Ja lično baš i nemam tu sreću da se družim sa ljudima koji razmišljaju kao Android ro-bot by Google

Svako normalan od nas Partizanovaca zna da Dule se.re a da je nekad i u pravu, zna se šta radi dobro, a šta ne radi, tako to valjda ide. A naravno, po internetu srećem i iskrene Partizanovce koji ga mrze iz 101 razloga, počevši od njegove sujete i bahatosti pa sve do takvih banalnosti kao što je pro-jugoslovenska i levičarska orijentacija. A posebno mi je omiljena sorta "realnih" Partizanovaca koji kažu "nećemo politiku oćemo bre basket", pa ih Dule smara svojom pričom da država namerno koči i sputava klub... šta reći ? Znači nije problem u tome, problem je što se priča o tome. Takvi likovi u suštini nisu ni bitni, jer će ti uvek lelemuditi nešto svoje, ovo ih baš i ne interesuje previše. Oni su naseli na propagandu koja kaže da je Vujošević najgora osoba ikada, jer se drznuo da kaže da se brutalno favorizuje "stub srpstva", proziva Aleksandra Vučića, Vesića i Čovića. Zato je najgora stvar kad on hvata za gušu svog igrača, a kad iste te igrače hvata Vilijams za gušu to se ni ne vidi. Ili kad ih povređuju, bacaju na parket, tuku kao piz.de, da se povrede, umesto muški. Najgore je kad Dule psuje i nasrće na sudije, a kad to radi pijačar Kalenić, ili Lazić, to od javnosti vidi samo selektor.
Ali takvi "objektivni" Partizanovci, koje zapravo bole patka, nisu bitni. Bitni su oni kojima je zaista stalo, koji prate i odu na neku utakmicu, pa ma koji im stav bio, pozitivan ili negativan.
Ej, ali o čemu mi pričamo: dođe Kole i ovde citira komentare botova sa portala, jer mu je Decky jednom rekao da smara i da nema podršku Partizanovaca sa foruma, nema smisla da se ubeđuje toliko. I otuda android robot.
Inače, pogledao sam snimak povrede Milutinova, Dule definitivno spinuje: stara fora sa nameštanjem kriterijuma, i usput vraća za ono Radonjićevo "namerno povređivanje Vilijamsa".
Zna se koliko ne podnosim laziće i blažiče, nikad nisam krio, ali tom Laziću ne treba pripisivati nešto što nije uradio - dovoljno su sra.nja već napravili dosad. Jeste on klepio po rukama Milutinova pa je ovaj izgubio ravnotežu, ali to nije bilo nesportski, a ovaj se povredio jer je proklizao po parketu.
A što se Duleta tiče, ovo mu je očajnički potez, a o divljanju nekolicine kasapa iz CZT je trebalo pričati kad se zaista desilo, kad je Blažič mlatnuo namerno u facu Milutinova i povredio mu oko, kad su skenirali povređeno rame Akojona i Murića, klepali ih tamo posle faulova da bi Dženkins dovršio povredu, kad je Pavlović pauzirao mesec dana posle njihovog tretmana, i sl.