pedjolino1111
Zainteresovan član
- Poruka
- 401
gde svi vi syo branite VJ covek veze nije imao niti je trener za nas..pacenik

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me Kostino vidjenje ove utakmice. I mišljenje o treneru.
ko mi objasni logiku upoterbe andjusica od strane VJ prizacu mu da je najveci genije na svetu...![]()
Milosavljevic 30,44 min 5 poena, Lucic 14,31 min 2 poena, Cakarevic 18,16 min 2 poena i Danilo 10, 5 min 13 poena.
ne kazem da je igrao i 10 min u prvom pol da bi dao 25 poJena, ali ne kazem ni da ne bi...
Ti si provokator.
Šta ti misliš kol'ko tek ljudi prebije Džeki Čen za 6 minuta?sinoc za 6 minuta:
-Real-Dinamo 2-0
1-0 (2)BENZEMA
2-0 (6)CALLEJON
-Bajern-Viljareal 1-0
1-0 (3)RIBERY
-Mancester-Benfika 0-1
0-1 JONES(Own3)
Partizan 6 minuta trece cetvrtine 0 poena.
Zamalo da propustim još jedan facepalm.
Šta ti misliš kol'ko tek ljudi prebije Džeki Čen za 6 minuta?
Šta sad, zato što je Peković najsnažniji centar koji igra u Evropi, onda svi smeju da ga biju a on mora da ćuti?
Efes je odigrao zaista dobru odbranu nad njime, ja se slažem, dobio je dve čiste rampe, za ostale ne bih rekao, bio je u dosta teškoj poziciji da poentira ono što je mašio, ali problem je što ta odbrana baš i nije bila tako idealno odigrana kao što kaže statistika i kao što je suđeno. Zato što su ga jahali i dok su ga lepili a i bilo je nekih nedosuđenih faulova. No to nije tako strašno, i da je dobio te neke faulove ne bismo pobedili, bilo je i gorih stvari što se tiče suđenja. Dok koševi padaju ređe nego golovi u rukometu, oni nam ne daju loptu u silaznoj putanji, sviraju ONU nesportsku ličnu grešku Čakareviću (koju su nam kompenzovali, al tek kad smo bili u dvocifrenom minusu), neki faul u napadu Raduljici (kretanje u bloku iako nije nikog blokirao), išutali nas iz bonusa za 3min treće četvrtine, i tako. Al' nisu propustili da dopuste da se Pekmen jaše ko mlado ždrebe. Ebga.
Zašto bi Jovanović pravio pritisak na sudije i dobijao tehničke? Ni Dule nije imao toliki respekt kod sudija, osim u Pioniru. Zašto su svi opsednuti time da svako mora da bude kao Dule? Koliko ima trenera koji dobijaju tehničke? Koliko ima uopšte temperamentnih trenera? Daj sjašite malo s čoveka, šta vi mislite, da se doktor košarke postaje preko noći? Tek treba da se vidi koliko taj čovek može, ako uopšte može. Mada ljudi već sada znaju, al ajde.Najviše stručnjaka po glavi stanovnika...
Majke mi, klonirao bih Duleta i dao bih svakom da nosi kući po jednog.
Nisam mislio konkretno na tebe za poređenje sa Vujoševićem, to je više onako generalno za sve, jer imam utisak da bi se drugačije gledalo na Vladu da nije došao posle fajnal fora i Duleta. Ne znam kako je Vlada pasivni posmatrač. Jesi ti svestan npr. kakvu odbranu igramo, na koliko poena svodimo strašne individualne napadačke ekipe na svim terenima (mislim da ćemo i posle ovog kola imati najmanje primljenih koševa, jedino ako Makabi primi manje od 70p večeras) ?