KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako mi Srbi brzo zaboravljamo.....
Ebiga,kada su grobari zvizdali i vredjali Saleta Djordjevica,sto ne bi i Pekovica........

A sad da pitam ovog besnog grobara:
sta mislis da je gore,to sto se Pekovic "radovao" ili npr to sto je Dule iz Partizana otisao u zlezdu.....

ma opusteno to je do veceras Sherloka drzala srdzba, sad ga je sigurno prosla
ne bi bilo uredu da izvizdimo Pekmena, ne treba zaboraviti njegove proslogodisnje partije

bilo je extra!!!!!!!Tripkovic i trojka za poluvreme:))

ma extra:lol::lol::lol:
Tripko je najvoljeniji igrac Partizana, maskota
pratite kometare na b92 i videcete o cemu pricam

veceras sjajno odigrana utakmica, Velickovic izuzetan, za sad je mvp u ove 4 utakmice
Tripkovic ih unistio u prvom poluvremenu trojkama (5/6 za 3 u prvom poluvremenu), u drugom smo zaustavili Brezeca, nesto poena su pridodali Tepic, Lazme i Vitkovac i to je bilo dovoljno za pobedu
a za vikend
Na pitanje "Da li ce biti silovanja za vikend", Dule Vujosevic je odgovorio "Hoce"
SMRT FASIZMU, ZIVEO PARTIZAN

A sad da pitam ovog besnog grobara:
sta mislis da je gore,to sto se Pekovic "radovao" ili npr to sto je Dule iz Partizana otisao u zlezdu.....
Pekovicevo radovanje, koje smatram direktim *****njem na klub koji ga je stvorio. On treba da zna koliko smo mi Grobari emotivni i kako prezivljavamo svaku tekmu voljenog kluba. Ne zameram mu dobru igru, ali ono skakanje i izivljavanje, kao da igra protiv cigana, mu nikada necu oprostiti.

LM, lepo vece u Pioniru. Momci su fantasticno odigrali, posebno Velickovic, Tripkovic i Lazme. Tripkova trojka na kraju 2/4 i Ubicino zakucavanje na kraju 3/4, ubedljivo najbolji potezi meca. Takodje, neverovatno sta je sve svirano Becirovicu. Dobijao je faul, i na mrki pogled nasih igraca. Lotomatika nije nista posebno, mislim da mozemo da ih overimo i u Rimu, ali otom potom. Sledeca je Unikaha, vrlo vazna tekma, pobedom bi se znatno priblizili cetvrtfinalu.

Sta Grobari rade kada ne ide
pevaju jos jace sve do pobede...

Poslednja izmena:
kapa dole ! novica je protiv lotomatike odigrao u stilu lari birda iz najboljih dana.
nije mi jasan bozic. za najiskusnijeg igraca ima previse nervoznih i nerezonskih poteza.
vranes takodje mora bolje da se skoncentrise na igru. previse mase rukama i pravi glupe faulove.
veseli-vezbaj bacanja.
tezak raspored u pioniru. zvezda, unikaha pa panatinaikos. bice partizan pod velikim pritiskom narednih nedelja. ako dobijemo ove tri utakmice onda svaka cast i tada ni fajnal for ne bi bio nedostizan.

novica velickovic igra slicnu poziciju kao nekada dejan tomasevic. plus sto je i kompletniji i raznovrsniji igrac od njega i veoma je moguce da ce imati uspesniju karijeru od nekadasnjeg krilnog centra partizana i reprezentacije.

Tomasevic je igrao 5icu, samo sto je imao nesto bolju tehniku, sut mu je bio problematican, ali skok sjajan, pa se znalo desiti da zicer pogodi iz trece
moze Novica dosta, evo sad od kad je opalio glavom u parket vezao je dve sjane partije:lol:
sutra da zgromimo komsinicu

Sasvim je logicno, da u jednoj sasvim nebitnoj utakmici, odmori glavne igrace, i spremi ekipu za sredu i utakmicu sezone. Ocekujem vece minutaze, Aleksica, Rakocevica, Milosevica, i ne treba ocekivati neko preterano forsiranje Novice i Tepica. Tako je jedino logicno. Svejedno, ionako smo kvalitetniji od musavih, bice jedna cvrsta i neizvesna tekma.

AVE NOVICA VELICKOVIC !
bilo je malo rizicno da nam se ne povredi neki vazan igrac jer nam predstoje dve utakmice sezone unikaha i panatenaikos u beogradu. ako vezemo ove dve pobede idemo na CSKA za fajnal for. u pet mogucih utakmica CSKA nas ne moze dobiti tri puta.
naravno i sudjenje protiv unikahe, panatenaikosa i recimo cska bi trebalo da bude korektno.
bekovi takodje treba da daju veci doprinos pobedama jer osim tripkovica i donekle bozica ostali su u zadnje vreme u losoj formi.
sto se tice zvezde ona je solidna, ali kao sto pesic kaze mora jos da pije mleko da bi porasla.

Bez 2 vazna igraca u rotaciji, mi ih dobismo. 3 cetvrtine smo igrali stvarno lose, ali za komsinicu je dovoljan Novica i jedna cetvrtina. Malo mi je neverovatno da Zvezda nije uspela da prelomi mec na +14, kada smo bili u totalnom raspadu. I na kraju, umalo od gotovog ne napravismo veresiju. Novica i skok u napadu, i priglupi Tadija nam donese pobedu. Ma, i sve na qurrac, Partizan je sampion!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back