KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AVE NOVICA VELICKOVIC !
bilo je malo rizicno da nam se ne povredi neki vazan igrac jer nam predstoje dve utakmice sezone unikaha i panatenaikos u beogradu. ako vezemo ove dve pobede idemo na CSKA za fajnal for. u pet mogucih utakmica CSKA nas ne moze dobiti tri puta.
naravno i sudjenje protiv unikahe, panatenaikosa i recimo cska bi trebalo da bude korektno.
bekovi takodje treba da daju veci doprinos pobedama jer osim tripkovica i donekle bozica ostali su u zadnje vreme u losoj formi.
sto se tice zvezde ona je solidna, ali kao sto pesic kaze mora jos da pije mleko da bi porasla.

valjda 3 moguce utakmice, 2 puta

bekovi nam se pogubili i to je posebno razljutilo Novicu Ubicu u poslednjoj cetvrtini
nikad vise nemojte da ljutite Novicu :lol: salu na stranu desko je neverovatno napredovao, od kad je opalio glavom od parket vezao je 3 sjajne utakmice
svidja mi se njegov stav "Mi smo Partizan i idemo da pobedimo!"
naravno KKSS ostaje KKSS

unikaha je atletski najaca ekipa u evropi. ali, kada im se odigra malo taktitcki i uz razmisljanje tu se ne snalaze bas najbolje. panatinaikos ih je lagano dobio u poslednjoj cetvrtini smirenom igrom u napadu i ako je pre toga bila neizvesna utakmica. nasi visoki igraci mogu da pariraju njihovim i jos ako nam bar jedan bek bude na nivou od 15 do 20 poena, dobicemo ih.
svakako i sudije ne bi smele da prelako sviraju penale velickovicu, vranesu i lazmeu.

unikaha je atletski najaca ekipa u evropi. ali, kada im se odigra malo taktitcki i uz razmisljanje tu se ne snalaze bas najbolje. panatinaikos ih je lagano dobio u poslednjoj cetvrtini smirenom igrom u napadu i ako je pre toga bila neizvesna utakmica. nasi visoki igraci mogu da pariraju njihovim i jos ako nam bar jedan bek bude na nivou od 15 do 20 poena, dobicemo ih.
svakako i sudije ne bi smele da prelako sviraju penale velickovicu, vranesu i lazmeu.

Igraju klasicno za Aitove ekipe,brzo. Mnogo su dobili angazovanjem "cetinjanina" Kuka.
Nasa jedina sansa je sporiji ritam,pozicioni napad. Ako udjemo u jurnjavu sa njima,ugasili smo. A valjda ce i Tepic doci sebi,u poslednje vreme je.......ocajan.

slazem se da bi igra tepica ili rasica mogle da budu jezicak na vagi u nasoj pobedi nad unikahom. ocekujem da ce tripkovic takodje imati utakmicu na pribliznom nivou kao u nekoliko predhodnih. znaci bez dobre igre nekoga iz bekovske linije lose nam se pise.
OSIM AKO NOVICA ne iznenadi javnost jednom partijom na nivou tima dankana i lari birda iz najboljih dana.
i to nije nemoguci recept za pobedu nad unikahom.

Svaka cast majstori! Kakva tekma je vidjena u Pioniru, tekma kalibra final 4. Odbrane su bile fanstasticne, a veliko srce nasih igraca je presudilo. Velika pobeda za Partizan. Unikahahaha je atletski odlicna ekipa, zbog toga masivan respekt Lazmeu kako se nosio sa onom njihovom zivotinjom.

Srce mi je puno, sada idemo u Malagu na pobedu, i tu ako pobedimo, idemo dalje 99%.

A Tepić na +5 za nas prvo dao loptu njima, pa 2 bacanja promašio...

a valjda ce jednom da pogodi
Tripko (u poslednje vreme postaje Trpko) je prosle godine u slicnoj utakmici protiv PAO-a ima indeks korisnosti -7, a juce ubo one dve trojke kad je bilo najpotrebnije
igrali smo protiv ekipe koja je igra na isti nacin kao i mi, pri cemu su jos kvalitetniji od nas, ne leze nam uopste
bice tesko u Spaniji, moramo da odrzimo koncetraciju 40 minuta, a bez svoje publike protiv ovakve ekipe to ide mnogo tesko

Tripko je juce dobro odigrao. Nije mala stvar dati 12 poena, ekipi koja igra onaku odbranu i ciji igraci nisu Tripkovicu dali da dise. Medjutim, mene vise fascinira njegova dobra igra u odbrani. Uzeo je jednu "zivu" loptu i imao, cini mi se, 2 veoma vazna skoka. Nije ispadao uopste i dobro je pokrivao igrace. Jedna od njegovih boljih partija u Partizanu.

Unikaha nam ne lezi, jer igra paklenu odbranu. Preuzimanje igraca su doveli do savrsenstva. Mi smo uzvratili istom merom, i uspeli smo da ih dobijemo. Bitno je da i u Malagi odigramo isto, da im ne dopustimo da se razmahnu u napadu, jer onda gubimo sigurno. Odbrana je kljuc svega,

Spomenuo bih i Bozica kapitena. Onaj njegov ulaz na kraju je bio vrhunski. Kako ih je lepo probio, i to nekoliko sekundi pre kraja napada.

utakmica protiv panatenaikosa u beogradu bice nam laksa za igru nego ova protiv unikahe. jedino unikaha moze fizicki da parira partizanu u evropi. cinimi se da je jedine dve rampre velickovic u sezoni na jednom mecu dobio juce od hejislipa. u malagi bi morao da ga ugurava vise ispod obruca gde ovaj ne moze cisto da skoci ili da ako krene na obrucu ide na razorno zakucavanje direktno hejislipu u lice.
u panatinaikosu niko ne moze narocito uspesno da ga cuva.
tripkovic je poceo da daje, osim u sutu, doprinos i u odbrani, sto mu je jos jedan kvalitet plus.
pera bozic takodje igra veoma korisno za ekipu u poslednje vreme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back