KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svaka cast igracima partizana na plasman u top 16. CSKA je igrao prilicno tvrdo tako da nema govora da su nas propustili. moze se reci jedino da su njihovi igraci malo prezasiceni i manje motivisani jer su u bliskoj proslosti osvojili puno trofeja.
rasic se izgleda namece kao prvi i glavni bek partizana.
vranes je dosta popravio skok igru.
debeljko dule ce na zalost i dalje ni kriv ni duzan ostati na partizanovoj klupi.
voleo bih sledecu grupu u sastavu: barselona, montepaski, panatinaikos,partizan jer kao sto sam verovao u pobedu u moskvi, takodje verujem da bih i ovu grupu prosli.
postali smo ubice favorita.

svaka cast igracima partizana na plasman u top 16. CSKA je igrao prilicno tvrdo tako da nema govora da su nas propustili. moze se reci jedino da su njihovi igraci malo prezasiceni i manje motivisani jer su u bliskoj proslosti osvojili puno trofeja.
rasic se izgleda namece kao prvi i glavni bek partizana.
vranes je dosta popravio skok igru.
debeljko dule ce na zalost i dalje ni kriv ni duzan ostati na partizanovoj klupi.
voleo bih sledecu grupu u sastavu: barselona, montepaski, panatinaikos,partizan jer kao sto sam verovao u pobedu u moskvi, takodje verujem da bih i ovu grupu prosli.
postali smo ubice favorita.

ova grupa je nemoguca

po meni lepo bi nam legla grupa Barsa, Fener i Olimpijakos

Ma pustili vas Rusi posto im nista pobeda nije znacila....mada tako i treba......nego sad bi trebao Partizan da je treci u grupi koliko sam gledao a Milano cetvrti.......jel to u ovoj evroligi znaci nesto u smislu da moze da ocekuje bar malo laksu grupu????

P.S.-Nego procitah na B92 vesti da su zavrnuli grejanje u Pioniru ...gde ce sad da igraju C.Z i Partizan?? Trebali bi da uzmu Arenu posto grobari bi mogli 100% da napune svih 20000 a mozda i cigani ...jedino ako im daju ovi iz Arene

Ajde vise da razjasnimo za arenu.

Zakup arene kosta dnevno oko 40 000 eura.
Domacin je duzan da gostu obezbedi termine za trening u dvorani u kojoj ce se igrati utakmica 2 dana pred utakmicu. Sto znaci da bi KK Partizan morao da zakupi arenu za 3 dana. Sto ukupno iznosi oko 120 000 evra .Malo mnogo za klub ciji je godisnji budzet oko 2,5-3 miliona eura.

nebitna tekma u Zadru, nekako se mislim ako ovaj poraz bude bila odlucujuci u borbi da Zadar udje u f4, a ne Cibona, mozda je tako i bolje
imamo jos gostovanje u ZG i PG, derbi i Hemofarm nam dolazi u BG, ostalo je smejurija

Mislim da gresis, zbog toga ako Zadar prodje da ce dole da se igra final four, a to mi se uopste ne svidja.
ALI OPET PONAVLJAM UTORAK JE NAJBITNIJI DAN ZA NAS, A SVE OSTALO JE MANJE VISE BITNO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back