KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verujem da je bilo izuzetno teško odraditi pripremu za ovu utakmicu jer:
- tim Olimpije je previše izmenjen ovih dana, promena njihove igre je bila jedino sigurno
- znalo se kako će se utakmica završiti

Ipak, nije mi jasno šta je u glavama naših igrača, počeli smo izuzetno nonšalantno. Ovakav start ne sme da nam se ponovi. Vlada mora da uspostavi kontrolu toka utakmice, jer smo i pored ovolike razlike na kraju opet imali onih famoznih 6 minuta mraka u napadu. Ovog puta to je bilo na samom početku, ali je bilo baš vidljivo.

Najupadljivije na utakmici je ipak bilo očajno suđenje, na štetu obe ekipe. Sudije su imale izuzetno nejasan kriterijum, nebrojeno grešaka. Ovakvo suđenje je veliki minus za ligu, a ponavlja se prečesto
Слажем се. Тешко је играти пуном снагом кад знаш да немаш "дораслог" противника.
Али наравно нико се не предаје тек тако- без борбе.
И за суђење си у праву !
Ја бих сад,баш због тог што смо победили (да не кажу-кукамо само кад изгубимо) дигао дреку на судије !

gledao cedevitu sad u evrokupu. stvarno su " opasni ". razlika izmedju nijh i nas je bas takva: razlika izmedju ekipe za evrokup i evroligasa. u ozbiljnoj utakmici, koja bi nam bila bitna, oni u zagrebu nemaju nikakve sanse. neke tvrdnje, nekih strucnjaka ( au, kari al` se obruka ) da je sokic bolji od nas su smesne i neozbiljne... e, sad, vidim po intervjuima na kraju utakmice da su ujke " nabrijane " ( novohrvatski rules :roll: ), a mi cemo biti izduvani, bez macvana i sto je najvaznije, bez istog motiva koa oni ( obicna ligaska, u ovoj konkureciji skoro nebitna utakmica ), tako da ovu mozda gubimo... jbbg i CSKA je izgubio 2 u ligi od ekipa sa kojima bi obrisao pod, samo da je trebalo...

gledao cedevitu sad u evrokupu. stvarno su " opasni ". razlika izmedju nijh i nas je bas takva: razlika izmedju ekipe za evrokup i evroligasa. u ozbiljnoj utakmici, koja bi nam bila bitna, oni u zagrebu nemaju nikakve sanse. neke tvrdnje, nekih strucnjaka ( au, kari al` se obruka ) da je sokic bolji od nas su smesne i neozbiljne... e, sad, vidim po intervjuima na kraju utakmice da su ujke " nabrijane " ( novohrvatski rules :roll: ), a mi cemo biti izduvani, bez macvana i sto je najvaznije, bez istog motiva koa oni ( obicna ligaska, u ovoj konkureciji skoro nebitna utakmica ), tako da ovu mozda gubimo... jbbg i CSKA je izgubio 2 u ligi od ekipa sa kojima bi obrisao pod, samo da je trebalo...

Cedevita jeste dobra ekipa na papiru, samo sto ne igraju onako kako bi to sve trebalo da izgleda.

Izgubili su od solidne ekipe, koja je pobedila i jedan CSKA. Ovo nije tolika bruka za njih kao one dve tekme koje su izgubili od budjavog Benetona.

Bez Macvana, Partizan ce da se muci i sa Zvezdom, a kamoli sa Cedevitom.

Evroliga, 9. kolo:
sreda, 20.45h Real Madrid – Partizan mt:s (prenos iz Madrida na balkaniyum.tv :worth: )
sreda, 20.45h Emporio Armani – Spirou Šarlroa
četvrtak, 20.45h Makabi – Anadolu Efes

Real ima jak motiv jer bi pobedom osigurao prvo mesto u grupi, ali bi se i osvetio Partizanu za tesan poraz u Pioniru (80:79) u prvom duelu ove sezone.Bogme biće čupavo u gostima...

nece se puno zivaca izgubiti veceras :roll: cak sta vise, velika je sansa da cu drugo poluvreme gledati neku drugu utakmicu.

jel ovo bre uopste moguce: " Ostende je slavio na gostovanju Lukoilu. Srpske internacionalce koji nastupaju u timu iz Belgije predvodio je Veselin Petrović sa 13 poena, dva skoka i dve ukradene lopte." koliko godina bre ima ovaj covek ? ja sam mislio da je u penziji sigurno bar 5 godina...

@crni lepotan
Mesina odavno nije trener Reala.

Ne znam šta će biti na današnjoj utakmici jer Realu neće igrati tri dosadašnja startna igrača, a ja ne znam kako Real igra bez Rudija i Ibake. Uz to, ako sam dobro čuo, Real će igrati sa osmoricom igrača. Verovatno će se desiti da kao Olimpija pred kraj popuste zbog nemanja snage, a mi odigramo punom parom jer naše sivonje pucaju od snage. Da li će to biti dovoljno za pobedu Partizana( da dobro ste pročitali- pobeda)- to ne znam. Ako pred kraj Real bude vodio 20 razlike onda ništa od toga ali ako udju u egal završnicu mislim da mogu pobediti.

Da imam 100 eura, i da se kladim( a ne kladim se), stavio bih na Panatinaikos večeras protiv CSKA. Ovaj odlazak Kirilenka ih totalno poremetio, mislim da će trebati neko vreme da se naviknu igrati bez njega.

Razvali Makabi +20. Onda ispusti +17 od Estudijantesa i pukne.

ovo prvo je bilo u punom sastavu. ne igra im ni pocijus, a to sto se kao novica mozda vraca je nebitno, posle tolike pauze... no, ma sve je to nebitno... presudice nas loozerski mentalitet na strani ( oduvek ) + prazni "zuti " minuti ( koje imamo i protiv slabih ekipa, samo sto one to ne iskoriste ) + problem sa skokom ( ovogodisnji izum ).

Protiv Makabija su igrali bez Ibake, a Rudi je očito bio mislima u avionu, pošto je za 20ak min zabeležio 0 poena i par skokova i asistencija.

Pitanje je ko je igrao za Makabi, jer ako je Makabi igrao sa onim sastavom sa kojim je puko od Zagreba onda nije cudo sto su izgubili 20 razlike.

Ps. Bilo bi dobro da Partizan vec sada osigura prolaz, zbog ovih klinaca. Mogao bi tada vlada da im da minutazu u El- nalozice se ko majmuni.

Poslednja izmena:
Makabi je isto šlogiran jer je ostao bez Farmara, a Lengford je još sveže pristigao, pride ih je sigurno stigao umor. Zagreb je u naletu i to nije nimalo naivna ekipa kako se činilo na startu sezone.

Ako Partizan osigura večeras prolaz, za šta su šanse male, u zadnjem kolu će juriti 3. mesto protiv Armanija, pošto je računica da Efes gubi preostale dve (Makabi, Real). Tako da Bešović, Bogdanović i Jaramaz neće igrati ništa više nego što bi sad (ne) igrali.

kolicina strasnoce CSKA je ogromna. :eek: suv individualni kvalitet savrseno ulklopljen u timsku igru cini ih najboljima ove godine i ako bude sportske pravde uzece EL. ja bar navijam za njih...

teodosic kome je dozvoljena kreativnost ali oduzeto divljanje = zokiju ne iskacu vene na celu od izbezumljenosti... cak naprotiv: pa, ljudi ovo uopste nije tako lose... krle dominacija = MVP ostali, ne zna se ko je bolji ( uz 3-4 ) radnika... ma stvarno su najbolji. :ok:

@crni lepotan
Mesina odavno nije trener Reala.

Ne znam šta će biti na današnjoj utakmici jer Realu neće igrati tri dosadašnja startna igrača, a ja ne znam kako Real igra bez Rudija i Ibake. Uz to, ako sam dobro čuo, Real će igrati sa osmoricom igrača. Verovatno će se desiti da kao Olimpija pred kraj popuste zbog nemanja snage, a mi odigramo punom parom jer naše sivonje pucaju od snage. Da li će to biti dovoljno za pobedu Partizana( da dobro ste pročitali- pobeda)- to ne znam. Ako pred kraj Real bude vodio 20 razlike onda ništa od toga ali ako udju u egal završnicu mislim da mogu pobediti.

Da imam 100 eura, i da se kladim( a ne kladim se), stavio bih na Panatinaikos večeras protiv CSKA. Ovaj odlazak Kirilenka ih totalno poremetio, mislim da će trebati neko vreme da se naviknu igrati bez njega.

nije ni bitno, bitno je da nas pusti :lol:

kolicina strasnoce CSKA je ogromna. :eek: suv individualni kvalitet savrseno ulklopljen u timsku igru cini ih najboljima ove godine i ako bude sportske pravde uzece EL. ja bar navijam za njih...

teodosic kome je dozvoljena kreativnost ali oduzeto divljanje = zokiju ne iskacu vene na celu od izbezumljenosti... cak naprotiv: pa, ljudi ovo uopste nije tako lose... krle dominacija = MVP ostali, ne zna se ko je bolji ( uz 3-4 ) radnika... ma stvarno su najbolji. :ok:

sva sreca pa hejfast nema 100 evrica :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back