atlantik7 se toliko razume u kosarku da ga ja predlazem za novog trenera Partizana.Mislim da covek to zasluzuje!Alal ti komentari!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije sramota izgubiti od crno belih, jer ce ta sudbina zadesiti jos mnoge
Etore Mesina
svaka cast igracima partizana na plasman u top 16. CSKA je igrao prilicno tvrdo tako da nema govora da su nas propustili. moze se reci jedino da su njihovi igraci malo prezasiceni i manje motivisani jer su u bliskoj proslosti osvojili puno trofeja.
rasic se izgleda namece kao prvi i glavni bek partizana.
vranes je dosta popravio skok igru.
debeljko dule ce na zalost i dalje ni kriv ni duzan ostati na partizanovoj klupi.
voleo bih sledecu grupu u sastavu: barselona, montepaski, panatinaikos,partizan jer kao sto sam verovao u pobedu u moskvi, takodje verujem da bih i ovu grupu prosli.
postali smo ubice favorita.
Ja bih izbjegao Unikahu...
Ma pustili vas Rusi posto im nista pobeda nije znacila....mada tako i treba......nego sad bi trebao Partizan da je treci u grupi koliko sam gledao a Milano cetvrti.......jel to u ovoj evroligi znaci nesto u smislu da moze da ocekuje bar malo laksu grupu????
P.S.-Nego procitah na B92 vesti da su zavrnuli grejanje u Pioniru ...gde ce sad da igraju C.Z i Partizan?? Trebali bi da uzmu Arenu posto grobari bi mogli 100% da napune svih 20000 a mozda i cigani ...jedino ako im daju ovi iz Arene
nebitna tekma u Zadru, nekako se mislim ako ovaj poraz bude bila odlucujuci u borbi da Zadar udje u f4, a ne Cibona, mozda je tako i bolje
imamo jos gostovanje u ZG i PG, derbi i Hemofarm nam dolazi u BG, ostalo je smejurija
Mislim da gresis, zbog toga ako Zadar prodje da ce dole da se igra final four, a to mi se uopste ne svidja.
ALI OPET PONAVLJAM UTORAK JE NAJBITNIJI DAN ZA NAS, A SVE OSTALO JE MANJE VISE BITNO