KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CHj65t7UkAAvOP6.jpg

Tu je i Anđušić, a pričalo se i o Pekoviću i Bogdanoviću.

Iza vidite i delegaciju vladajuće stranke, poštovane članove uprave.

Nadam se da je Jović OK, pre utakmice rekoh da ni ovi najgori nisu zaslužili iživljavanje rulje, a ne jedan koji je od početka do kraja bio korektan. Al tako uvek bude, nadrlja onaj ko je najmanje kriv. Nadam se da postoji neki snimak i da će naći idiota, tj više njih, pošto takvi idu u grupama. A ovi sa C tribine i u "mirnodopske" dane prozivaju i vređaju protivnike, takve je odavno trebalo isterati.

Što se igre tiče, užasno prvo poluvreme i super rezultat. Sami sebe kopamo, Milutinov, 3x promašeni ziceri, 3x bačene lopte bez ikakvog pritiska. Odbrana postoji samo malo spolja, unutrašnja je sve gora i gora.

U hali je i Bogdanovic. Neverovatna tri zicera, vodili bi. Desilo se ono sto si spominjao, ima problematicnih likova sa te strane tribine. I ne sumnjam da ce ovo biti senzacija sportskog divljastva u sutrasnjim informerima.

Strasno kakve faulove prave i sta se sve smatra cvrstom odbranom. Andric pravi faul nosom u lakat Kalinicu. Blazic i Lazic standardno od prvog minuta. Za slican faul kakav je napravio nad Milutinovicem je nocas J.R. Smith dobio nesportsku, a tamo se kontakti i te kako tolerisu. Izgleda da Ilija vezba za NBA. :mrgreen: Za blokove Cirbesa cu da postanem dosadan. Jedino gore je da uhvati igraca i podigne ga.

Da bi pobedili mora ceo tim da doprinosi, a to se ne desava. Mora bolje u drugom da nas ne bi izrutinirali na duzu klupu.

Ima briljiranja sudija i večeras, pojavila se u prvom poluvremenu i nova vrsta belog medveda, ona što stalno prike.njava sudijama a oni ga sve više vole :mrgreen:

Al to je još nebitnije nego prošle utakmice, a i tada nije bilo previše bitno.

Igre nemamo, i dalje je to pristojan minus, iscedili se za ovo... Ali ovako se ne dobija ništa.

Mihajlo možda ima samo 20 god, al se dosta obrukao večeras. Vanja pravi.

Sad nam je na 9min pre kraja otprilike zadnji voz.

Kakvo pucanje sebi u noge! :eek: Razumem da Vujosevic ima principe kojih se drzi, ali da isteras kapitena, a realno imas 6-7 igraca u rotaciji. Pa i da je zasluzio, mislim da Gagi zasluzuje da ima kredita. Steta za Vanju, nije lako kad uzimas poslednji sut. Fina partija Milutinovica.

Poslednja izmena:
Haha, možda je i pravedno na nivou sezone da puknemo na glupost. Ovo je bio živi očaj od naše utakmice, koji smo vukli do kraja na srčanost. Svaka čast.
Ali onda pukneš na sve one gluposti... 5x bacanje lopte u bunar, 3x promašen zicer, u zadnjem minutu su ostavili Milutinova samog u skoku protiv trojice, i onda ti Kalena proda foru.
Drago mi je da je Vanja dobio zadnji šut, jeste omanuo, al sledeća ulazi. I to je bilo pravedno.

Žao mi je što je nastradao Jović od onih pajsera (ako je istina ono što Dendara kaže, da je stolica sa tribina u pitanju, onda mu sigurno nije ništa, i mene je to pogodilo jednom u glavu, to je skoro kao sunđer - nadajmo se da je to).

I krivo mi je što je Gagi nastradao (poslat u svlačionicu) da bi tim mogao da se vrati. Živo me zanima šta se desilo. Ili ga je Dule žrtvovao da bi pokrenuo tim, ili je nešto gadno pošizeo i odreagovao.

Na nekim mestima citam da se svadjao sa Vujosevicem zasto ne uzima tajm, a negde da se raspravljao sa Pavlovicem, a negde da je sam napustio klupu. Ovo mu je mozda poslednja utakmica pred navijacima, glupo je ovako.

Momci moraju da daju 120% mogućnosti da bi odigrali utakmicu do kraja, osakaćeni protiv državnog projekta. Užasan je pritisak na njima, bar jedan igrač poklekne psihički svaku utakmicu, pantersi ih tetoše fizički i malo po malo izbacuju, a još ih i Dule tetoši psihički da bi izvukao tih 120% po svaku cenu. Naravno da će neko da odlepi.

Nadajmo se da nije ništa spec, naravno da bi bilo užasno da jedan Milosavljević ode odavde posvađan. Sve će se ionako saznati, nema smisla odmah se baviti raznim forumima i portalima, sad se mlati svašta.

Evo šta on kaže:
MIlosavljević: "Izvinjavam se Duletu, navijačima i igračima. Izgubio sam glavu, nije bilo OK"

@Crni, nemaš ti pojma kako je teško istrčati iz blokova, šutnuti loptu, zadnji momenat, a imaš 18 godina, slabiji si za 15kg od svih.
Dženkins je 10x bolji i školovaniji košarkaš trenutno (što je normalno jer je Vanja tek ispileo), a i on ima po jedan airball u zadnje 2 utakmice, u trenucima mnogo manjeg opterećenja.

Poslednja izmena od moderatora:
Evo šta on kaže:
MIlosavljević: "Izvinjavam se Duletu, navijačima i igračima. Izgubio sam glavu, nije bilo OK"

Kakav majstor. Sta je sve on prosao. Od igraca koji srlja i pravi gluposti, do jednog od najboljih defanzivaca evrope, a nije ogranicen samo na taj deo terena. Ima sta da pokaze i u napadu. Plus sto je prevazisao onakvu povredu i pauzu. Kapa dole care. :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back