Malo mi je,u stvari mnogo mi je cudno da klub koji igra EL vec 6-7 godina i igrace je jos najmanje 3-4 sigurno,ne moze da dovede ili privuce nekog jakog sponzora. Nesto tu ne stima.
Stara je praksa da nasi klubovi u svim sportovima ne znaju marketinski da iskoriste svoje uspehe. Sve se svodi na pricu ja sam bio medju 8 u Evropi i sad mi trebaju pare. Danas pare ne padaju sa neba,osim ako je gazda kluba Roman,i svaki dinar,euro ili dolar mora da se iskamci.
A i kad nadjes nekog ko je spreman da da neku vecu svotu,a u slucaju KKP to je 2-3 miliona evra po sezoni,taj trazi i da odlucuje o nekim stvarima.
Prica se da se finansije u KKP vode na katastrofalan nacin i da se rukovodeci ljudi u KKP ponasaju na taj nacin da je svo odlucivanje na njima,da za eventualnog sponzora nema mesta u donosenju bitnih odluka i onda je normalno da jakih sponzora nema. Nisam ni za to da se nekom ko je dao pare da apsolutna vlast,daleko od toga,ali da mora imati udela u odlucivanju,mora. To je jednostavno zakon trzista danas.