KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skoro duplo više slobodnih za indijance, nama 8 faulova više, lepo su nam išutali centre. Mada je Raško pravio neke nebulozne faulove, a Raduljica nije smeo da dozvoli da se koška sa onim ludakom. Sve ovo što su im sudili je za prst na čelo. Mi smo sa 17 izgubljenih lopti zapečatili sudbinu.
Sad čekamo zadnje kolo... osim ako nam ovi pajseri ne učine uslugu i pobede Armani.

Nisam imao prilike da gledam prvih 15-tak minuta meca, pa je zbog toga najbolje da upitam vas koji ste gledali ceo mec.
Ja u onih 25 minuta koje sam gledao nisam video nikakav plan B od Jovanovica, za igru ekipe bez Pekovica.
Ono sto sam video je da je Kecman proveo vise vremena na parketu nego u tri prethodne utakmice, i da bez obzira na to sot je ejdan od mojih omiljenih igraca vise nije na nivou da moze da igra vrhunsku kosarku.
Suvise teske noge u odbrani ne moze da zameni kreativnost u napadu.
Ona dva ceona lob pasa prema Katicu su nazalost prelomila mec.
Najgore je sto je bas zbog te kreativnosti proveo mnogo vremena na parketu, jer Jovanovic nije imao nikakav koncept u napadu..
Kao da ga je Jovanovic poslao u stilu: daj napravi nesto na terenu.

Prvih 15 minuta smo odigrali sjajnu odbranu, terali Sarloa na neke iznudjene suteve, a u napadu spustali loptu na low post, sto je i bilo za ocekivati, obzirom na nasu superiornost pod kosem.
Ali onda, kad je protivnik presao na zonu 2-3, mi smo se pogubili...
Treca cetvrtina i ocajna odbrana (ako se to moze nazvati uopste odbranom), a nas napad se zasnivao na prodorima Loua.
Jeste, bilo je i gresaka sudija na nasu stetu, bilo je i nedostatka srece (ona dva klizanja Andjusica i Loua), ali ***, moralo je to mnogo bolje.
Inace, slazem se sa Kostom po pitanju Kecmana.
Veceras ga je Vels razvalio...

Od kojih smo mi divljaka izgubili
isuse.gif

Ne mogu ni ja da verujem da je Partizan uspeo da izgubi od ekipe priblizno istog kvaliteta. Welsch onoliko koseva koliko je dao sinoc daje na tri utakmice, a i Shengelia je imao svoje vece. Raduljica (koga iz miloste zovem Jaduljica) me prijatno iznenadio, bio je solidan, nije trebao da se kavzi, to ga je jadnog poremetilo, ali nije odigrao bolju partiju od sinocne, to je cinjenica.

odvratna, odvratna, utakmica partizana... jedna od najgorih koje sam gledao ( uz " pobedu " nad armanijem koju smo trebali izgubiti 15 + )..

analizirati ovo sranje bi bilo kao i pokusati aanalizirati nas ucinak na EP, isuvise stvari, da bi covek ( zoki ) uopste i pocinjao...

izgubiti od ovih zaista strasnih indijanaca, jedne od najneozbiljnijih ekipa koje sam gledao, ne ove godine, no uopste, je zaista SRAMOTA. ovo nije preterivanje, ne secam se da sam gledao slabiju ekipu od sarlorororoloroa u EL.

kazem ja drustvu: 99.99 % sam siguran da je andjusa bolestan, inace racionalno objasnjenje za neuvodjenje andjuse ne postoji, nije usrani VJ toliki kreten... onda 5 min pre kraja vidim spremanje anjduse za ulazak, koji se i desio 2 i po min pre kraja, totalno batalim svako uzbudjavanje i samo kazem, daj samo da partizan pobedi, da se slatko najjbm majke ovom diletantu VJ, a da me ne optuze kako to radim kad izgubimo... nije se desilo... zato za sada samo promena potpisa....

Poslednja izmena:
inace jjbvanje mjke VJ je sledilo za igru u miss mecu sangaile protiv nasih petica, koje kreten VJ nije mogao da regulise ( ubacivanje andjuse 2 i po min pre kraja je bio samo slag na tortu, da neko ne pomisli da sam anjdusofofil )... covek je odlicna cetvorka i u stanju je da nanese dosta stete protivniku, pogotovo kad ga cuva spora petica, koja ga ne opterecuje u napadu. dosetio se toga i usrani VJ, kad smo vec izgubili utakmicu, pa se katic proslavio...fuj, bljak, uzas...

Poslednja izmena:
Znaci ponavljam, jad u srpskoj kosarci je taj sto nema masu igraca koji su jaki na prodoru. Kada to shvatimo, i kada shvatimo da ova kosarka nije kosarka od pre 20 godina, bicemo ponovo u vrhu. Znaci shvatili smo koliko je bitan dominantan igrac na niskom postu, i to je ok. Ali ovo prvo nam je uzas uzasa. Ne mozes ti da imas jaku i stabilnu ekipu ako nemas vise opcija prilikom prodora sa spoljnih linija. Lou i pomalo Milosavljevic za to nisu dovoljni (dobro, tu je i Kecman :)). Jbali ih dvostruki blokovi za glavnog sutera-dzokera tima kada se utakmica odlucuje, a on usao na 2 minuta valjda da posebno dobije te blokove jer je Redzi Miler, sta li. Ma i kada im prolazi to ima da ih pljujem. Kada Bozic krene da prodire posto dobije blok, pa posalje pas na trojku posle citavih metar prodora, taj napad je besmislen. Masa koledz igraca koji su fantasticni suteri, ali slabi u prodoru ispusi na NBA draftu. I ja znam da svi ovde u Srbiji, ukljucujuci i onog 'strucnjaka' sa SOS-a, ne podnosi NBA, ali oni nisu dzaba najbolja kosarkaska liga, znaju valjda nesto o kosarci.

Kako me nerviraju.

Poslednja izmena:
odvratna, odvratna, utakmica partizana... jedna od najgorih koje sam gledao ( uz " pobedu " nad armanijem koju smo trebali izgubiti 15 + )..

analizirati ovo sranje bi bilo kao i pokusati aanalizirati nas ucinak na EP, isuvise stvari, da bi covek ( zoki ) uopste i pocinjao...

izgubiti od ovih zaista strasnih indijanaca, jedne od najneozbiljnijih ekipa koje sam gledao, ne ove godine, no uopste, je zaista SRAMOTA. ovo nije preterivanje, ne secam se da sam gledao slabiju ekipu od sarlorororoloroa u EL.

kazem ja drustvu: 99.99 % sam siguran da je andjusa bolestan, inace racionalno objasnjenje za neuvodjenje andjuse ne postoji, nije usrani VJ toliki kreten... onda 5 min pre kraja vidim spremanje anjduse za ulazak, koji se i desio 2 i po min pre kraja, totalno batalim svako uzbudjavanje i samo kazem, daj samo da partizan pobedi, da se slatko najjbm majke ovom diletantu VJ, a da me ne optuze kako to radim kad izgubimo... nije se desilo... zato za sada samo promena potpisa....

Trenutno ti je Olimpija slabija, sto je i 'opravdano'.

Ali trenutno u EL nema veceg jada, 'bruke i sramote' ekipe, od Unikahe. Nisam ih gledao veceras, ali posto sam ih gledao par puta ove sezone, rezultat me nimalo ne iznenadjuje.

Poslednja izmena:
Znaci ponavljam, jad u srpskoj kosarci je taj sto nema masu igraca koji su jaki na prodoru. Kada to shvatimo, i kada shvatimo da ova kosarka nije kosarka od pre 20 godina, bicemo ponovo u vrhu. Znaci shvatili smo koliko je bitan dominantan igrac na niskom postu, i to je ok. Ali ovo prvo nam je uzas uzasa. Ne mozes ti da imas jaku i stabilnu ekipu ako nemas vise opcija prilikom prodora sa spoljnih linija. Lou i pomalo Milosavljevic za to nisu dovoljni (dobro, tu je i Kecman :)). Jbali ih dvostruki blokovi za glavnog sutera-dzokera tima kada se utakmica odlucuje, a on usao na 2 minuta valjda da posebno dobije te blokove jer je Redzi Miler, sta li. Ma i kada im prolazi to ima da ih pljujem. Kada Bozic krene da prodire posto dobije blok, pa posalje pas na trojku posle citavih metar prodora, taj napad je besmislen. Masa koledz igraca koji su fantasticni suteri, ali slabi u prodoru ispusi na NBA draftu. I ja znam da svi ovde u Srbiji, ukljucujuci i onog 'strucnjaka' sa SOS-a, ne podnosi NBA, ali oni nisu dzaba najbolja kosarkaska liga, znaju valjda nesto o kosarci.

Kako me nerviraju.

pri cemu Andjusic i nema los prodor, ali nasem sistemu on postaje novi Tripkovic :(

pri cemu Andjusic i nema los prodor, ali nasem sistemu on postaje novi Tripkovic :(

andjusa ima i jednu lepu karakteristiku, koja je kod nasih igraca potpuno ugusena, a bice i kod njega: finta, prodor, zaustavljanje i sut sa poludistance... adelman je stojakovicu nekoliko godina pokusavao da objasni da izmedju linije za 3 i prodora do polaganja, postoji 7m prostora u kojima takodje moze da se igra... bodiroga je npr 90% svojih koseva uz ogroman % suta davao sa poludistance... dobro, on je to radio 1 na 1, ali nase dvojke i trojke imaju tu priliku kad se pomeri odbrana, igrac stize na blok suta za tri, tu onda svi, ako ne sutnu, zalete se k`o voline u reket, u sumu igraca, po sistemu: razmisljacu sta cu kad stignem tamo. a onda, e u pm, sta cu sad ? frlj pas negde, nekome... kontra i cesto kos i faul jednog od isfrustrranih igraca.

P.S. lucic je to cesto radio prosle godine, ove godine vrlo retko... postaje i on: sutni za 3 ili " zavrsi " prodorom do kraja...

inace, sarloa je neozbiljna, indijanska ekipa, koja nije na nivou EL zato sto im jednu peticu glumi chica ridik od 42 leta, a drugu onaj crnac sa brojem 8 i potrosenim kolenima. cetvorku, laku, imaju u sangaili i to im je cela unutrasnja linija... sasvim je normalno da ih onda ozbiljne ekipe rasture u reketu, poenima i skokovima... tu je sad za mene neocekivano iskrsao novi problem partizana, izgubili smo jednu od nasih glavnih prednosti nad ostalim ekipama: ofanzivni skok. ove god. toga jednostavno iz nekog razloga nema. od cakarevica sam ocekivao bas to, ali toga kod njega nema... raduljica i katic su tu takodje beskorisni... hm, pa sto se cudim uopste ? dobro je ovo, kad sam sebi objasnis nesto...

Poslednja izmena:
Trenutno ti je Olimpija slabija, sto je i 'opravdano'.

Ali trenutno u EL nema veceg jada, 'bruke i sramote' ekipe, od Unikahe. Nisam ih gledao veceras, ali posto sam ih gledao par puta ove sezone, rezultat me nimalo ne iznenadjuje.

ako je zvezda "" kk sledeca sezona ", olimpija je onda " kk prva 2 meseca " a onda su posle toga kao uranijum u stalnom poluraspadu... unikaha ima dobar tim, ali su loseg trenera aita, zamenili sa ovim totalnim balvanom ( eto ti termin koji ti dumbo jako volis ). a i bamberg je potcenjena, a dobra ekipa u kojoj igra, verovatno najpotcenjeniji srpski igrac za koga ja znam, fenomenalni predrag suput. ako neko zna primere tih nasih potcenjenih igraca voleo bih da napise. drugar mi stalno pominje cetvorku radenovica, al` ja tog backa nikad nisam bre ni video, ne znam ni `de je igrao ( igra ) .

hm, tandem, suput - milojevic... topim se od miline... i ne zato sto su izudarali one cigane, nego zbog razbijackog stila u igri... sunce ti ebem, koliko poena ( iz 1 na 1 ), koliko skokova, kakve odbrane su igrali... ma i kako su istamburali cigane dislocirane u vojvodini koji su mislili da se u pioniru qrce... samo, utece onjaj niger, sto je sve zamesio :evil: ma, idi begaj, stvarno mi lepo kad se setim... :klap:

Poslednja izmena:
inace, sarloa je neozbiljna, indijanska ekipa, koja nije na nivou EL zato sto ...
Ne budi smešan. OK, indijanstvo kao stil igre stoji, ali ova ekipa je samo od Reala glat izgubila. Dobili su Efes u Turskoj, u Izraelu vodili do zadnje četvrtine, uplašili se da pobede Armani, izgubili jedva od Reala u Madridu. Putuju sad u Milano i imaju čemu da se nadaju, opravdano. Ako to nije EL nivo onda ne znam šta je. Koliko EL fenjeraša može to da uradi? Prokom, Zagreb, Olimpija?
Mi prosto ne znamo igrati protiv slabijih ekipa u EL, i zbog psihologije i "kako ćemo, lako ćemo", i zato što su to sve redom ekipe bazirane na šutu i trčanju bez centara. Seti se Orleana u našoj čuvenoj sezoni, kad je Marić trebao da ih uništi ispod koša, što se nije desilo. Šta je falilo našim centrima večeras? OK, Raško je promašio dva zicera, mada iz teških pasova, inače je sve korektno odradio. Nije on kriv što se nismo odmah aklimatizovali na Šengeliju, dok ovaj nije napravio preveliku štetu. Raduljica je imao super učinak za sebe i svojih 10ak min, jes' dečko neartikulisan, al' mnogo bi pomoglo da mu nisu sudili jedan "novi" faul u napadu, nepostojeću četvrtu, i isključili ga zato što ga je onaj ludak napao.

Za mene je ovaj poraz bio sasvim moguć, samo što sam velike nade polagao u to da će voljom kompenzovati sve, da će iskoristiti ovu sjajnu šansu kako znaju i umeju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back