TEP3A
Aktivan član
- Poruka
 - 1.283

Kecmane, brate rodjeni ! ! !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sjajna utakmica partizana, najbolja ove sezone.
lucha konacno zavrsioverujem u to dete, bice car
kec, majstore, moodonjo, izvini, govedo sam , mnogo serem....
milane, majstore
lo je dobar covek i nije nam falio vecerasebo crnca bez koga ekipa bolje igra
vracamo se na moju pricu da bi svaki nasi plej mogao da igra ono sto on igra ( za mnogo manje pare ) . totalni fail skautinga....
sjajan oprostaj velikog igraca pekovica, negde znanog i kao pekman, njegov doprinos je bio jebicanstven ( i na zalost u nastavku sezone nenadoknadiv. logiku da ce nam biti bez njega bolje ( ja mislim da smo bez njega prsli ) i dalje ne razumem.
NIKOLA PEKOVIC, SALALALA, NIKOLA PEKOVIC, SALALALA....

hm, nismo gubili lopte u prenosu, a organizacija napada je bila ista
Jaramaz mora da igra 20tak minuta u ABA ligi

hm, nismo gubili lopte u prenosu, a organizacija napada je bila ista
Jaramaz mora da igra 20tak minuta u ABA ligi

Jaramaz, jedan od retkih zbog kojih sam sinoc p*zdio. Peru ste prozivali, a on odigrao sasvim o.k. po mom misljenju. Dosta sigurno mi delovao.
Jedino sto me brine je pozicija centra nakon Pekovicevog oprostaja.![]()

Razbio sam ih iz poštovanja
Sjajnom partijom protiv „svog" Makabija Milan Mačvan zaradio je epitet najkorisnijieg igrača 7. kola Evrolige. Popularni Maki je posle meča izjavio da je odličnom igrom želeo da pokaže respekt prema klubu koji ga je pozajmio Partizanu pre svega dva meseca.
![]()
Krilni centar crno-belih je u pobedi srpskog šampiona 74:71 postigao 22 poena, dodao osam skokova i po jednu asistenciju i osvojenu loptu.
Kako su navijači doživeli izdanje Milana Mačvana protiv Makabija najbolje govore ovacije u finišu meča, kada je svih 8.000 navijača klanjajući se skandiralo: „Milane, Milane!" Gotovo suznih očiju Mačvan je zahvalio vernoj publici.
Bez posebne motivacije
- Mnogo mi znače te ovacije navijača. Sama podrška sa tribina znači. Ne prestaju da nas pozitivno iznenađuju. Svaki put ostanem bez reči. Zahvaljujem im do neba. Mnogo nam znače navijači - rekao je Mačvan.
Ironijom života, Mačvan je bio dželat svom klubu, sa kojim ga veže višegodišnji ugovor.
- Nije bilo posebne motivacije za meč protiv Makabija. Pristupio sam zadatku isto kao i uvek, mislim da sam i time pokazao poštovanje prema klubu, čiji sam i dalje član. Svi smo odigrali dobro, praktično bez oscilacija, dali maksimum i zaslužili da se radujemo. Velika pobeda nad velikim klubom - rekao je Mačvan.
Koliko je ova pobeda crno-belih velika, Mačvan je objasnio prostim činjenicama i sistemom koji vlada u Makabiju.
- Partizan i Makabi su najveći klubovi u svojim zemljama. Partizan ima najbolje navijače, dok Makabi funkcioniše drugačije, ima 13 igrača od kojih svaki može da ponese glavnu ulogu. Jednu utakmicu neko da 20 poena, sledeću samo dva, ali umesto njega iskoči neko drugi. Možda je njihov sistem malo čudan, ali je uspešan. Ne možete da osporite klub sa četiri evropske titule - rekao je Mačvan.
Nije još gotovo
Srpski predstavnik u Evroligi nalazi se u više nego povoljnom položaju u „grupi smrti". Pobeda nad „ponosom Izraela" donela je crno-belima dve pobede više u odnosu na jedinog rivala, ekipu Armanija, tri kola pre završetka regularnog dela takmičenja. Upravo sa Milanezima tim iz Humske će u poslednjem kolu vojevati bitku, a mnogi se nadaju da će se i pre toga iskristalisati situacija. Međutim, Mačvan pomalo spušta „loptu na zemlju" konstatacijom da ima još puno da se igra.
- Ima još mnogo da se radi. Očekuju nas dva gostovanja, Šarlroa i Real na strani, na kraju Armani kod kuće. Kažu da nam je potrebna još jedna pobeda, ali ako se ne dese neki rezultati, možda i dve - istakao je Mačvan.
Zanimljivo je da je Partizan posle dugo vremena igrao meč u Evroligi praktično bez stranaca. Izuzimajući „domaćeg" Nikolu Pekovića, teža povreda koja je poslala Ejsija Loa među navijače uslovila je da crno-beli protiv Makabija odigraju sa domaćim snagama.
Blat: Sanjao sam Mačvana
Jedan od najvećih gospodina među trenerima Dejvid Blat i ovog puta šarmirao je beogradsku javnost. Govoreći o porazu svog tima od Partizana, Izraelac američkog porekla izjavio je da je „sanjao" Mačvana i da je možda bilo bolje da ne izađe na parket „Pionira".
- Uvek me „ubiju" moji bivši igrači. Sanjao sam da će tako biti i sada. Nije ni trebalo da izlazim na teren. Nismo imali šanse na ovoj utakmici. Pokušavali smo da promenimo ritam, ali uvek kada smo bili blizu, propuštali smo šanse ili bi oni baš tada dobro odigrali. Partizan je od početka do kraja diktirao igru. Verujte mi, najlošiji sam trener kada protivnik u timu ima nekog od mojih bivših igrača. Sinoć sam sanjao Milana Mačvana - rekao je Blat.
http://www.pressonline.rs/sr/sport/kosarka/story/190420/Razbio+sam+ih+iz+poštovanja.html

PEEEERA BOZIC![]()

Ma manite vi to sa "planiranim" porazima, sad nam je prvo mesto postalo misaona imenica, a jos ne mozemo da se izdvojimo kao sigurni drugi.
Mozda nismo mogli fizicki da izdrzimo, ali zasto onda imamo skoro 20 igraca u rosteru? Mora cesce da menja i vise da razigrava, pa ce se uvek naci neko ko je to vece raspolozen.
Sa ovakvom igrom, a bez Pekovica, ja prilicno strepim za sve ove utakmice do kraja decembra, a najvise protiv Belgijanaca.

Onda taj čovek ima sreće k'o niko na planeti, s obzirom na to kakve je sve utakmice rešio, a toliko ne ume.Kecman je bio legendaran u svojoj borbenosti u neumecu (kao i uvek, osim kada mu se posreci)
Strepeti sa ovakvom igrom?
Igra je uvek manje više ista. Ono što pravi razliku je energija. Utakmica je izgubljena samo zato što je nije bilo, a Budućnost je radila ono što mi radimo jačima od sebe. Ebga to nisu roboti.
I nema partizan 20 igrača u rosteru, nego 12, 13. Jedini koji tu još može da se nađe je Bogdanović.
Onda taj čovek ima sreće k'o niko na planeti, s obzirom na to kakve je sve utakmice rešio, a toliko ne ume.

Mislim da i u mom selu ima neki koji resave sve basketaske utakmice, pa?
I naravno da treba da strepe sa onakvom igrom. Kada u ekipi imas samo jednog igraca koji predstavlja svestranu pretnju prilikom ulaza, a igru zasnivas na povratnim sutevima za trojku, moras da strepis. Kada ti je igrac poput Lucica jedan od kljucnih, moras da strepis. Kada ti je rezervni plej Bozic, moras da strepis.
troluješ bezveze, nisi realan.