KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da bre... ona do bola smesna parola ''dobro dosli u zemlju kosarke'' sada konacno negde moze da se primeni jer je Partizan vec godinama jedino dobro u kosarci ove zemlje a ovakve slike salju sjajnusliku o nama
A klinci i ono brdo zlatnih medalja ... Cini mi se ih je bilo 4-5 u leto 2007-me ...

Jeste ovo zemlja kosarke, ali isto tako je i zemlja olosa, krimosa i moralnih ameba koji sede u vaznim foteljama ... Kad jedan Bora Stankovic nema mesta u nasoj kuci kosarke, onda je sve jasno ... Uhapseni predsednici kosarkaskog i fudbalskog saveza samo upotpunjuju tu sliku ...

Dok nije bilo olosa na funkcijama, harali smo Evropom i svetom, tako da je jedino resenje govnjiva motka i kolektivna cistka, sto u kosarci sto u fudbalu ...

Genijalnih igraca i jos genijalnijih trenera smo uvek imali, to nece biti nikad problem, imamo najjacu skolu u Evropi ...

znaci, za utakmicu partizan-panatinaikos koseve je trebalo postaviti na stadion JNA. mada, ko zna, mozda bi se i onda brzo prodale karte.
dobijamo grke u areni, to je sigurno, ali da to bude 19 razlike, skoro je nemoguce.
ali, nema veze i onako smo navikli da preko aktuelnog prvaka evrope idemo dalje.
to znaci, prvo cska pa onda novica velickovic i drustvo pravac fajnal for.

Walken Kristofer-konstatacije su ti na mestu.
e sad, dolazimo do situacije da u ekipi koju kritikujes verovatno spadaju i danilovic, vujosevic i silobad.
ko njima sada da stane na put nakon ovakvih rezultata partizana. tesko je ljude ovde ubediti da pravilno sagledavaju stvari.
Mislio sam na sport na nacionalnom nivou, na kosarkasku i fudbalsku repku, a ne na KK Partizan ... U Partizanu je Danilovic na celu, koji je igracka legenda, jedan od najboljih Evropljana u istoriji, zna znanje i ima ime u Evropi, i normalno je da ce biti rezultata ...

Secas se da su i njega i Divca smenjivali i nisu im davali da vode klub ... Relativno skoro je to bilo ...

Ma ne moraju da im pomognu, ali su dokaz da smo uvek imali jaku skolu, najjacu u Evropi, i da ovde kosarka nije izumrla iako seniori poste ...

Ja za Amere ne mogu navijati pa da ih vode zajedno Vujosevic, Obradovic i Ivkovic ... Imali su oni odlican tim i 2002 pa smo ih dobili, a sa NBA zvezdama ih je skoro nemoguce dobiti ... Jedino Grcka ili Spanija i to ako bas odigraju nenormalno dobro, i mi i Argentina tj. one generacije od pre 5-6-7 godina ...

A sto nikad nisi navijao za nasu repku, kakve veze ima tim Amera sa time?

Ne znam zasto, al mislio sam da nece napuniti Arenu ... Samo da ne bude neki fenseraj od navijaca i da bude "Defence, defence" ...

Trebo si da dodjes u invalidskim kolicima, mozda bi te pustili preko reda :D ... Ja cesto primenjujem slicne fore ...

e koja je to kradja bila i jos svi objavili nebulozu da su karte rasprodate u roku od dva sata
kaze Silobad rasprodato 8000 karata, Arena ima dve blagajne, ako sve ide savrseno i svi kupuju po 5 karata treba im najmanje 6-7 sati da se to rasproda
krivo mi zbog igraca, ali neko bi trebao da nalupa Silobada (nije sigurno on jedini kriv za karte, ali za njega znamo da laze)

pa ajde da vidimo kako ce te silne medalje pomoci tim klincima u duelu sa jednim Spancima predvodjenim genijalcem Gasolom

uostalom,za reprezentaciju nikad nisam,i nikad necu navijati,sve dok su Ameri ozbiljni i u pravom timu idu na Olimpijadu

Не могу да верујем да неко не навија за своју репрезентацију !?!
Па ваљда су у њој и играчи Партизана,ако навијаш за Партизан ...:dontunderstand:

Не могу да верујем да неко не навија за своју репрезентацију !?!
Па ваљда су у њој и играчи Партизана,ако навијаш за Партизан ...:dontunderstand:

Ni Rafael Nadal nije moj,kao ni Liverpool,Barsa ili Majkl Felps.. sta cu kad volim kvalitetan sport

Kada recimo iz dosade gledam nakaradnu jadransku ligu pa onda te noci neki NBA mec radujem se kao malo dete svakom potezu jer kod na Balkanu jednostavno nemas sta da vidis.

A kada se ti genijalci sastave u jednu ekipu koja hoce da slusa i radi desice se klasicno razvaljivanje (pitaj ebene Ruse sta ih je snaslo 1994. :lol:)

a Partizanu svaka cast,ovi kosarkasi su najbolje sto ova zemlja ima. Njima ide sva moja patriotska ljubav :D

Ma ne moraju da im pomognu, ali su dokaz da smo uvek imali jaku skolu, najjacu u Evropi, i da ovde kosarka nije izumrla iako seniori poste ...

Ja za Amere ne mogu navijati pa da ih vode zajedno Vujosevic, Obradovic i Ivkovic ... Imali su oni odlican tim i 2002 pa smo ih dobili, a sa NBA zvezdama ih je skoro nemoguce dobiti ... Jedino Grcka ili Spanija i to ako bas odigraju nenormalno dobro, i mi i Argentina tj. one generacije od pre 5-6-7 godina ...

A sto nikad nisi navijao za nasu repku, kakve veze ima tim Amera sa time?

Amerika ima velike veze jer mi stomak prevrce kad vidim neko glupo prvenstvo sveta na kojem nema igraca koji basket imaju u malom prstu i koji za to vreme odmaraju od uzasno duge NBA sezone. znam da im to ne znaci nista naspram Olimpijade ali se nadam da ce od sad ozbiljno pristupati i tom takmicenju i oba zlata zauvek drzati u svojim rukama,gde mu je i mesto. Uostalom,zamisli WC bez Lea Mesija,Djidjija Bufoan i Stivena Dzerarda,pa jos u istom timu

na Ostalim sportovima malo preko pola ljudi anketiralo je da Amerika nece uzeti Olimpijsko zlato.. razlog.. cista mrznja

Amerika ima velike veze jer mi stomak prevrce kad vidim neko glupo prvenstvo sveta na kojem nema igraca koji basket imaju u malom prstu i koji za to vreme odmaraju od uzasno duge NBA sezone

Ako gledas pojedinačno igrače, Ameri jesu najbolji ali na "glupim prvenstvima sveta" igraju TIMOVI, a svako ko ima više od 15 godina zna da je tim mnogo više od pukog zbira igrača tako da ovo tvoje razmišljanje ne drži vodu. Argentinci 2002 nikako nisu imali najbolje igrače a košarka koju su igrali je bila nedostižna i za izvikani Drim Tim, da su igrali još 10 puta možda bi izgubili jednu. O patriotizmu nećemo

Amerika ima velike veze jer mi stomak prevrce kad vidim neko glupo prvenstvo sveta na kojem nema igraca koji basket imaju u malom prstu i koji za to vreme odmaraju od uzasno duge NBA sezone. znam da im to ne znaci nista naspram Olimpijade ali se nadam da ce od sad ozbiljno pristupati i tom takmicenju i oba zlata zauvek drzati u svojim rukama,gde mu je i mesto. Uostalom,zamisli WC bez Lea Mesija,Djidjija Bufoan i Stivena Dzerarda,pa jos u istom timu
Pa SP 2002 i nije bilo glupo ... Igrao im je Ben Valas (najbolji defanzivac lige), Andre Miler (najbolji asistent lige tada), Redzi Miler (jedan od najboljih sutera u istoriji NBA lige), Pol Pirs (redovno medju prvim strelcima), Dzermejn O'Nil (redovan ucesnik All Stara, i jedno od boljih krila/centara lige), Son Merion (tada fantastican igrac), Beron i Antonio Dejvis, Majkli Finli (fantastican igrac) itd.

Imali su veoma jak tim tada, a Argentinci su ih odrali timskom igrom, a mi zbog vece zelje za pobedom ...

Ni na poslednjim Olimpijadama nisu bili toliko dominantni ... 2000-te nisu bas lako uzeli titulu (Litvanci su imali sut za pobedu), 2004 su bili treci sa sve LeBronom, Dankanom, Ajversonom, Stodemajerom, Merionom, Karmelom, Marberijem itd...

1996 su imali malo slabiji tim nego 1992, pa smo bili egal sa njma bez Zorana Savica, i odlepili su se tek kad je Vlade dobio 5-tu licnu gresku ...

Basket u malom prstu imaju i Bodiroga, Danilovic, Djordjevic, Novicki, Stojakovic, Gasol, Yao Ming, Toni Parker, gledaj onda zbog njih ...

I sto njima pripada zlato automatski? Pripada ekipi koja najbolje igra, a ne 'imenima' ... Ameri imaju najjace pojedince, ali ne funkcionise to tako lako ... NE mogu LeBron, Ajverson, Brajant, Garnet i Dankan svi dati po 20-25 poena na tekmi ...

I stvarno bi vise voleo da Amerika uzme zlato sa Brajantom, nego Srbija sa Bodirogom, Djordjevicem, Rakocevicem, Tepicem itd. ?

Argentinci 2002 nikako nisu imali najbolje igrače a košarka koju su igrali je bila nedostižna i za izvikani Drim Tim, da su igrali još 10 puta možda bi izgubili jednu. O patriotizmu nećemo
Argentinci su bili najbolji na tom prvenstvu, najbolje su igrali, bez poraza dosli do finala ... Al steta za njih, a sreca za nas, sto je Bodiroga bio u punoj formi, a kad je u punoj forrmi nema jaceg Evropljanina od njega ...

Ja se stvarno nadam da nisu podelili karte svojima pa da Arena bude poluprazna kad svi znamo koliko navijaca ima!Ali i pored svega pokazali smo da smo fini,iako su ispali bezobrazni!!

e sestro slatka, FK je dao KK 100000 jevreja, tako da mislim da znam gde su, u cijim dugim pokvarenim usima, zavrsile karte
fini smo bili jer smo bili neorganizovani, nije imao ko da povede rulju inace bi progutali Arenu sa sve onih 10 murkana ispred
neko je razbio staklo i priveli ga
nista ne boli vise nego kad te tvoji zayebu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back