod 7:12 u prvoj cetvrtini. I dalje mi je cudno kako smo mogli da igramo tako promenljivo; prve dve utakmice dosta dobro, naredne dve nikako i ova peta odlicno... TNT (Lepotane, Sarenac izgleda cita tvoje postove :D) manje od 20 poena; srecom Lazme i kompanija je sve lepo ispratila!

Evo par slika sa Partizanovog sajta:
http://www.kkpartizan.rs/sr/galerija.php?cid=77

Statistika sa svih utakmica (pa i ove poslednje):
http://www.kkpartizan.rs/sr/statistika.php

CItao sam u Blicu (a to ovde niko ne spominje) da bi Boban Marjanovic mogao da dodje kao zamena za Slavka Vranesa. Ako dodamo i Milojevica, Avdalovica i jos neko iznenadjenje od strane uprave eto opet dobar tim :D

I ja se zahvaljujem na cestitkama sa protivnicke strane, mada ih nije bilo mnogo...
Uglavnom - potpuna kontrola utakmice, iako sam ja vec poceo da pizdim kod 7:12 u prvoj cetvrtini. I dalje mi je cudno kako smo mogli da igramo tako promenljivo; prve dve utakmice dosta dobro, naredne dve nikako i ova peta odlicno... TNT (Lepotane, Sarenac izgleda cita tvoje postove :D) manje od 20 poena; srecom Lazme i kompanija je sve lepo ispratila!

Evo par slika sa Partizanovog sajta:
http://www.kkpartizan.rs/sr/galerija.php?cid=77

Statistika sa svih utakmica (pa i ove poslednje):
http://www.kkpartizan.rs/sr/statistika.php

CItao sam u Blicu (a to ovde niko ne spominje) da bi Boban Marjanovic mogao da dodje kao zamena za Slavka Vranesa. Ako dodamo i Milojevica, Avdalovica i jos neko iznenadjenje od strane uprave eto opet dobar tim :D

Eeeeeh nije ni Avdalovic vise ono sto je bio.....nazalost
secam se njegovih partija sa Partizanom,nadam se da ce da se vrati u staru formu
a najvise bi voleo da se vrati centar Milojevic,stvarno je mnogo dobar igrac ali je manje realno da ce se vratiti......
SVAKE GODINE NAM STIZU NOVI TALENTI iz Buducnosti,i od njih nicu pravi igraci...
e sad dal uprava ima kinte za sva ta Apojacanja videcemo.....

Gde ste miševi...jaki ste samo kad pobeđujete...šta je bilo,usr.li ste se,misli ste "lako ćemo mi sa ciganima"..."titula nam je već u rukama"..."3 lagana treninga do pehara".
Ja ne veličam nas ali ste mi ogavno bili cele godine i znali ste samo da kenj.te...bolji ste kao kolektiv i tu vam skidam kapu ali ste kao navijači velike 0.
Samo u pobedama ste veliki,miševi.

druze na tvoju zalost i bilo je lako... s obzirom da ste dobili jednu da bi zaradili koji din vishe...
ovo shto prozivash "jaki ste samo kad pobedjujete" ko si ti da to prichash ... partizan cele sezone ima brdo navijacha na utakmicama..
bolje se osvrni na vas (zvezdine navijache) gledam u areni navijate cela 2 min dok je zvezda vodila koliko se secam 11:0 posle MUK... ne bi se ni pomerili sa mesta.... da vas onaj car nije isprovocirao sa pola terena.... tu morate da se pokazete kako ste jaki...al dobro razumem morate u nechemu da budete jaki..... kad vas 300 treba juri 1....

Poslednja izmena:
Hvala bogu da ste imali sudije da vas poguraju, kao i uvek kada zagusti. Bem ti ligu kada partizan protiv ovakve zvezde, skrpljenje i sa gomilom povredjenih igraca, jedva dobija. Zao mi je sto se slicne stvari desavaju i u fudbalu (ne mislim direktno na partizan, vec na sve klubove).

Vicete Dule je trener, Dule je najbolji. Kada je vec tako dobar trener zasto ne vodi veliki evropski klub? Ne partizan nije veliki evropski klub, kao ni zvezda.

Koliko ste grobari jadni kada pljujete Pesica koji nikada lose nista nije rekao za partizan. Stvarno ste jadni i pateticni.

kako ti nije zao toliko da se*esh.....
1. sudjenje je bilo skroz ok.. uzmu malo nama... malo vama dodje 50-50
2.shto se tiche duleta ti ne pratish ochigledno... duleta svake sezone zove po nekoliko ekipa... pa ga je htela grchka reprezentacija za trenera...
3.pesic je super trener to poshtujem i svi to trebaju da rade... chovek je trener zvezde a navija za partizan :)

--- da se vratim na sudjenje....zali te se u nlb ligi na sudjenje kao svi sude partizanu... zali te se u nashoj... sad samo da dozivite da udjete u evroligu pa ce te i tamo da se zalite kako sudije navijaju za partizan...

Poslednja izmena od moderatora:
druze na tvoju zalost i bilo je lako... s obzirom da ste dobili jednu da bi zaradili koji din vishe...
ovo shto prozivash "jaki ste samo kad pobedjujete" ko si ti da to prichash ... partizan cele sezone ima brdo navijacha na utakmicama..
bolje se osvrni na vas (zvezdine navijache) gledam u areni navijate cela 2 min dok je zvezda vodila koliko se secam 11:0 posle MUK... ne bi se ni pomerili sa mesta.... da vas onaj car nije isprovocirao sa pola terena.... tu morate da se pokazete kako ste jaki...al dobro razumem morate u nechemu da budete jaki..... kad vas 300 treba juri 1....

zvezdini navijaci navijaju 2 minuta kad vode ili kad se priblize i mi im onda damo kos i odmah prestaju!!!

Ovo nije istina. Cele sezone, Pionir je bio prazan, znaci nas 200-300. Na male tekme niko ne dolazi. Sto je velika sramota. Ovi momci su zasluzili prepun Pionir, bilo ko da je protivnik. Ali dobro, nije zanimljivo gledati tekmu protiv Metalca, ipak ne mozes da ispoziras tu, kao protiv Panatinaikosa u Areni. I uvek sam vise voleo male tekme, tada nema ziljavusa u zlatnim air max tikama, pozera u roze majcicama i ostalih debila. Samo odabrana ekipa.

Momcima naklon do poda za ovu sezonu. Ostace upisani kao jedna od najboljih generacija koja je branila boje naseg kluba. Veliki ljudi, Grobari, pa tek onda kosarkasi. Jos jednom, sve cestitke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back