Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.060
Nisam video ništa 2min (samo poslednji) al svi smo debili, svi đuture na terenu sa sudijama.
I kakva je ovo Morača od hale?
I kakva je ovo Morača od hale?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odvratna, odvratna, utakmica partizana... jedna od najgorih koje sam gledao ( uz " pobedu " nad armanijem koju smo trebali izgubiti 15 + )..
analizirati ovo sranje bi bilo kao i pokusati aanalizirati nas ucinak na EP, isuvise stvari, da bi covek ( zoki ) uopste i pocinjao...
izgubiti od ovih zaista strasnih indijanaca, jedne od najneozbiljnijih ekipa koje sam gledao, ne ove godine, no uopste, je zaista SRAMOTA. ovo nije preterivanje, ne secam se da sam gledao slabiju ekipu od sarlorororoloroa u EL.
kazem ja drustvu: 99.99 % sam siguran da je andjusa bolestan, inace racionalno objasnjenje za neuvodjenje andjuse ne postoji, nije usrani VJ toliki kreten... onda 5 min pre kraja vidim spremanje anjduse za ulazak, koji se i desio 2 i po min pre kraja, totalno batalim svako uzbudjavanje i samo kazem, daj samo da partizan pobedi, da se slatko najjbm majke ovom diletantu VJ, a da me ne optuze kako to radim kad izgubimo... nije se desilo... zato za sada samo promena potpisa....
Znaci ponavljam, jad u srpskoj kosarci je taj sto nema masu igraca koji su jaki na prodoru. Kada to shvatimo, i kada shvatimo da ova kosarka nije kosarka od pre 20 godina, bicemo ponovo u vrhu. Znaci shvatili smo koliko je bitan dominantan igrac na niskom postu, i to je ok. Ali ovo prvo nam je uzas uzasa. Ne mozes ti da imas jaku i stabilnu ekipu ako nemas vise opcija prilikom prodora sa spoljnih linija. Lou i pomalo Milosavljevic za to nisu dovoljni (dobro, tu je i Kecman). Jbali ih dvostruki blokovi za glavnog sutera-dzokera tima kada se utakmica odlucuje, a on usao na 2 minuta valjda da posebno dobije te blokove jer je Redzi Miler, sta li. Ma i kada im prolazi to ima da ih pljujem. Kada Bozic krene da prodire posto dobije blok, pa posalje pas na trojku posle citavih metar prodora, taj napad je besmislen. Masa koledz igraca koji su fantasticni suteri, ali slabi u prodoru ispusi na NBA draftu. I ja znam da svi ovde u Srbiji, ukljucujuci i onog 'strucnjaka' sa SOS-a, ne podnosi NBA, ali oni nisu dzaba najbolja kosarkaska liga, znaju valjda nesto o kosarci.
Kako me nerviraju.
Nisam ja rekao da je samo on resenje.
Ja sam rekao da je on BIO Jovanovicevo resenje za zadnja dva minuta, sto je samo po sebi kriminalno.
pri cemu Andjusic i nema los prodor, ali nasem sistemu on postaje novi Tripkovic![]()
zalete se k`o voline u reket, u sumu igraca, po sistemu: razmisljacu sta cu kad stignem tamo. a onda, e u pm, sta cu sad ? frlj pas negde, nekome...
Trenutno ti je Olimpija slabija, sto je i 'opravdano'.
Ali trenutno u EL nema veceg jada, 'bruke i sramote' ekipe, od Unikahe. Nisam ih gledao veceras, ali posto sam ih gledao par puta ove sezone, rezultat me nimalo ne iznenadjuje.
Milosavljević![]()
Ne budi smešan. OK, indijanstvo kao stil igre stoji, ali ova ekipa je samo od Reala glat izgubila. Dobili su Efes u Turskoj, u Izraelu vodili do zadnje četvrtine, uplašili se da pobede Armani, izgubili jedva od Reala u Madridu. Putuju sad u Milano i imaju čemu da se nadaju, opravdano. Ako to nije EL nivo onda ne znam šta je. Koliko EL fenjeraša može to da uradi? Prokom, Zagreb, Olimpija?inace, sarloa je neozbiljna, indijanska ekipa, koja nije na nivou EL zato sto ...