KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad bi bio pametan trebao bi da ode u Italiju (možda i Nemačku il Francusku) u neki prosečni tim kome treba bek i gde bi mogao da se nametne da igra po 20+ minuta. Onda bi za dve godine mogao ravnopravno da traži mesto u nekom jačem klubu i u nekoj boljoj ligi.

...рецимо назад у Партизан !z:lol:
Слажем се за ово твоје.Боље први у селу него задњи у граду.Да игра,а не да "пропада" на клупи.

...рецимо назад у Партизан !z:lol:
Слажем се за ово твоје.Боље први у селу него задњи у граду.Да игра,а не да "пропада" на клупи.

Sad sam zaboravio o kom grčkom beku se radi, ali pričao je jednom Šarenac, kako su nekog perspektivnog beka poslali na Island gde je igrao po 30+ minuta i bio najbolji igrač lige, a to ne bi mogao da postigne u Grčkoj. Onda se vratio i postao standardni član nekog grčkog prvoligaša, a kasnije i evroligaša.
Anđuša je star za takve kombinacije, ali jedna sezona van EL u kojoj bi igrao 20+ minuta bi mu pomogla da se pokaže. Idealno bi bilo kad bi to bio neki slabiji učesnik Evrokupa.

Kad bi bio pametan trebao bi da ode u Italiju (možda i Nemačku il Francusku) u neki prosečni tim kome treba bek i gde bi mogao da se nametne da igra po 20+ minuta. Onda bi za dve godine mogao ravnopravno da traži mesto u nekom jačem klubu i u nekoj boljoj ligi.

a ja tvrdim da je u ovom slabom timu partizana danilo morao da bude jedan od glavnih igraca. i kod 99% trenera bi i bio. i partizan bi igrao sad EL i svima bi bilo lepo.

ali posto vama ovaj kome ime necu da spomenem je zakon, evo vam ga on, pa se ebite sa ovom njegovom kosarkom grcko-rimskim stilom. :tongue2:

2 milke ? a ? sad mislis si neki opasan baja ? a ? a ?

u sto ste dosadni sa andjusicem. bio. ima dobar sut, samopouzdanje. nema odbranu. nema ulaz. nije ni dvojka ni plej. to vase kombo bek mozete da okacite macku o rep,obicna izmisljotina. kombo bek je naziv za igraca kome ne mozes da kazes ni da je plej ni da je dvojka.po tom principu svaka pozicija bi mogla da bude kombo. recimo kombocentar. moze da igra centra i k centra. msm neozbiljno. cao zdravo. sve najbolje, jer se poneo dzentlmenski. s obzirom na dosada prikazane kvalitete daleko je od toga da postane kvalitetan igrac, igrac za el.

Poslednja izmena:
a ja tvrdim da je u ovom slabom timu partizana danilo morao da bude jedan od glavnih igraca. i kod 99% trenera bi i bio. i partizan bi igrao sad EL i svima bi bilo lepo.

ali posto vama ovaj kome ime necu da spomenem je zakon, evo vam ga on, pa se ebite sa ovom njegovom kosarkom grcko-rimskim stilom. :tongue2:

Hm, dobio sam reputaciju od mog prijatelja iz Banata i oni mi obrisaše post i kao da sam ostao bez poena. :roll:

Ja i dalje mislim da je Dule najbolji trener kog Partizan može da nađe i niko osim njega ne bi uspeo da ostvaruje ovo što je ostvario sa jednom od najmlađih ekipa u istoriji Partizana.

u sto ste dosadni sa andjusicem. bio. ima dobar sut, samopouzdanje. nema odbranu. nije ni dvojka ni plej. to vase kombo bek mozete da okacite macku o rep. kombo bek je naziv za igraca kome ne mozes da kazes ni da je plej ni da je dvojka.cao zdravo. sve najbolje, jer se poneo dzentlmenski.

U Hemofarmu je igrao pleja, a Vlada ga je bacio na beka prangijaša, što je po meni bila greška jer je Anđuša pametniji nego što ima šut.

Слажем се да је морао да игра у Партизану.Али да би баш био ГЛАВНИ не верујем.(У ствари у оваквом тиму Партизана могао је бити један од ).Али не код сваког тренера.А већина "данашњих" обожава "одбрана-кошарку" пре свега.Осим ако немаш дрим-тим .
Него ето и "црни" Миљеновић.От'шо од нас да би играо,кад оно ...

U Hemofarmu je igrao pleja, a Vlada ga je bacio na beka prangijaša, što je po meni bila greška jer je Anđuša pametniji nego što ima šut.

nije to vlada pogresio. on nije ni u hf igrao pleja. na nekim utakmicama je igrao pleja, ali sve u svemu nije se proslavio. sto se njega tice pogresili su njegovi treneri koji su ga procenili za dvojku. andjusic ima sut i ima samopouzdanje i vise nema nista. voleo bih da je drugacije ali nije. svako bi izmedju bogdanovica i andjusica odabrao bogdanovica, jer bogdanovic i tamo gde je losiji ima izglede da to popravi. andjusic nikad nece moci da igra dobru odbranu.

Слажем се да је морао да игра у Партизану.Али да би баш био ГЛАВНИ не верујем.(У ствари у оваквом тиму Партизана могао је бити један од ).Али не код сваког тренера.А већина "данашњих" обожава "одбрана-кошарку" пре свега.Осим ако немаш дрим-тим .
Него ето и "црни" Миљеновић.От'шо од нас да би играо,кад оно ...

kad ono ispade da je dule u pravu i da klinja nema masu ni za juniore a kamoli ozbiljnu kosarku.

smesno je i zamisliti miljenovica da dize tegove u teretani i da nabaci misice.

Poslednja izmena:
nije to vlada pogresio. on nije ni u hf igrao pleja. na nekim utakmicama je igrao pleja, ali sve u svemu nije se proslavio. sto se njega tice pogresili su njegovi treneri koji su ga procenili za dvojku. andjusic ima sut i ima samopouzdanje i vise nema nista. voleo bih da je drugacije ali nije. svako bi izmedju bogdanovica i andjusica odabrao bogdanovica, jer bogdanovic i tamo gde je losiji ima izglede da to popravi. andjusic nikad nece moci da igra dobru odbranu.

Protiv nas je igrao pleja i igrao ga je jako dobro.
Anđuša ima osećaj za asistenciju, zna da probije i mogao je da postane daleko kompletniji igrač nego mašina za ispucavanje, za razliku od Tripkovića koji izuzev šuta (koji je bolji od Danilovog) ništa nije pokazao.

kad danilo postane ono sto ja znam da hoce, sve cu da vas isprangijam.

sad cu da iskopiram ovu stranu, pa za neke 2-3 godine kad mu budem, preko video linka, trazio 75 ( reci 85 ) 95 000 DM, da vidi ko je sta pisao.

naravno, pod uslovom da nadje ebeni klub.

inace, dodjosu, provalio sam ja po nacinu na koji skaces 300 - 400 hiljada u cugu, da si nasao nekog bogatog sponzora ( sad znamo i da je to neki tvoj autonomas ). za razliku od tebe ja rastem posteno, psujuci pokvarenu yugoslavensku moderaciju i druge korisnike. :ljutko:

a da, jeste danilo igrao pleja u HF.

Poslednja izmena:
kad danilo postane ono sto ja znam da hoce, sve cu da vas isprangijam.

sad cu da iskopiram ovu stranu, pa za neke 2-3 godine kad mu budem, preko video linka, trazio 75 ( reci 85 ) 95 000 DM, da vidi ko je sta pisao.

naravno, pod uslovom da nadje ebeni klub.

inace, dodjosu, provalio sam ja po nacinu na koji skaces 300 - 400 hiljada u cugu, da si nasao nekog bogatog sponzora ( sad znamo i da je to neki tvoj autonomas ). za razliku od tebe ja rastem posteno, psujuci pokvarenu yugoslavensku moderaciju i druge korisnike. :ljutko:

a da, jeste danilo igrao pleja u HF.

Ne, ne, ja sam dobar sa antiautonomašima :D Ali eto nisam dobar sa rusofilima i ne mogu ko ti da skočim i po 500.000 u cugu ;) Nego izbrisa mi Platin sve postove na temi, pa ništa od reputacije...

I igrao je pleja vrlo dobro u HF. Šteta je što su kod nas od njega hteli da naprave Tripkovića...

Poslednja izmena:
Vec sam napisao gore da je Andjusic igrac za dobijanje utakmica a Bogdanovic za osvajanje titula

Tacno je da Andjusa ima precizniji sut i brzi izbacaj ali sve ostalo je na strani Bogdana

Bogdanovic je suvise jak, svaki njegov sut zavrsava na drugom obrucu, secam se da je uspeo da dobaci sa pola terena i to iz obicnog izbacaja !?

Dakle neka malo poradi na mekoci suta i bice NBA igrac od njega

Vec sam napisao gore da je Andjusic igrac za dobijanje utakmica a Bogdanovic za osvajanje titula

Tacno je da Andjusa ima precizniji sut i brzi izbacaj ali sve ostalo je na strani Bogdana

Bogdanovic je suvise jak, svaki njegov sut zavrsava na drugom obrucu, secam se da je uspeo da dobaci sa pola terena i to iz obicnog izbacaja !?

Dakle neka malo poradi na mekoci suta i bice NBA igrac od njega

Mora on mnogo da poradi i na šutu i na igri da bi odnjega bio NBA igrač. Ja ne znam jel jedan meč prebacio indeks korisnosti od 3 poena.

Protiv nas je igrao pleja i igrao ga je jako dobro.
Anđuša ima osećaj za asistenciju, zna da probije i mogao je da postane daleko kompletniji igrač nego mašina za ispucavanje, za razliku od Tripkovića koji izuzev šuta (koji je bolji od Danilovog) ništa nije pokazao.

igrao je protiv nas pleja jer je HF u tom trenutku imao problema sa plejevima, a i nije se nikad proslavio. u Partizan je dosao kao talentovan mladi igrac a ne kao igrac koji je u HF imao zavidnu minutazu i bar 10 koseva po utakmici. Nije se on ni priblizio prvoj postavi HF niti je davao koseva. bio je mlad persepektivan, imao je sezonu i po, nije kompletan i to je to. ulaz nema i sve sto moze je da naskoci sa linije slobodnih bacanja, ali ni to ne cini cesto.

Poslednja izmena:
igrao je protiv nas pleja jer je HF u tom trenutku imao problema sa plejevima, a i nije se nikad proslavio. u Partizan je dosao kao talentovan mladi igrac a ne kao igrac koji je u HF imao zavidnu minutazu i bar 10 koseva po utakmici. Nije se on ni priblizio prvoj postavi HF niti je davao koseva. bio je mlad persepektivan, imao je sezonu i po, nije kompletan i to je to. ulaz nema i sve sto moze je da naskoci sa linije slobodnih bacanja, ali ni to ne cini cesto.

Ja se secam kako je pocepao pretprosle sezone Radnicki u polufinalu plej-ofa...
Igrao je simultanku u tom mecu...
P.S.Sad videh da je Zoki postavio link sa izvestajem tog meca...

Ja se sećam kad je igrao protiv nas jedna meč. Mi smo vodili, on je ušao u igru, vezao 5 poena i neku asistenciju i onda su mu okačili Peru za vrat pa više nije mogao u tom tempu, ali je imao 10tak poena i par asistencija što nije lako za jednog juniora protiv Partizana.

dal je moguce da si se toliko iscimao trazeci stare vesti da bi mi pokazao kako je andjusic u HF dao 20 poena Radnickom? svakom moze da se desi da da nekoj ekipi 20 poena,to nista ne dokazuje. da li je dao protiv nas? A druga dva linka pokazuju koliko novinari koji su pisali vesti ne znaju o cemu pisu. taj b92 na primer u drugoj vesti napisao je da je andjusic bek. uopste vecina vesti o dolasku andjusica u Partizan koristi izraz bek a ne plej. to da je u HF bio bek, a ne plej, to valjda ne treba da se dokazuje,zar ne?

ps: ako si zaludan ajde postavi jos izvestaja gde je andjusic davao vise od par koseva. cisto da bi videli protiv koga je i koliko kosava davao.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back