KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milenko Tepic nas je ove godine mogao puno kostati a i veceras bi bilo bolje da je ovo gledao preko TV-a

kako god,ovo vec ulazi u anale sporta jer im sve njihove pare i legije crnaca zaista ne vrede puno.

sad u punom naletu treba dobiti Grke kao zahvalnost publici. a neka se sledeci velikan spremi da place za Berlinom (samo ne TAU,oni ljudi melju redom)

pobeda protiv unikahe bi mogla da se nazove pobedom kolektiva kk partizan.
tepic ocajan u prvom delu, ali se pred kraj utakmice popravio i u odbrani i u napadu.
lazme na momente briljantan, ali mora manje da srlja i gubi lopte u vaznim trenucima.
veseli svaka cast za borbenost. slobodno sutni trojku kad je otvorena pozicija.
tripkovic sve bolji kako sezona odmice.
rakocevic napreduje znacajno.
rasicu moras bolje i u napadu i u odbrani.
novica velickovic glavni motor i najbolji i najvazniji kosarkas partizana. nije mi jasno zasto u zavrsnici vise akcija u napadu nije islo na njega. novica bi poentirao par puta i ne bi smo imali neizvesnu zavrsnicu.
to je to do sada.
A SADA PRAVAC FAJNAL FOR.

Kao mali ucen sam, da za njega navijam,
gde god igra da ja pratim, sveto ime PARTIZAN.
To su nam uskratili kriminalci najveci,
pokrali su oni sve,a najvise Grobare.
Ali necemo im mi, nikad to oprostiti,
vec cemo ih redom sve, nabiti na kolceve.
Pa ce opet Grobari, stazom slave hodati,
a na nasem Jugu pesma ce se opet oriti,

Samo napred PARTIZAN,samo napred PARTIZAN,
samo napred PARTIZAN,samo napred PARTIZAN.

napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif
napred-partizan-1.gif

lasme1bz4-2.jpg
Najjaca slika na svetu

Posle poraza u Malagi ulazi Archibal u svlačionicu i kaže Omaru Kuku:
- Ne mogu da verujem da drugi put za redom gubim od ovih.

Kuk obori pogled u patos i odgovara:
- Ja osmi...

Omar Kuk se žalio što je u Pioniru bilo zagušljivo zbog pušenja, kad gle čuda ****** on i u Malagi!

Poslednja izmena:
Iako sam iz petnih žila navijao da izgubite,moram da vam pružim ruku i da vam kažem da ste pokazali kako treba da se bori za svoj klub a ne ko ovi moji mazgovi,pich.a im materina.
Pozdrav od okorelog Delije koji vas iz dna duše mrzi :bye:

hvala:worth::worth:
ja tebe ne mrzim, ne znam zasto bi ti mene:dontunderstand:

sto se tice onoga juce, malo kad su se slegli utisci, bila je neverovatna utakmica
ne toliko kvalitetena, mozda je cak ona u Pioniru bila kvalitetnija, koliko uzbudljiva i borbena, mi smo nasih 2 miliona opravdali, kako ce oni njihovih 20 to je njihova stvar
Tripkovic me iznenadjuje, Wade (neki broj) sad sigurno likuje
Novica je u strasnoj formi, rusi sve pred sobom
Lazme fenomenalan
i ostali su odvojevali sjajnu utakmicu, ali moram da napisem nesto o Tepicu
vidi se da je iscrpljen, on godinama igra u visokom ritmu sa vrlo malo odmora, u padu je forme vec duze vreme, dosta toga je palo na negova pleca, nadam se da ga to nece slomiti
verujem u njega i znao sam da ce dati tu trojku posle onih 5 promasaja

tepic treba da popravi vodjenje lopte ili da ne igra vise plejmejkera. i osnovna stvar za beka u napadu skok-sut iz naskoka definitivno mu fali.
nego da vidimo mi nesto drugo: dve u moskvi zaredom izgubiti ne mozemo. jednu tamo dobijemo i dve u beogradu i eto nas na fajnal for.
velickovic i lazme ce zdrobiti u reketu lorbeka i smodisa. lengdon je sjajan suter ali mi imamo cuvare za njega.
veseli i milosevic mogu prilicno da zaustave siskauskasa i sem holdena, ako ga bas krene, ne vidim cime bi to cska mogao da dobije partizan u tri meca za kratak vremenski period.
montepaski bi nam bio mozda malo tezi protivnik, ali izgleda da su oni bar za nijansu slabiji nego prosle sezone i takodje ne bi bili nepremostiva prepreka.
ZNACI DOSLO JE VREME ZA FAJNAL FOR.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back