http://www.mondo.rs/s273023/Sport/Kosarka/Ne_treba_nam_Zvezda_sami_sebe_pobedjujemo.html
Kaze Vujosevic, a ganski novinari i mediji jedva docekali:"...Nama nisu potrebni ni vlast, ni Crvena zvezda.
Mi smo sami sebi najveći problem. Ovo je šizofrena situacija."
To sto je rekao mogao je da kaze i drugim recima. Ovim recima koje je upotrebio rekao je da smo za sve mi sami sebi krivi. Posto nije precizirao da se to odnosi samo na sinocnje desavanje,receno se dakle odnosi na sve.U vremenu kad drzava vulgarno protezira jedan klub, a nakon 12 godina drskog proteziranja istog od strane druge stranke, dakle DS-a, poslednje sto nam treba su ovakve izjave da smo mi sami sebi krivi. Jer nismo mi sami sebi najveci problem vec su problem stranke i ambiciozni pokvareni politicari i razni smutljivci koji se oko czv skupljaju kao muve na gomna i manipulisu isfrustriranom masom navijaca qrve. I to svi znamo. Drzava kuka zbog dvostrukih standarda zapada a i sama ima dvostruke standarde u slucaju navijaca. Partizanovi navijaci su na udaru i izgleda mi kao da se sistematski zavadjuju a zvezdine navijace niko ne sme da pipne, oni su dobrice, kako da ne. sta mu je to trebalo ne znam.