KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A dobro, neka ga, ko nema u glavi ima u nogama :mrgreen: Pade mi na pamet da su pevali nešto još grđe, pošto navijači imaju repertoar za igrače, a to bi već bilo stvarno grdilo. Neka ih nek se lože, nama može samo da imponuje kako Zvezdaši, Hrvati i ostali jedva dočekaju da pevaju te pesmice, "umro je Partizan", itd.

Sve najbolje i za njega, da ga Đorđević malo sredi, i da dočeka u dresu Zvezde ili Železnika kad siđe Franko s vlasti il kad mu se isprazni kesa, jer će onda druga pesma krenuti da se peva...

A dobro, neka ga, ko nema u glavi ima u nogama :mrgreen: Pade mi na pamet da su pevali nešto još grđe, pošto navijači imaju repertoar za igrače, a to bi već bilo stvarno grdilo. Neka ih nek se lože, nama može samo da imponuje kako Zvezdaši, Hrvati i ostali jedva dočekaju da pevaju te pesmice, "umro je Partizan", itd.

Sve najbolje i za njega, da ga Đorđević malo sredi, i da dočeka u dresu Zvezde ili Železnika kad siđe Franko s vlasti il kad mu se isprazni kesa, jer će onda druga pesma krenuti da se peva...

Apsolutno. Meni je posle njihovih performansa u prvoj utakmici bilo mnogo lakse da pratim. Shvatis koliko je njima bitnije da Partizan nije samopion,a ne da li ce oni biti. A to ne moze da traje, desice se mozda vec za koju nedelju, stvorice se Grand parada atmosfera, moze Ivanovic da napravi jos jednu specijalnu emisiju i to bi bilo to. Izpraznice se, opasce interesovanje.

Ove godine je kosarka jedini sport u Srbiji, prosle je bio fudbal, one tamo vaterpolo, cudo jedno. Samo ne verujem da sledece pucaju, imaju para, a tovarice jos. Igraju EL, kupice nekog atraktivnog (vidi pod Silb, Vilijams) da animira raju. Pitanje je koliko ce samo pogoditi selekciju. Ovu sezonu su izneli Marjanovic i dobar plej. Prethodne dve sezone su potrosili krs para, a omanuli.

Apsolutno. Meni je posle njihovih performansa u prvoj utakmici bilo mnogo lakse da pratim. Shvatis koliko je njima bitnije da Partizan nije samopion,a ne da li ce oni biti. A to ne moze da traje, desice se mozda vec za koju nedelju, stvorice se Grand parada atmosfera, moze Ivanovic da napravi jos jednu specijalnu emisiju i to bi bilo to. Izpraznice se, opasce interesovanje.

Ne verujem da će već za koju nedelju, srediće njima Čovke pristup, možda čak i kriterijum da bude kao u ABA ligi. Biće opet masakr. Videli smo i juče kako je Tepić iškolovao Dangubu na početku drugog poluvremena, pa je onda Mrčo stavio Blažiča na njega, koji je bar juče bio pametniji od Kalene da ćuti i radi svoje. Izmasakrirao ga je, a onda prešao na Vanju.

I još ako nam je Murić malo teže povređen... i sa njime i sa Akojonom i sa Gagijem smo bili nešto kraći s rotacijom i pešacima, a tek bez svih njih... Možemo mi dobiti na košarku jednu utakmicu, oni će nas dobiti seriju kao u ABA, na "pešake" koji će na sve načine raskrčiti put ovima što zaista znaju da igraju košarku.

Ali ima neki osnov za nadu, mi smo sklepan tim pa smo se još malo uigrali, a oni su se ispraznili. Pride smo i popravili taj voljni momenat, pravili faulove na Dženkinsu umesto da nam lagano meša ionako slabu odbranu (za naše standarde), Đumara je bar iskorišćen kao "pešak", da napravi faulove. Čim im tako praviš faulove, menja se pristup, ne šire se toliko.

PS: Inače, Murić, kolika god bio sinoć napadačka katastrofa, u Gagi stilu se borio i nosio. Ako nisi u stanju da odigraš košarku, bar popravljaj svoje i tuđe greške, bori se. To je jako bitno.

Poslednja izmena:
Kako bih uveo kaznu za naslove sa upitnikom na kraju. To tako ponistava sve ono sto novinarstvo treba da bude. Napises sta god hoces, ako bude tacno "eto vidite da smo pouzdani", ako ne "pa nismo ni rekli da je sigurno". Nikakvo istrazivanje, izvor, trud, nista nije potrebno. Ako Stanija ili Veljko ne postave nista na mrezu, onda opalis naslov "NEVEROVATNO! Necete verovati sta je ovaj preslatki delfincic uradio (VIDEO)" i skupljaj klikove do iznemoglosti.

Bas tako gledaju samo zbirni indeks. Da je Jokic imao samo par indeksnih vise bio bi MVP. Cisto tehnicki odredjuju prvu petorku. Ovom logikom bi idealna petorka ABA lige bila Mega. :mrgreen:

Ali najbolji plej lige Fica! Panteri Telekom su dzabe bacali pare na Vilijamsa, a imaju takvog virtuoza u B ekipi. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Za Murića nije dobro, verovatno je završio sezonu, ali znaće se večeras.

Čak i da je povreda sa kojom može da igra, on mora da izlazi iz blokova, trpi faulove na prodoru, bodiček non-stop, da ne pominjem "slučajne" okolnosti kakvih ima non stop protiv ovih kasapina iz Železnika.

Jbg, samo da ne mora na operaciju, to je najbitnije.

U vezi onih 41 razlike iz 2011 samo da podsetim auditorijum da panteri tad nisu pratili kosarku vec malu Barselonu predvodjenu onim sto mu keva iz Cacka i El Maestrom....tako da ukazivati breni i ostalim strucnjacima iz Zeleznika na godine i godine silovanja i ponizavanja je uzalud jer je kosarka pocela da postoji od 2012....do kad ce potrajati videcemo

Vujosevic izjavio da je Muric najverovatnije zavrsio sezonu, a da ni Gagi verovatno nece igrati sutra. Pod upitnikom je i Sasa, zali se na udarce iz "derbija". Nije mi jasno kako smo im ovoliko puta pustili da nam od kratke rotacije naprave jos kracu. I uvek na istu forum, puste nebitne likove da biju, da bi bitni mogli nesmetano da igraju. Da se kojim slucajem Bobi povredio letelo bi drvlje i kamenje sa svih strana, a ovako "sve je to deo sporta".

Pa jedini način da izbegneš njihove kasape je da ne izađeš na parket, ili da igraš tako što ćeš stajati u mestu i dobacivati loptu. Al svejedno ćeš onda proći kao Milutinov protiv Blažiča, sa slučajnom pesnicom u oku.

Nema tu šta više da se priča oko toga, pregurati nekako sezonu do kraja, a onom "košarkaškom timu" se može samo poželeti isto što su i oni priredili svojim kolegama.

Ne znam, možda smo se suviše razmazili, naučeni smo od vas "objektivnih" prošle sezone da se mnogo brinemo za povrede naših igrača.

Ovaj put izgleda da ne treba da se brinemo što smo pola i kusur sezone nekompletni zbog duela sa konkurentskom ekipom.
Nema ni analiza u novinama kao prošle sezone, da nam objektivno razjasne dosad neviđen fenomen...

Sve je u redu... U Srbiji se živi bolje, ne trebaju nam disonantni tonovi Vujoševića i njegovih vernika.
Sigurno je Pavlović išao na pecanje mesec dana, a Vujošević lagao kako je povređen posle polufinala ABA.
Stari su to lažovi...

PS: draftekspres je izbacio tekstualnu i video analizu Milutinova:
http://www.draftexpress.com/article...raft-Scouting-Report-and-Video-Breakdown-5058

Zanimljivo pogledati ovako sažvakano, posebno za nas amatere.

Poslednja izmena:
Jos jedna utakmica bez grobara na jugu, izgleda da su i nasi fini fakultetski obrazovani, ili barem teze tome. Pocinju ispitni rokovi, pa nemaju vremena. :mrgreen:

Sa jedne strane mi je krivo jer ostali ne mogu tako lako da naprave atmosferu, a sa druge ko sebe zove navijacem, a ovoliko bira utakmice moze slobodno da se precrta. Ubuduce bih im naplacivao karte do poslednje, jer se zna kako ulaze. Imam odbojnost prema jugu od jedne utakmice u EL, mislim da je bio Makabi u Areni. Tad je sa gornjeg prstena krenulo skandiranje Vucicu, ono koje je kasnije islo na RTS-u live. :mrgreen: A sipkasi su zabranjivali svojima da pevaju, i nadjacavali su ostatak publike. U to vreme je ako se dobro secam trajala predizborna kampanja.

Ma, šipka k'o šipka. Bili su dobri jedino kad treba na EL utakmicama napraviti i voditi atmosferu, za sve ostalo, bolje da ni ne postoje.

Što se poluvremena tiče, Partizan više nije najbolji klub u Srbiji, živi se bolje, srpska košarka više ne mora da bude loša zbog nasilne dominacije jednog kluba, a ono konkurencija nikad gora.

Od 15 utakmica, samo tri su bile neizvesne. I to jedna neocekivano, onaj produzetak protiv Mege. Trenutno imamo trojicu igraca sa vecim indeksom nego ceo Metalac. Oni su ocigledno ABA igrali na neki impuls, mislim da su se malo zaigrali i sa "pojacanjima". Bilo kako bilo, drago mi je da su uzeli trece mesto i da ne placaju ucesce sledece sezone, ali moraju da nadju neki sistem ili pisi propalo.

Najbolji srpski klub se ponasa kao i oni koji ga guraju, bahato i bezobrazno do bola. Valjda jer su (opet kao i ovi iza njih) cekali toliko da se nameste tu gde jesu. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back