KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre svega, ovu utakmicu smo dobili zbog fanaticne borbenosti...
Momci su izginuli na parketu i svaka im cast na tome...

Opet nam se ponavljaju "crni minuti" i da ne bese Gordica da promeni ritam, pitanje je kako bi tekma tekla dalje...
Odbranu smo igrali sasvim ok, pogotovo Bertans...

Pored Bertansa, istakao bih Drua, koji je odigrao sjajan mec, bez greske gotovo, kao i Dragana, koji je zaista neverovatan lik i borac, pa cak i kad zasere nesto, eto ga tu da vec u sledecem napadu ispravi to...

Pod kosem smo ocaj, uz izuzetak mladjanog Nikolice, mi imamo dva teska panja u reketu...
Leo je totalno van forme i to je problem vec duze vreme...
Mislim da bi trebali vise da koristimo Gordica, jer smatram da je jako opasan u igri 2 na 2...

sad se ceka konferencija za stampu, ovoga sto ime necu da mu pomenem i saopstenje pirotehnicara, u kome ce jos jednom da izraze privrzenost klubu i da istaknu ponovo, svoj nezavidan polozaj. za ovo drugo ce se morati sacekati nekoliko dana, dok trust mozgova ne ukapira da ne umeju da sastave 2 razlicita saopstenja i da im je najbolje da ponove ono posle tekme sa mztom. a i jedno i drugo...

Ovi Zaboravljeni su stoka samo takva,zastu su prekinuli utakmicu??
Baklje(cak i dimna bomba je bila jedna)u hali pa to ni najgori primitivci vise ne rade,to na stadionu moze ali u hali je nepodnosljivo...
Dule ih je nesto nagrdio najstrasnije,auuu...svasta im je reko!!

Najveci problem je sto ce na taj nacin oterati kosarkasku publiku, koja iskreno voli Partizan i ne propusta nijedan mec Partizana...
Sto se "Zabranjenih" tice, ja sam svoje misljenje o njima formirao posle gostovanja Partizana na "Cika Daci" letos, posto sam onda uvideo kakvi su to neandertalci...

Neće lako ništa, a.
Po mom skromnom mišljenju, upropastili smo se što konstantno slabo branimo 3p. Ovi su dobili masu otvorenih šuteva, ispogađali ih, dobili na samopouzdanju i gledali smo šta smo gledali. Tako smo igrali egal a do poluvremena oni nisu uradili ništa osim što su strpali to otvoreno što su imali i što je ludi Stroberi radio šta je radio, i time smo ušli u problem. Što se igre tiče, nama će svaka utakmica biti ovakva sve dok se Vesterman ne ustali i ne proigra. Mi smo bez njegove kreacije samo čista sila pa dokle doguramo. Pride nam je i centarska linija sakata jer uvek neko ne da doprinos, a to je večeras bio Musli. Gagić i Milutinov su odigrali u skladu sa očekivanjima i mogućnostima, ovaj se ne vidi već neko vreme. Kad i ako to regulišemo i uključimo Žofrija (koji se lepo primio na proslave sa publikom), biće mnogo lakše. Bez toga, nećemo imati nekog uspeha ovako.

Ne mogu da verujem da su sudije puštale onakvu tuču pod obručima. Cibosi su napravili minimalno tri nesportske lične greške kod nekog blažeg kriterijuma, bacali naše momke na parket, sevale sekire, faulovi sa dve ruke, potezanje za rame, i ništa, samo jedna nesportska, a onda naši da izvode slobodna bacanja pošto su prethodno tresnuli o parket ko kruške. I onda Vesterman dobija tehničku bez upozorenja zato što je pao na drugi prejak blok Žižića. Pa mislim... ne mislim da su sudili protiv nas, al kriterijum kod ovih stvari je bio ružan. Pride su i isterivali ljude pored terena, mislim da je i Grba morao na tuširanje pre vremena.

I nadam se da ovi kreteni od huligana neće više dolaziti, kao što ni ne dolaze na ove "nebitne" utakmice. Tu mislim na obe frakcije. Imaju livadu pa nek reše svoje "nesporazume", našim košarkašima samo smetaju i blamiraju nas. Još da počnu da gađaju protivničke timove petardama i da pljuju po njima pa će biti isti cigani. A onu redovnu publiku neće isterati, bez brige. Ti neće otići iz Pionira sve i da padne kiša u njemu.

Ja sam se na kriterijum sudija protiv nas vec navikao i pomirio sa tim da protivnicka ekipa uglavnom ima sestog igraca...
Sto se slabog branjenja suta spolja tice, mislim da je to pre svega zasulga odlicne Cibonine igre u napadu, jer nas je, pre svega Stroberi, unistavao prodorima (kakvu prednju promenu ima covek, to je :eek: )...
Zato smo i poceli da sve vise skupljamo i forsiramo zonu, ali onda je proradio cibonin sut spolja, a uz to su imali i odlican protok lopte u napadu...

Inace, onaj Smes Parker, kakav je ono divljak lebac ti razani...:eek:
Ono igralo u NBA? :eek:

Nije suđenje bilo protiv nas osim tih situacija koje sam pomenuo, čak su presudili jednu loptu u finišu u našu korist a nisu trebali. Ali trebalo je biti nekoliko nesportskih, najbolje sad da baciš protivnika kao džak na sve načine prilikom prodora i onda ajde, zaradi ta dva poena sa penala. A da je neki igrač sa reputacijom, dali bi mu 6 slobodnih posle onakvih faulova.

Poslednja izmena:
Ja se izvinjavam na trećem uzastopnom postu, neću više.
Jel skontao neko novu akciju. Dva bloka pod 45 stepeni u odnosu na koš, Berta se otvara u širinu, na svoju kapicu, Milutinov pod koš, idealan ugao za dodavanje obojici, mogućnost za dva dodavanja, prodor i šut. Nijednom nije prošlo. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back