KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, ako te dohvati zagoreli crnac... :D

Elem, Lazmi danas 21 poen i 10 skokova. Covek je zver, i stvarno bih voleo da bar njega nekako zadrzimo, posto danas u Sportu pise da na kraju sezone gotovo sigurno odlaze Novica, Tepic, Tripko, Vranes... Ziv nisam da vidim prvu petorku sledece sezone.

Pa mogu vam reci da sam jako ponosna sto smo dogurali toliko,:klap:mada bilo bi lepo da budemo medju privh tri ali od kako su bili Sasa Djordjevic i ta ekipa mislim da je ova jos i najbolja.S obzirom kako idu stvari ovde super smo prosli.
A sto se tice Lasmea pa volela bih i ja da ostane zato sto igra jako dobro mada i Novica i ostali su super ali sad sta je tu je.Nisam ni mislila da ce ostati ovde ionako svi hoce nesto vise od ovoga tu sto imaju.Mada toliko bucne i vatrene navijace tesko da ima negde dalje u svetu ;) A sto se tice onog komentara Mwaruwari pa ja se ne bih uopste bunila:super:

poz ovo je bilo smeshno gledati sa hemofarmom..... mislim realno partizan je ove sezone pokazao zavidan nivo.... sa kolikim budzetom .... Vujoshevic uspe da napravi zversku ekipu... da svi igraju kao jedan ... odushevljen sam... interesuje me da li se zna josh da li "Stefan Lazmi" :) ostaje bilo bi odlichno sachuvati ga za sledecu sezonu... mada mislim takodje da ova sadashnja ekipa ostane da bi mogli biti prvaci evrope za jedno 2 sezone.... +recimo 1-2 pojachanja....
poz

http://www.kls.rs/
tukli smo Hemofarm, tj. Pera i Uros su ih napunili
Novica jako los, Tepa nesto bolji, mora to bolje

Mislim da u ovoj nasoj liZi i ne mora mnogo bolje... Mozemo ih sve dobiti i sa ovakvom igrom. Mada, slazem se, opreza nikad dosta.

tvoja glupost se granici sa nadrealizmom...............

:lol:
Nemoj brate da se svadjamo... Svi smo mi ovde zbog Partizana, a ne da bi se podbadali ;)

Ybt, kako losa utakmica. Nije bilo teorije da se ovo dobije, uz nas los a njihov odlican procenat suta. Ipak, lopta je okrugla, danas svi igraju kosarku, bla bla, ocekujem rutinskih 10-12 razlike u cetvrtoj.

E, da, Vujosevic je saban neopevani. 'Ladno jedno 2 minuta nije hteo da izadje sa terena, sa osmehom sapcuci sudiji nezne reci:"*** ti mrtvu majku da ti *** da ti *** mrtvu majku". :eek:

Tripkovic i dalje nema pojma...i tu se nista nije promijenilo...

@Wade 94 Drzi se ti Vejda...pusti Tripkovica...

ti ochigledno pratish neki drugi sport..... chim imash takvo mishljenje o tripkovicu ....
decko je igrachina... daj boze da ostane i sledece sezone... mada iskreno bilo bi najbolje kad bi samo vranesh otishao i doshao neki novi centar... i eto evro lige..

Ybt, kako losa utakmica. Nije bilo teorije da se ovo dobije, uz nas los a njihov odlican procenat suta. Ipak, lopta je okrugla, danas svi igraju kosarku, bla bla, ocekujem rutinskih 10-12 razlike u cetvrtoj.

E, da, Vujosevic je saban neopevani. 'Ladno jedno 2 minuta nije hteo da izadje sa terena, sa osmehom sapcuci sudiji nezne reci:"*** ti mrtvu majku da ti *** da ti *** mrtvu majku". :eek:

za ovo gore se slazem ... shta ce biti mada verovatno je ova utakmica bila.. ono aj da produzimo da zaxradimo vishe i ovako da bude zanimljivije....
a shto se tiche duleta nemoj tako..
da nije njega pitaj boga de bi nam partizan bio sada... ne stojim iza toga da treba da radi ono... al realno sudije su degeni.... da ne pricham sada.. samo se setim sa cska u moskvi... partizan spusti sa koliko je bilo 35 na 20 i sudija odma faul da se prekine... *** krivo im je shto smo najbolji :) (ovo se odnosilo na nashu ligu)

ti ochigledno pratish neki drugi sport..... chim imash takvo mishljenje o tripkovicu ....
decko je igrachina... daj boze da ostane i sledece sezone... mada iskreno bilo bi najbolje kad bi samo vranesh otishao i doshao neki novi centar... i eto evro lige..

Pa Vranes je znaci neveroatno visok...znaci mogla bi mu stojecki da...:per: i jos da stojim na prstima ....ali je kao klada znaci malo levo malo desno eventualno koji skok i eventualno nekad potrci.Dzabe sto je tako visok kad je trom sto nije i neka prednost u kosarci gledajuci da neki timovi imaju jako brzu igru a Vranes definitivno nije i bas neki brz igrac,mozda za neko vreme ali ne i za celu utakmicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back