KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva dominacija Borisa Daloa, utrčavanje, kontre, asistencije, krađe, indeks 21 posle 3 četvrtine. :worth: :mrgreen:

Tumbas se izvalio ispod koša kao da ga je nešto strefilo, sačekao da mu priđe cela klupa, lekari, okolina, onda se podigao, pokupio pozdrave, poslao poljupce i izdominirao halom. :mrgreen:

Evo i Aranitovića, da se odmori Dalo MVP...

Marinkovic mi se najvise svidja kako igra veceras, uz doktora Macvana. Lako mozemo da udjemo u problem sa faulovima, namamo pesaka u rotaciji koliko i oni. Kod njih jedino Kalinic ima 3, ali taj je ceo plejof odigrao sa 4 faula, tako da sumnjam da ce nakupiti 5 veceras. Mada je sudjenje vise manje ok, kao sto rekoh nebitna utakmica. Nema potrebe da se navlaci.

Svidja mi se sto Sarenac jedini izgovara pravo ime kluba protiv kog igramo (uz Tageltiju ali on se ne racuna) :mrgreen:

Poslednja izmena:
Dupe sažvakalo gaće na +20 pa su sudije malo korigovale razliku, da se ne izgubi prednost domaćeg terena u PO.

Samo da Murić nije povređen kad ga je Dženkins potegao u kontri...

Ne može više, momci pocrkali u četvrtoj, jedva stoje.

Mačvan priznaje da je lopta za njih. Gospodin i u ovim uslovima. :worth:

Zato sto je radio ono sto uvek radi. :mrgreen: Prvo se bunio za faul, onda su krenuli da ga odvlace ka klupi, a ovaj se opirao i hteo da nastavi raspravu.

Samo da je sa Edom sve ok. Dovoljno smo imali besmislenih povreda u poslednje dve godine. Meni se u prvom trenutku ucinilo rame, jel zapazio neko da li je ista ruka u pitanju kao prosli put?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back