KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti ochigledno pratish neki drugi sport..... chim imash takvo mishljenje o tripkovicu ....
decko je igrachina... daj boze da ostane i sledece sezone... mada iskreno bilo bi najbolje kad bi samo vranesh otishao i doshao neki novi centar... i eto evro lige..

Tacno je da ja pratim vise sportova...
Ali isto tako pratim Tripkovica...i dok on igra bilo kakvu vazniju ulogu u Partizanu...Partizan nece gledati evropske titule...

ti ochigledno pratish neki drugi sport..... chim imash takvo mishljenje o tripkovicu ....
decko je igrachina... daj boze da ostane i sledece sezone... mada iskreno bilo bi najbolje kad bi samo vranesh otishao i doshao neki novi centar... i eto evro lige..

Ti verovatno ne pratis kosarku cim pricas da je Tripkovic igracina.......

Ajde kazi nam kakva mu je igra u odbrani??/
Odbrana 0,pritisak na loptu 0.............ne svodi se kosarka na sut za 3 poena.....

Ne moze neko da bude igracina,ako mu se igra u odbrani svodi na to da malo ostrije pogleda onoga koga cuva....to nije samo moje misljenje,to ti je misljenje mase trenera i svi se slazu da mora znatno da popravi igru u odbrani ako hoce da postane odlican igrac....

Pazi ne kazem da je Tripko los igrac,ali nije ni igracina.......negde izmedju je....solidan je.....

Poceli ste da Tripkovica pravite igraca svetske klase,isto kao gani od njegovog kuma Stradije........

I sto je najvaznije,nekako bi se i moglo preci preko te lose igre u odbrani,da ima kontinuitet u napadu. Ali Tripko jednu odigra fenomenalno,da 5-6 trojki uz procenat 60-70%,a onda sledece tri daje po 5 poena uz sut od 20-30%......

Pa definitivvno utakmica sa Hemofarmom je bila totalno razocarenje ali hajde sta da mu radis a sto se tice Duleta mislim da je ove godine izabrao extra dobru ekipu ali nekad malo i preteruje sa dranjem i ovakvim ispadima ...:eek:ipak to utice na ceo tim ali i na njegovo postovanje od strane drugih ekipa i trenera :think:

slazem se sa tobom,to dranje na sudije mu nista ne treba kao da ce da preokrene utakmicu samo steti klubu

naravno da je preokrene (mislim na Duleta), to utice na igrace, po sistemu ako je ovo rekao sudiji ili mom saigracu (dobijao je on tehnicke i zato sto je ulazio u teren da se dere na igrace) sta ce tek da nam radi ako izgubimo, i onda bude manja pauza da Partizan uhvati dah, a protivnik malo ispadne iz ritma i eto preokreta, realno ovoj ekipi Partizana malo treba da dotakne dno i da se digne s njega
veceras smo izbacili Hemofarm, Pera i Tepa su pogodili na kraju za pobedu i finale, a cela utakmica je bila povuci potegni
Hemofarm je vrlo dobra ekipa, ali mora ovo mnoooogooo bolje ako mislimo protiv Pesica da uzmemo titulu, nekako smo nesigurni u napadu, lopte nam ispadaju promasujemo sve i svasta
Zvezda nema bolji tim, ali smo mi u kontraritmu sa mnogo praznih minuta

Pa iskreno neznam ali eto recimo jedan primer sto se tice preokreta igre...mogao je Dule da se dere dva dana kad je Partizan izgubio od CSKA a danas nisam gledala utakmicu celo vreme ali jeste bili je povuci potegni...tako da dzabe se drao Dule kad i danas su bili nekako ne bas sjajni.Mislim kad se setim utakmica za Euroligu i svih tih timova koji su mi ipak nekako bolji od Hemofarma pa ih je Partizan pobedio a sa Hemofarmom je bilo bas gusto.
A plus toga mislim bas je onako lepo trositi pare od kluba koja hiljadarka da ode...pa bolje da je poklonio meni...:D

Pa razmisli malo.Vrši pritisak na sudije,dobije tehničku,i odmah se kriterijum promeni u korist govnara.
Tako je bilo i protiv PAO-a,Lasmeu sviraju dva faula u napadu,prase se dere,dobije tehničku,i posle suđenje bude normalno,ako ne i u korist Partizana.

Hej hej nemoj ti meni da diras Lasmea :rtfm: a ni to prase jer je Partizan ove sezone super ekipa....tako molicu lepo nemoj da mi ih diras...:besna:

Pa razmisli malo.Vrši pritisak na sudije,dobije tehničku,i odmah se kriterijum promeni u korist govnara.
Tako je bilo i protiv PAO-a,Lasmeu sviraju dva faula u napadu,prase se dere,dobije tehničku,i posle suđenje bude normalno,ako ne i u korist Partizana.

kad smo igrali u moskvi top8,taman se priblizimo dule dobije tehnicku i odose ovi a mi stanemo

ne znam ako si video sad kad smo igrali protiv hemofarma mi u napadu i dule pored sudije u samo prica nesto njemu

Zvezda nema bolji tim, ali smo mi u kontraritmu sa mnogo praznih minuta
Slazem se. Ocekujem neizvesnu seriju. Cinjenica je da nam cigani ne leze kao ekipa, i da smo sa njima odigrali 3 guste utakmice.
Veceras u utakmicu moramo da udjemo izuzetno ozbiljno i bez ikakvog potcenjivanja. Kljuc je u dobroj odbrani i kontroli skoka. Mislim da smo daleko bolje fizicki pripremljeni od komsinice i da oni ne mogu da izdrze visok nivo igre tokom celog meca. Ako odigramo kako umemo, ocekujem njihov totalni raspad u 4/4, a ako ne, bice veoma gusto. Takodje, nasa prednost je i vise resenja u napadu, naravno i iskustvo igranja ovakvih utakmica.
Vrlo je vazno da veceras pobedimo!
NAPRED PARTIZAN!

ae da nazdravimo

pivo_pullitr1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back