KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo za Makija i Tepu. Ostali slabo, moze mnogo bolje, ali i pored toga hvala im za ovo sto rade za Partizan. Treba u ostalim utakmicama podeliti minutazu kao da se igra protiv Konstantina. Ne treba nam jos povreda protiv ovih kasapina koji imaju najmanje tri specijalca koje mogu po potrebi da koriste kao batinase bez konsekvenci. Ovo narocito ako je i Nikola povredjen. On i Edo su jedini od kojih mozemo nesto da eventualno izvucemo ovo leto. Od ovog drugog trenutno malo teze, ko ce da plati odstetu za povredjenog igraca?

Nevezano za ovo veceras. Gledao sam skoro na YT neki stari derbi iz devedesetih, igra se kosarka, nema prigovora, poblika nesto divlja, odmah sudija zaustavlja. Prekid dok se sve ne smiri. Krupan plan, kad ono Ika drzi sve pod kontrolom. :mrgreen: Druga stvar, uporedite utakmice EL i domace utakmice koje on sudi. Zasto tamo radi posao, a ovde ne? Tesko da je manja napetost na F4.

Poslednja izmena:
Zasto tamo radi posao, a ovde ne? Tesko da je manja napetost na F4.

Zato što se povio kako vetar duva. Velik je on sudija i profesionalac, nema ni govora da ga iko podmićuje jer zarađuje mnogo u EL i VTB, a ne mogu mu ni davati položaje kao Obrkneževiću, kad je na vrhu. Ali, očito je da se priklonio jačima. Ne zaboravimo da je maltene zastrašivan od strane Čovića 2013. u Laktašima, kada je ovaj pričao o pozivima koje on dobija. Zamislite da neko priča naokolo o vašem listingu i pozivima, odakle mu te informacije, ko je toliko moćan da to ima i da to zloupotrebljava? Samo država(policija) preko telekompanije.

No, svima njima na čast šta rade, nas bi svejedno dobili i bez Beloševića. Pantersima je dovoljno da dignu intenzitet igre, da im se malo dopusti ta "odbranica", i onda samo čekaš dal će naši da pocrkaju u trećoj ili četvrtoj četvrtini. Možemo da ih dobijemo čisto košarkaški, kad im pažnja popusti ili ih sudije ne ispoštuju, ali to je samo jedna utakmica, a ovo je serija.

Zamislite da neko priča naokolo o vašem listingu i pozivima, odakle mu te informacije, ko je toliko moćan da to ima i da to zloupotrebljava? Samo država(policija) preko telekompanije.

Zbog ovakvih stvari i ne mogu da ih krivim previse, jedino ovako kad me iznerviraju na delu. Gde mi zivimo. Czt je jaci tim i verovatno bi nas dobili i bez pomoci. Al kad su em jaci, em se navlaci na njih bas dodje nekako jadno. I ostane ono "sta bi bilo da nisu navlacili".

Sam sebi da odgovorim, gde zivimo. :mrgreen:

Kako su počeli da se pojavljuju i drugi glupavi komentatori, Denda mi više nije ni zanimljiv.

Sviđa mi se kako je Gagi igrao na repstativcu Kaleni. Ovaj se baš primirio, zna da mu ne prolaze fore koje prolaze kod Pavlovića. Čak je u napadu fer-pleja (koji nije dugo trajao), priznao jedan faul. Toeto, može da se svira kraj serije. :mrgreen:

Ne verujem da ce izlaziti sa vestima. Ako neko od njih dvojice sigurno ne igra, to cak i Radonjic zna da pripremi. Ako mu je priprema uopste potrebna, naucio je jednu foru sa dugom klupom i pesadijom. Macvan i Milutinov su nam jedina cetvorka i petica. Plus sto je Macvan ponekad menja Nikolu, a njega Edo..

Policija zadržala Vujoševića da ne prebije još jednog člana uprave CZT. :worth:

Ali panduri-kornjače, kakve reakcije... :roll: Mogli bi i sutra nešto da rade i sa onim našim debilima koji dolaze iza klupe protivnika samo da bi vređali i gađali. Da neće da diraju fakultetski obrazovane momke, razumem.

Vujošević dobro opržio danas po kasapima.

Tvrdi da je Lazinjo namerno uleteo u noge Milutinovu. Ja to nisam video (mislio sam da se okliznuo na doskoku), ali nisam ni gledao u noge (drugi usporeni snimak ih nije pokazivao). Nadam se da će biti snimka da se lepo vidi.

Na sreću pa nemamo neku razvijenu mašineriju za propagandu kao RSB, pod kontrolom uprave, ali dobro bi bilo da se na kraju napravi jedna kompilacija. Čisto da bude zabeleženo, i da vidimo da li će mediji smeti da objavljuju kao što su objavljivali popiz.delog Pavlovića, i sl.

Ne vredi.Ajd‚sto je vujosevic bolestan, ali koliko vidim i dobar deo ovog foruma je bolestan.

Evo malo komentara, cisto da se vidi koliko je bolestan.

Da znam, vernici ce odmah reci da to nisu napisali partizanovi navijaci, ali....koga vise briga sta vernici misle?
Uskoro ce i oni i Vujosevic na smetliste istorije.

On priča koji je pljuvao,štipao, tukao sudije u svim takmičenjima.I kad je Savez komunista bio na vlasti, i kad je DOS vladao i sad kad je SNS.Čovek je povlačio ekipu i protiv Kukoča i kompanije pre 25 godina. Ekipe kojoj je tapšala puna Hala Sportova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (živela demagogija, 14. jun 2015 15:31) # Link komentara

Ovaj čovek me je direktno oterao sa utakmica Partizana, čak bi mi bilo drago da cigani uzmu titulu da ga ne gledam više, samo izvorni Partizan!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 14. jun 2015 15:27) # Link komentara

Ni Danilović, ni igrači ne misle to što Vujošević priča. Ovo je huškanje navijača na mržnju, sukob i incidente. Ali neće proći ovaj put. Vujošević odlazi iz kluba na kraju ove sezone.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (game over, 14. jun 2015 15:16)

Bude li se Parizan povukaonsa terena ili se budu pravili skandali i tuca na terenu, kao veliki Partizanovac dajem rec da necu doci ni na jednu utakmicu do Dule ne ode. Nadam se da cemo se sportski boriti i neka boljo pobedi. Stop mrznji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zmaj dorcol, 14. jun 2015 15:15)

placi placi,a tek ces da places ti si sramaota partizana.to ce svaki normalan grobar reci.izgubio si kompas ne znas vise sta radis i sta pricas ,pa nekad se mora i zgubiti covjece alo
(miks, 14. jun 2015 15:15) # Link komentara

Odlazi više iz mog Partizana, hoću Miloja za trenera, postao si mi odvratan a mnogim pravim navijačima našeg slavnog kluba, Partizan nisi Ti, već Kića, Praja, Žare, Divac, Ti si gospodski klub napravio na seoski, odlazi!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 14. jun 2015 15:34) # Link komentara

Više ti ni mi grobari ne verujemo, ostavka!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 14. jun 2015 15:38)

Stvarno si preterao, Aca grobar veći od svih vas!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca, 14. jun 2015 15:42)

Smem da se kladim da od svih ovih citiranih komentara nema nijedan koji nije napisao navijac Partizana.
I svi redom imaju mnogo vise preporuka nego obrnuto.
Ovo cisto app. teye koju je jedan od moderatora plasirao ovde, kako jedino ja pricam protiv vujosevica.

Ne vredi.Ajd‚sto je vujosevic bolestan, ali koliko vidim i dobar deo ovog foruma je bolestan.

Evo malo komentara, cisto da se vidi koliko je bolestan.

Da znam, vernici ce odmah reci da to nisu napisali partizanovi navijaci, ali....koga vise briga sta vernici misle?
Uskoro ce i oni i Vujosevic na smetliste istorije.

On priča koji je pljuvao,štipao, tukao sudije u svim takmičenjima.I kad je Savez komunista bio na vlasti, i kad je DOS vladao i sad kad je SNS.Čovek je povlačio ekipu i protiv Kukoča i kompanije pre 25 godina. Ekipe kojoj je tapšala puna Hala Sportova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (živela demagogija, 14. jun 2015 15:31) # Link komentara

Ovaj čovek me je direktno oterao sa utakmica Partizana, čak bi mi bilo drago da cigani uzmu titulu da ga ne gledam više, samo izvorni Partizan!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 14. jun 2015 15:27) # Link komentara

Ni Danilović, ni igrači ne misle to što Vujošević priča. Ovo je huškanje navijača na mržnju, sukob i incidente. Ali neće proći ovaj put. Vujošević odlazi iz kluba na kraju ove sezone.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (game over, 14. jun 2015 15:16)

Bude li se Parizan povukaonsa terena ili se budu pravili skandali i tuca na terenu, kao veliki Partizanovac dajem rec da necu doci ni na jednu utakmicu do Dule ne ode. Nadam se da cemo se sportski boriti i neka boljo pobedi. Stop mrznji
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zmaj dorcol, 14. jun 2015 15:15)

placi placi,a tek ces da places ti si sramaota partizana.to ce svaki normalan grobar reci.izgubio si kompas ne znas vise sta radis i sta pricas ,pa nekad se mora i zgubiti covjece alo
(miks, 14. jun 2015 15:15) # Link komentara

Odlazi više iz mog Partizana, hoću Miloja za trenera, postao si mi odvratan a mnogim pravim navijačima našeg slavnog kluba, Partizan nisi Ti, već Kića, Praja, Žare, Divac, Ti si gospodski klub napravio na seoski, odlazi!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 14. jun 2015 15:34) # Link komentara

Više ti ni mi grobari ne verujemo, ostavka!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 14. jun 2015 15:38)

Stvarno si preterao, Aca grobar veći od svih vas!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca, 14. jun 2015 15:42)

Smem da se kladim da od svih ovih citiranih komentara nema nijedan koji nije napisao navijac Partizana.
I svi redom imaju mnogo vise preporuka nego obrnuto.
Ovo cisto app. teye koju je jedan od moderatora plasirao ovde, kako jedino ja pricam protiv vujosevica.

Imam dosta drugara grobara i svi razmisljaju bas ovako. Evidentno je da je Vujosevic smorio nas a izgleda narocito njih. Prekukao je celu ovu i proslu sezonu, bez prestanka bukvalno na svakoj konferenciji za novinare. Vise i ne ulazim na vesti kad vidim njegovu njusku, iskuliram najstrasnije kao da ne postoji i nema nervoze :mrgreen:

Ja lično baš i nemam tu sreću da se družim sa ljudima koji razmišljaju kao Android ro-bot by Google :mrgreen: Svako normalan od nas Partizanovaca zna da Dule se.re a da je nekad i u pravu, zna se šta radi dobro, a šta ne radi, tako to valjda ide. A naravno, po internetu srećem i iskrene Partizanovce koji ga mrze iz 101 razloga, počevši od njegove sujete i bahatosti pa sve do takvih banalnosti kao što je pro-jugoslovenska i levičarska orijentacija. A posebno mi je omiljena sorta "realnih" Partizanovaca koji kažu "nećemo politiku oćemo bre basket", pa ih Dule smara svojom pričom da država namerno koči i sputava klub... šta reći ? Znači nije problem u tome, problem je što se priča o tome. Takvi likovi u suštini nisu ni bitni, jer će ti uvek lelemuditi nešto svoje, ovo ih baš i ne interesuje previše. Oni su naseli na propagandu koja kaže da je Vujošević najgora osoba ikada, jer se drznuo da kaže da se brutalno favorizuje "stub srpstva", proziva Aleksandra Vučića, Vesića i Čovića. Zato je najgora stvar kad on hvata za gušu svog igrača, a kad iste te igrače hvata Vilijams za gušu to se ni ne vidi. Ili kad ih povređuju, bacaju na parket, tuku kao piz.de, da se povrede, umesto muški. Najgore je kad Dule psuje i nasrće na sudije, a kad to radi pijačar Kalenić, ili Lazić, to od javnosti vidi samo selektor.

Ali takvi "objektivni" Partizanovci, koje zapravo bole patka, nisu bitni. Bitni su oni kojima je zaista stalo, koji prate i odu na neku utakmicu, pa ma koji im stav bio, pozitivan ili negativan.

Ej, ali o čemu mi pričamo: dođe Kole i ovde citira komentare botova sa portala, jer mu je Decky jednom rekao da smara i da nema podršku Partizanovaca sa foruma, nema smisla da se ubeđuje toliko. I otuda android robot. :rotf:

Inače, pogledao sam snimak povrede Milutinova, Dule definitivno spinuje: stara fora sa nameštanjem kriterijuma, i usput vraća za ono Radonjićevo "namerno povređivanje Vilijamsa".

Zna se koliko ne podnosim laziće i blažiče, nikad nisam krio, ali tom Laziću ne treba pripisivati nešto što nije uradio - dovoljno su sra.nja već napravili dosad. Jeste on klepio po rukama Milutinova pa je ovaj izgubio ravnotežu, ali to nije bilo nesportski, a ovaj se povredio jer je proklizao po parketu.

A što se Duleta tiče, ovo mu je očajnički potez, a o divljanju nekolicine kasapa iz CZT je trebalo pričati kad se zaista desilo, kad je Blažič mlatnuo namerno u facu Milutinova i povredio mu oko, kad su skenirali povređeno rame Akojona i Murića, klepali ih tamo posle faulova da bi Dženkins dovršio povredu, kad je Pavlović pauzirao mesec dana posle njihovog tretmana, i sl.

Poslednja izmena:
Čak i kad bi zaista trebalo tako, a ne treba, ko će da ih povređuje? Milenko Tepić? Milosavljević? Mačvan? Ovaj zadnji padne s Kalenićem i tapše ga i pita dal je dobro (odakle mu snage?). Jedino ih Pavlović klepa.

Sila boga ne moli, ali je ni bog ne voli, kako kažu. Sve će se to vratiti gospodi na ovaj ili onaj način, ovde ili negde drugde.

Večeras igrati normalnu utakmicu, bez osvetoljubivosti, a tu pre svega mislim na tribine, naročito tribinu C :roll:
Možda su neki zaslužili kazne ili batine, ali svakako niko nije zaslužio da se rulja iživljava na njima, niti je klub kao što je Partizan zaslužio da se njegova publika ponaša kao ona u Železniku, zbog pajsera koji ne umeju da gube, pa makar i od ovakvih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back