KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li je zabolelo, ali je istina. Andjusic je najbesmisleniji od svih besmislenih tipova igraca u nasoj modernoj (jadnoj) kosarci.
Podsećaš na bata Koleta sa ovakvim, ako tako mogu da kažem (Toša stil :lol: ), "hrabrim" izjavama.
Batu Koleta si mogao naterati na neku argumentaciju. Aj' ti izvoli pa mi objasni zbog čega je Anđuša "besmislen" igrač, i šta ti ta besmislenost uopšte znači i šta podrazumeva.

Podsećaš na bata Koleta sa ovakvim, ako tako mogu da kažem (Toša stil :lol: ), "hrabrim" izjavama.
Batu Koleta si mogao naterati na neku argumentaciju. Aj' ti izvoli pa mi objasni zbog čega je Anđuša "besmislen" igrač, i šta ti ta besmislenost uopšte znači i šta podrazumeva.

Verovatno ga smatra besmislenim jer se ne drogira, kao njegovi (kamijevi) idoli iz NBA. :zroll:

kolicina apsolutno moronskih gluposti koje smo napravili u ovoj utakmici je zastrasujuca. zone sumraka u koje upadamo u nekim delovima utakmice takodje.

od najjace pozicije, petica nam je posle 100 godina, sad ubedljivo najslabija. katic, sad vec standardno los, raduljica, takodje standardan. interesantno je da koliko god nemali veze u napadu, a nemaju veze, u odbrani su jos 2 puta gori. obojica ternutno nemaju kvalitet da igraju drugu peticu, koja bi odmarala startera u nekoj evroligaskoj ekipi.

iako mene ova yugo iga ich ne interesuje, uvek je lepo videti rvate tuzne...

ah, da, bravo crni midgete. jos samo da pocne da zavrsava one bravure koj izvodi na ulazima.

btw crni dzavaji igra treceg centra u unixu, iza takvih kosarkaskih velicina, kao sto su savrsenko i veremenko...

Poslednja izmena:
Katić je loš skoro celu sezonu, ako ne računamo poneki bljesak na ovom kupu, al Raduljica se u ovoj utakmici srozao na jesenji nivo. Ova njihova igra nas je mogla koštati pobede, s obzirom da smo ih za poluvreme napunili ličnim greškama na centrima i NIŠTA od toga nismo materijalizovali. Suton, Rudež, Hempl. Samo se Suton samoizbacio, a da nijedan poen nije dat preko njih, osim dvaput pored Rudeža. Neverovatno. A ona serija: trojka Cibone, pa osvojena lopta, trojka uz nesportsku Katića, bacanja, pa još jedna trojka...

uvek je lepo videti rvate tuzne...
Mislim da nema potrebe za ovakvim pričama ovde, pre svega zato što je glupo. Eventualno za "politiku", pošto je tamo takav nivo...

Честитке на победи,слажем се да је стварно чудна утакмица помало.
Могло је и морало се "обезбедити" победа раније,а не да се штрецамо у продужетку.
Слажем се исто да је Катић ову одиграо стварно лоше,али коју сезону кад није ни играо док је Пековић био
код нас ?Оно што је играо-играо је солидно,понеки блесак,понеки омашени зицер z;)
Иначе каква политика,какви бакрачи ? Не смемо да кажемо да волимо што су хрвати изгубили ?(Манир наших спорт.коментатора,не смеју да навијају ни 5%
за наш клуб када игра против страног...послушајте мало другу страну ! и трећу...)
Сачувај ме Боже ! Драго ми је и увек драго када победимо сваког,а посебно хрвате !
Такође честитке нашим хокејашима на титули ! И штета што их не измлатише мало више ...

Не смемо да кажемо да волимо што су хрвати изгубили?
Smete da volite, al' to baš i ne govori nešto dobro o vama.
Postavite kontrapitanje, zašto bi voleli što su Hrvati izgubili?

I kakav je to hokej sport kad su normalne masovne tuče na utakmicama? :lol:

Uzgred... kakav je igrač onaj Halid El Amin... :lol: Njegova sklonost ka pilećim krilcima, što bi rek'o Edin.

Smete da volite, al' to baš i ne govori nešto dobro o vama.
Postavite kontrapitanje, zašto bi voleli što su Hrvati izgubili?

I kakav je to hokej sport kad su normalne masovne tuče na utakmicama? :lol:

Uzgred... kakav je igrač onaj Halid El Amin... :lol: Njegova sklonost ka pilećim krilcima, što bi rek'o Edin.

Да ли си некад слушао пренос "њихових" коментатора,али и словеначких...Да не помињем обичне навијаче...
Да ли то говори о њима ? Или ми само да признајемо "јесте,криви смо,за све ?"
Да,али онда цео свет каже :јесте,они су криви,па ето сами су признали !
Него нећу више о томе,не иде да убацујемо то овде .Иначе пропустио сам да кажем:
Овај Доминик нам је баш,баш добродошао ! Погодак у центар. За сада,надам се да није
ово нека "почетничка срећа",наравно почетничка-у Партизану,не у каријери...

Да ли си некад слушао пренос "њихових" коментатора,али и словеначких...Да не помињем обичне навијаче...
Да ли то говори о њима ? Или ми само да признајемо "јесте,криви смо,за све ?"
Да,али онда цео свет каже :јесте,они су криви,па ето сами су признали !
Pa ako ćeš da se porediš sa njima, onda izvoli. Ja ne znam zašto ja moram da likujem zato što oni likuju.
I ne slušam njihove komentatore i navijače.

Poslednja izmena:
Браво за победу...Мачван је показао,наравно,да зна да игра кошарку.Џејмс је апсолутно играч
који нам треба,(надам се за више од ове полусезоне) ,Чакар опет није лош,Кецман ту негде...
Подбацили високи играчи !
И да,и мени је посебно лепо кад победимо Цибону у ЗГ...
А ко воли да буде пацифиста у окружењу(мислим на државе) у коме су сви националисти,жалим...

А ко воли да буде пацифиста у окружењу(мислим на државе) у коме су сви националисти,жалим...
A ko voli da se povodi nacionalizmu, i još traži jeftine izgovore u drugima time se nesvesno izjednačavajući sa njima, u redu, al nemojte da i ja zažalim kad vas još jednom pošalju na šišanje i klanje politikanti i ostali majmuni koji su vas i oblikovali dobrim delom i koji vam diktiraju puls. Mislim, na temu o košarci potezati priču o Hrvatima...
I to još od čoveka kojeg ni ne zanima ta liga i ta priča.

Aj'... :lol:

A ko voli da se povodi nacionalizmu, i još traži jeftine izgovore u drugima time se nesvesno izjednačavajući sa njima, u redu, al nemojte da i ja zažalim kad vas još jednom pošalju na šišanje i klanje politikanti i ostali majmuni koji su vas i oblikovali dobrim delom i koji vam diktiraju puls. Mislim, na temu o košarci potezati priču o Hrvatima...
I to još od čoveka kojeg ni ne zanima ta liga i ta priča.

Aj'... :lol:

Грешиш,мене не обликује нико,осим фризер - косу,ал' по мојој жељи и кроз живот Господ,да ме чува...и тако..и прочитај потпис доле и ...
'ајд z:poz:

@ keeper... ma jedini koji tera politicku pricu ovde si ti.

ja sam samo napisao fakt koji oseca 99,99% navijaca u srbiji. VOLIMO da tucemo rvate u SPORTU, a u gostima kod njih... milina...

sto se ostalog tice, daleko im lepa kuca. ne interesuju me ni najmanje. da li im je dobro ili lose, kako su, sta rade... boli me racq.

a koliko fulas sa ovom fake tolerancijom i politckom korektnoscu, uzmimo za primer kako englezi slave kad pobede svabe. no, oni smeju, nije problem. a mi smo odma` nacionalisti, klreofasinazi, ili ne daj boze patriote.

sacuvaj me boze tolerancije koju sprovode politicki korektni ljudi.

Poslednja izmena:
@ keeper... ma jedini koji tera politicku pricu ovde si ti.

ja sam samo napisao fakt koji oseca 99,99% navijaca u srbiji. VOLIMO da tucemo rvate u SPORTU, a u gostima kod njih... milina...
A volite iz čisto političkih razloga, pošto sportski rivalitet između nas i Hrvata jedva da postoji, osim malo u košarci, a i to malo što postoji je zbog politike. Tako da nemoj da ja teram politiku.
Što se tiče gluposti o 99,99%, sigurno da ima gomila buzdovana koji stvarno to vole kako ti kažeš, al' siguran sam da ima i gomila ljudi koji bi, poput mene, prihvatila sve poraze od Cedevite, Zagreba i Cibone u zamenu za jednu pobedu u finalu fajnal fora, protiv Makabija recimo. ;)

Mani me Engleza i buzdovana. Ako ćeš da se ugledaš na njih, izvoli. Ionako smo nacionalizam, fašizam, patriotizam i ostalo uvezli upravo od takvih. Daleko bilo da je to normalno i poželjno stanje kod ljudi i među njima.

ja bih te poraze menjao i za pobedu protiv mohikanaca onomad za prolaz u F16...

ostali politicki deo, vise necu da komentarisem. ja tvoje politicke stavove smatram stetnim, nakaradnim i opasnim. bas kao i ti moje. deli nas provalija, svaki dijalog tu je neproduktivan, a jedini ishod bi bio konflikt. samo jos da iskomentarisem ovu cestu podmetacinu o buzdovanima... njih ima svuda, prakticno u podjednakom procentu, pa i medju onima koji dele tvoje stavove. sto se mene licno tice, ja sam vrlo verovatno ( matematika je egzaktna nauka, 7% srba ima fax, mrzi me da trazim koliko ima vise od toga ) jedan od najobrazovanijih ljudi na ovom forumu. sto bi se reklo: intelektualac, ebote...

btw mohikanci dobili PAO u atini. :hahaha: dobro, jeste da ove godine PaO kuci nije izgubio samo od onih protiv kojih nije igrao... ali da ih mohikanci dobiju. :hahaha:

Poslednja izmena:
Ми имамо још пет кола ако се не варам да одиграмо,па фајнал-фор...
Нису баш наивни противници,али не би требало да буде угрожено треће или друго место...
Значи ли и колико друго или треће место ? Бодови ?
П.С Нећу више о политици,али морам само ово : патриотизам смо увезли ? Можда реч патриот је "увозна",али
своју земљу,отаџбину волиш или не волиш (изроди)...то те нико не убеђује-обрађује...

Dragan Milosavljevic je poceo utakmicu, imao 2-3 promasena suta i izgubljenu loptu i odma otisao na klupu, nije ulazio do kraja utakmice

Hvala Bogu pa je i Jovanovic uvideo o kakvom "talentu" se radi

Inace ne razumem sta mu ovo znaci sa startnom petorkom, Bertans uvek pocne utakmicu, odigra 3 minuta i ide na klupu do kraja. Sta je poenta u tome ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back