Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.109
Slovenačkog manijaka stigla karma već večeras. Milutinov mu smečovao pokušaj za pobedu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bespotrebno smo stali u 4/4 i onda povuci potegni, izmisljaj kos. Bravo momcima muski, hrabro, sa zeljom, prava reakcija na jucerasnju mlitavost. Milutinov
bila bi fora da izadje na konferenciju i da kaze da nije ni video kome lupa rampu
Macvan je doktor, svuda ga ima. Sasa nervozno, cest slucaj ove sezone, ali u nekim momentima je stvarno pokazao sa kakvom lakocom moze da igra.
Ne bih ja njega menjao za 10 Dženkinsa. 
Čestitke na zasluženoj pobedi.

Vidi se po avataru![]()

Tepara nas je spasao na kraju, smirio je malo pošto je Akojon izdivljao. Drago mi je da se "mali crnjo" pokazao mnogo bolje nego sinoć, al treba to još bolje. Ima svoje prednosti i treba da smanji greške. Tepara je kralj, jbg, kao i Dragan Milosavljević.Ko kaže da Tepić ne može da reši meč?Ne bih ja njega menjao za 10 Dženkinsa.
![]()
Atleta Mačvan 17 skokova.
Daj, oćel proraditi sajt ABA lige, oću da vidim kol'ko su nam cenjeni suci dali slobodnih bacanja, da li četiri ili čak sramotnih 6.
PS: E, hvala deki.
Naravno da ne ide takav podatak uz utakmicu, naši košarkaši su bili sramotno nezaštićeni. Radili su im pod svojim košem šta su hteli.
I to sve Tepić izvodio. Zadnja bacanja su bili penal-završnica. Znači, samo 4 penala smo iznudili, a izdominirali svuda 3 četvrtine.

"Sa osmehom klinca"
Ti opet promašujes poentu, ali dobro, verovatno to činiš svesno, kao i svako ko nema argumente na svojoj strani.
Kao što si rekao gore, 1:3, lagano.Si se ukenjao a?
Priznaj.![]()
Kao što si rekao gore, 1:3, lagano.
Ne možeš pričati o nasilju na terenu (a vi tako ocjenjujete Blažičev postupak) sa jedne strane, a onda krenuti sa relativizacijom kada se pokažu slični primjeri sa druge strane.
Npr. komentar na ona dva klipa sa grubim prekršajima Čakarevića i Bertansa je bio u fazonu "neki od vas prate košarku od Vučića" i "zasluženo su ih onako faulirali, jer šta su njima radili neki drugi igrači Zvezde".