KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma lako je meni za te punisice :roll:

kad smo kod budzeta,evu su budzeti ucesnika EL za proslu sezonu:

EVROLIGA

Najbogatiji 2007/08
CSKA Moskva 32.000.000
Panatinaikos 26.800.000
Real Madrid 25.000.000
Olimpijakos 23.000.000
Barselona 22.000.000
Taukeramika 19.800.000

Najsiromašniji 2007/08
Olimpija 2.000.000
Partizan 2.700.000
Cibona 4.000.000
Žalgiris 4.500.000
Lijetuvos R. 7.000.000
Fenerbahče 7.000.000

S' tim da ce na primer CSKA za sezonu koja predstoji imati za jos 10 miliona eura veci budzet.

Za sad tri pojačanja. Veseli, Rašić i Aleksić. Radi se na produživanju ugovora sa Novicom.
Moguć dolazak Golbovića.
Evo sastava ekipa (za sada): http://www.euroleague.net/euroleaguenews/signings/2008-signings
Efes liči na mnogo ozbiljniji tim nego u prethodnoj sezoni.

А ко је тај "Весели" ?
За Рашића отприлике знам како игра и мислим да јесте појачање,
а за Алексића сам само "чуо у пролазу"...

Poslednja izmena:
Malo mi je,u stvari mnogo mi je cudno da klub koji igra EL vec 6-7 godina i igrace je jos najmanje 3-4 sigurno,ne moze da dovede ili privuce nekog jakog sponzora. Nesto tu ne stima.

Stara je praksa da nasi klubovi u svim sportovima ne znaju marketinski da iskoriste svoje uspehe. Sve se svodi na pricu ja sam bio medju 8 u Evropi i sad mi trebaju pare. Danas pare ne padaju sa neba,osim ako je gazda kluba Roman,i svaki dinar,euro ili dolar mora da se iskamci.

A i kad nadjes nekog ko je spreman da da neku vecu svotu,a u slucaju KKP to je 2-3 miliona evra po sezoni,taj trazi i da odlucuje o nekim stvarima.

Prica se da se finansije u KKP vode na katastrofalan nacin i da se rukovodeci ljudi u KKP ponasaju na taj nacin da je svo odlucivanje na njima,da za eventualnog sponzora nema mesta u donosenju bitnih odluka i onda je normalno da jakih sponzora nema. Nisam ni za to da se nekom ko je dao pare da apsolutna vlast,daleko od toga,ali da mora imati udela u odlucivanju,mora. To je jednostavno zakon trzista danas.

Strahinja Milosevic nema vise 19-20 godina pa da moze da explodira za jednu sezonu. On je rodjen '85. i ne moze on (po meni) da napravi neku veliku razliku u igri u odnosu na proslu godinu... Ostaje nam samo da se nadamo da ce Partizan dovesti nekog crnca koji ce nastaviti tamo gde je stao Palasio...

Malo mi je,u stvari mnogo mi je cudno da klub koji igra EL vec 6-7 godina i igrace je jos najmanje 3-4 sigurno,ne moze da dovede ili privuce nekog jakog sponzora. Nesto tu ne stima.

Stara je praksa da nasi klubovi u svim sportovima ne znaju marketinski da iskoriste svoje uspehe. Sve se svodi na pricu ja sam bio medju 8 u Evropi i sad mi trebaju pare. Danas pare ne padaju sa neba,osim ako je gazda kluba Roman,i svaki dinar,euro ili dolar mora da se iskamci.

A i kad nadjes nekog ko je spreman da da neku vecu svotu,a u slucaju KKP to je 2-3 miliona evra po sezoni,taj trazi i da odlucuje o nekim stvarima.

Prica se da se finansije u KKP vode na katastrofalan nacin i da se rukovodeci ljudi u KKP ponasaju na taj nacin da je svo odlucivanje na njima,da za eventualnog sponzora nema mesta u donosenju bitnih odluka i onda je normalno da jakih sponzora nema. Nisam ni za to da se nekom ko je dao pare da apsolutna vlast,daleko od toga,ali da mora imati udela u odlucivanju,mora. To je jednostavno zakon trzista danas.

Слажем се са тобом !
И мени то није јасно,зар могуће да смо толико шворц а овамо играмо лигу
шампиона,па ваљда се ту заради нешто ?
Зашто и име "променисмо" имамо ли ми корист од Игокее?
Никога не оптужујем да је крив (не знам кога ???) али
ми није баш најјасније да смо толико слаби финансијски...
Има ту нешто ...!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back