KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad me sad srcka nije udarila, nikad nece :mrgreen: bespotrebno smo stali u 4/4 i onda povuci potegni, izmisljaj kos. Bravo momcima muski, hrabro, sa zeljom, prava reakcija na jucerasnju mlitavost. Milutinov :worth: bila bi fora da izadje na konferenciju i da kaze da nije ni video kome lupa rampu :mrgreen: Macvan je doktor, svuda ga ima. Sasa nervozno, cest slucaj ove sezone, ali u nekim momentima je stvarno pokazao sa kakvom lakocom moze da igra.

Hoce biti negde ponovljen snimak? Volim da gledam kad unapred znam kraj, a pritisak mi je toliki da od spavanja sigurno nema nista. :mrgreen:

Ko kaže da Tepić ne može da reši meč? :lol: Ne bih ja njega menjao za 10 Dženkinsa. :)
Šalu na stranu, stvarno je nenormalno maltretirani košarkaše da igraju dan za dan. Dobro da neko nije umro na terenu.
Prošlu smo izgubili, ovu smo dobili. Teoretski smo napravili i "brejk", međutim biće jako teško da još dva puta za redom pobedimo Zvezdu i pored očigledne razlike na kad je u pitanju struka.

Браво наши.:klap:
Опет смо продали доста лопти али је то компензовано лошим шутем црвених, иначе нам није требала ова неизвесна завршница могло је то и раније да се оконча.
Боби заустављен што је за похвалу видећемо колико ће то да траје, још Вилијамса да неко стави у џеп и готови су, Калинић и ови остали мислим да немају снаге за нешто веће, види се да како утакмица одмиче они падају.
Џенкинс се надавао кошева али је и такав користан по наш тим, продао је брдо лопти.:)
Од наших свако је дао по нешто за победу, тимска победа, Акојон повукао на крају али и изгубио две лопте баш када су пришли, навијање нешто нисам чуо сем вређања Мачвана.
Ћераћемо се још.

Ko kaže da Tepić ne može da reši meč? :lol: Ne bih ja njega menjao za 10 Dženkinsa. :)
Tepara nas je spasao na kraju, smirio je malo pošto je Akojon izdivljao. Drago mi je da se "mali crnjo" pokazao mnogo bolje nego sinoć, al treba to još bolje. Ima svoje prednosti i treba da smanji greške. Tepara je kralj, jbg, kao i Dragan Milosavljević.
Kako je samo ugurao Bobana pod tablu i naterao ga na korake...

''Osveta'' Blažiču!
Nikola Milutinov!

MILUTINOV.jpg

Malo sreca, malo hrabrost, malo znanje. Uglavnom poklopilo se sve za pobedu. Nije mi jasna ova (ne)igra Marjanovica ali to je njegov problem. Opet Dzenkins pusten da radi sta hoce verovatno opet sa nekim ciljem da se cuvaju opasniji igraci sto je ovog puta urodilo plodom ali za dlaku. Gledam statistiku suteva i procenat je ocajan sa obe strane, a zanimljivo da je Partizan imao samo 6 slobodnih bacanja a od toga ubacio 3... Taj mi podatak bas nekako ne ide uz ovakvu utakmicu.
Bas me zanima kakav ce biti Zvezdin odgovor pred Partizanovim navijacima. To ce biti veoma interesantno za gledati.

Atleta Mačvan 17 skokova.

Daj, oćel proraditi sajt ABA lige, oću da vidim kol'ko su nam cenjeni suci dali slobodnih bacanja, da li četiri ili čak sramotnih 6.

PS: E, hvala deki.
Naravno da ne ide takav podatak uz utakmicu, naši košarkaši su bili sramotno nezaštićeni. Radili su im pod svojim košem šta su hteli.

I to sve Tepić izvodio. Zadnja bacanja su bili penal-završnica. Znači, samo 4 penala smo iznudili, a izdominirali svuda 3 četvrtine.

Atleta Mačvan 17 skokova.

Daj, oćel proraditi sajt ABA lige, oću da vidim kol'ko su nam cenjeni suci dali slobodnih bacanja, da li četiri ili čak sramotnih 6.

PS: E, hvala deki.
Naravno da ne ide takav podatak uz utakmicu, naši košarkaši su bili sramotno nezaštićeni. Radili su im pod svojim košem šta su hteli.

I to sve Tepić izvodio. Zadnja bacanja su bili penal-završnica. Znači, samo 4 penala smo iznudili, a izdominirali svuda 3 četvrtine.

Na kraju utakmice je pisalo 6.

Komentar jednog navijaca Zvezde sa jednog drugog foruma:

"то би било то од звезде за ову сезону, 1:3 у серији. срамотан проценат шута за овако озбиљну утакмицу, промашили су живот. партизан мушки игра, ови наши се усрали ко ***** и то је то."

Elem, ja jos ne bih rekao da su sve nade za EL umrle....moze IDEA garant nesto da im sredi, tipa Cedevita prepusta mesto bratskoj Zvezdi. :mrgreen:

"Sa osmehom klinca" :mrgreen:
Ti opet promašujes poentu, ali dobro, verovatno to činiš svesno, kao i svako ko nema argumente na svojoj strani.

Ne vidim gdje je promašena poenta.
Ne možeš pričati o nasilju na terenu (a vi tako ocjenjujete Blažičev postupak) sa jedne strane, a onda krenuti sa relativizacijom kada se pokažu slični primjeri sa druge strane.

Npr. komentar na ona dva klipa sa grubim prekršajima Čakarevića i Bertansa je bio u fazonu "neki od vas prate košarku od Vučića" i "zasluženo su ih onako faulirali, jer šta su njima radili neki drugi igrači Zvezde".

U svakom slučaju, važno je da je Milutinov dobro i što će postati vaš novi heroj.

- - - - - - - - - -

Si se ukenjao a? :per:
Priznaj. :)
Kao što si rekao gore, 1:3, lagano.

Ne možeš pričati o nasilju na terenu (a vi tako ocjenjujete Blažičev postupak) sa jedne strane, a onda krenuti sa relativizacijom kada se pokažu slični primjeri sa druge strane.
Npr. komentar na ona dva klipa sa grubim prekršajima Čakarevića i Bertansa je bio u fazonu "neki od vas prate košarku od Vučića" i "zasluženo su ih onako faulirali, jer šta su njima radili neki drugi igrači Zvezde".

Ti baš hoćeš da ne razumeš. Kao da se radi samo o tom postupku Blažiča i kao da to nisam već rekao. On je samo zadnji u nizu nesportskog ponašanja, a sad se profilisao i kao konstantna opasnost po zdravlje drugih.

Inače, za situacije na klipovima (Čakarević i Bertans) stoji ono što sam rekao, ali kad je već došlo do toga, i to je "flagrant foul" za isključenje. Samo što se to njima desi jednom u životu, a ovaj vaš psihić pravi incidente jednom mesečno. Zato što mu je neko lupio dandaru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back