KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo insajderski informacija:
Krenuli su ozbiljni pregovori o uklanjanju ovog coveka iz KKP.
I to bez obzira na ishod KLS. Ipak, iskusan kakav jeste Dule drzi par stihova u rukavu. Npr, klub mu duguje toliku cifru da u slucaju nasilnog izbacivanja Duleta na ulicu, on sam komotno moze da lupi katanac podizanjem tuzbe.
U slucaju da neko ne poveruje u ovo, ako ljudi smatraju da Dule blefira, setite se samo epizode sa CSKA, kada je zahtevao isplatu celog ugovora, i bio je spreman da godinu dana ne trenira i da se sudi da bi na kraju uzeo novce.
U interesu KKP je da se ovo resi mirno, da se Duletu zahvali na saradnji i upsesima a da se dovede novi trener - Dzikic se spominje kao prva opcija.
(Zdravko Colic, 8. maj 2015 14:09)
# Link komentara

Kakva bi to sreca za Partizan bila......Nazalost ne verujem u toliku srecu.
Mnogo miliona je pokradeno, mnogo miliona je oprano, mnogo miliona se jos ceka, sa pozicije predsednika sportskog drustva...

Zdravko Colic? :think: Ovo komentar nekog citaoca B92?

I to bez obzira na ishod KLS. Ipak, iskusan kakav jeste Dule drzi par stihova u rukavu. Npr, klub mu duguje toliku cifru da u slucaju nasilnog izbacivanja Duleta na ulicu, on sam komotno moze da lupi katanac podizanjem tuzbe.
U slucaju da neko ne poveruje u ovo, ako ljudi smatraju da Dule blefira, setite se samo epizode sa CSKA, kada je zahtevao isplatu celog ugovora, i bio je spreman da godinu dana ne trenira i da se sudi da bi na kraju uzeo novce.
U interesu KKP je da se ovo resi mirno, da se Duletu zahvali na saradnji i upsesima a da se dovede novi trener - Dzikic se spominje kao prva opcija.
# Link komentara

Mnogo miliona je pokradeno, mnogo miliona je oprano, mnogo miliona se jos ceka, sa pozicije predsednika sportskog drustva...

Ucini nam uslugu i gledaj u svoje dvoriste; sto se mene tice Dule je toliko zaduzio nas klub da moze da bude trener 10 godina bez ijednog trofeja.
Seti se umesto toga njegove izjave nakon cetvrtog meca. ;)

Koliko vidim sve veci broj sportista najavljuje pomoc KKP, sta mislite koji su realni dometi ove akcije i sta nas ocekuje posle kraja sezone?

Ucini nam uslugu i gledaj u svoje dvoriste; sto se mene tice Dule je toliko zaduzio nas klub da moze da bude trener 10 godina bez ijednog trofeja.
Seti se umesto toga njegove izjave nakon cetvrtog meca. ;)

Koliko vidim sve veci broj sportista najavljuje pomoc KKP, sta mislite koji su realni dometi ove akcije i sta nas ocekuje posle kraja sezone?

Ja znam koje je moje dvoriste....Znas li ti?
Zasluzni dobiju plakete, spomenike, nazove se hala po njima ili trg.......Ali nikako ne dobijaju da rade sta hoce i ponasaju se kako hoce.....

Odavno bi sns-ovci zeleli da maknu duleta i ko im vec smeta, kao u fudbalu, instaliraju svoju vlast, smene trenera koji nece da slusa... i ja sam za to da se okrecu novi listovi, i novi predsednik i trener ako treba, ali dok se ovo zlo ne makne makar iz sporta ako ne i sa vlasti, svako mora ostati na svom mestu. ako neko treba da makne bilo koga, neka bude neko ko je bolji od tog. a ne neki novi vucicev svinjar.

Mnogo mi je zao sto nismo imali prilike da vidimo krajnji domet Duletovih beba. Bertansa, Lea i Gagija su odstranile povrede, Lucic prodat zbog finansija.

Pa i uz prodaju Lučića a dobre dopune i korekcije (tipa Musli i Gagić, plej kompatibilan sa Vestermanom), laganih TOP8 ove sezone.
Da napravimo nešto od tih igrača koji su prodefilovali u zadnje vreme:

Vesterman, solidan plej - Milosavljević, Bogdanović - Bertans, Kinzi ili Pavlović - Lovernj, Mačvan - Milutinov, Gagić ili neko drugi solidan.

Na svakoj poziciji po dva dobra a različita tipa igrača koji bi mogli da se nadopunjuju. Npr, Mačvanu nedostaje bolja odbrana i korekcija, a ima sve ono što Lovernju fali, tj. kreacija, tehnika i ideja. Ovaj je naravno zver pod košem, kao što Mačvan nije. I tako na svakoj poziciji, pa mogu da se dupliraju i prave kombinacije, jeziva ekipa bi bila.

Milutinov će kod njih samo ako je lud. Nije da je sada za NBA ili Barsu i Real, ali je sasvim dobar za neki EL tim blizu vrha, kao Makabi npr. kakav crni Zvezdo-FMP, i još da deli sobu s onim batinašima koji ga svake sezone "časte" nečim. Samo ako je lud.

Priča puštena ko zna zbog čega...

Inače, nadam se da će bar ove bolje KLS ekipe kao Metalac i Mega malo dići formu do kraja, ovo je neigrivo. Mi ovako u padu forme i psihe ih odeljemo 20 razlike...
Nije bilo loše, al vidi se da se ove sezone nikad neće popraviti neke osnovne stvari zbog prinudne selekcije zbrda-zdola i karakteristika tih igrača.

PS: čujem da ih je Milutinov maltene poslao u tri lepe, al to nije bilo danas nego nedavno. Normalan dečko, ako je istina.

Poslednja izmena:
Cak ni Gagic nije bio toliko glup (naglasavam toliko :mrgreen:) da predje tamo. Covic se izgleda bas lozi na ideju da nam pootima igrace.
Za njega mislim da ne bi bilo lose da ode kod Zeljka ili Dude, samo ne znam u kakvom su oni stanju kad su centri u pitanju sledece sezone. Imao bi sta da nauci od Krleta npr. Partizanu su falili iskusni centri u ovih par godina koliko je Milutinov u prvom timu.

Poslednja izmena:
# Link komentara

Ja znam da je tebi (kao i Breni) dotični naneo mnogo emotivnog, psihičkog bola. Ali kao što reče kolega... Imaš ti svoj klub (potraži ga u predgradju), svoju legendu, svoje "vrhunske" igrače. Naš klub ostavi na miru. Mi ćemo sami da nađemo izlaz. FMP-ovi navijači i razni pevači nam ne trebaju sa svojim "pametnim" komentarima-

Zlatko Zahovič izjavio da će pomoći KKP i organizovati nešto. Tako da cela priča ima nekog efekta. Umesto da se obični ljudi odriču svojih letovanja (malo je toliko ludih) i slične ludosti, treba animirati te "bogatije" Partizanovce, ex-sportiste, koji su nešto i zaradili u životu, oni bi već mogli izdvojiti nešto značajnije za razliku od običnog puka. Samo što bi i klub trebao da se uključi u to, ponudi nešto zauzvrat, al znamo kakva smo mi organizacija, pravo proletersko društvo.

Peković ono skandiranje da kupi Partizan komentariše kao dobru šalu. Ne znam, kad vidim sa kime je čovek blizak, možda bolje da on i ne dolazi sa parama u klub... samo nam još Šarići fale, pa da napravimo protiv CZT derbi iza kog stoje crnogorski krimi-klanovi.

Kada se na sve poklone i donacije plati porez, a mora se platiti jer nije u pitanju Crveni Krst niti humanitarna pomoc, tek onda klub moze raspolagati takvim sredstvima.
I ja nemam bas nista protiv toga, izuzev..
Sto OPET(to sam vec jendom uradio pa su vernici pobegli kud koji) nudim opkladu da od svih tih "bogatijih" simpatizera necete skupiti da platite struju, vodu i smece za klub, eventualno da vam od toga pretekne da platite semenke.
Cak i ti vidjeniji simaptizeri i bivsi clanovi kluba vide kakva je Vujosevic stetocina.
Vi naravno jos ne vidite, ali to je vas problem , koji izgleda nema resenja u ovom zivotu.
A i ti vidjeniji su bas jaki na recima....Onaj ko hoce da pomogne, on da pa onda prica(ili ne prica o tome).
A ovima kojima su puna usta Partizana pre uplate, zasigurno zauzvrat zele bar cist racun i saznanja gde ce se to potrositi.....I tu je kraj svega.

Imam utisak posle poluvremena da veceras mozemo da biramo razliku. Voleo bih da gledam Milutinovica u drugom.

Ovaj Novak poprilicno divlja, ocigledno dobar napadac za nize lige. Ne znam kako bi se snasao u jacim. Ni u Radnickom ni u Cedeviti nije dobijao previse sanse. Nije mi krivo sto ga nismo doveli onomad, ni ne lici na pleja. Mala bela dvojka. :mrgreen:

Nije Novak bio u Cedeviti, mada mi se čini da je išla priča da ga traže.

Danas Gagiju rođendan, pa on dade pola poena. Sudije dozvoljavaju panterski recept na našim centrima, nije ni čudno, Ilija sudi. Taj je gadno zastranio od kako ga je "zvao izvesni Bjelica" na poluvremenu u Laktašima pre 3 sezone, iako je naš najrespektabilniji sudija. Valjda se zato rade te stvari...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back