Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 24.913
E, ovo se zove karakter. Moram priznati da ja nisam verovao. Na kraju ispade da smo dobili rutinski, bez nekog nerviranja u zadnjim minutama. Lepo je biti navijac Partizana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nemam reči. Osim Vlado odlazi![]()
Ajde šta se primaš, i mene muči što mi dirate Vladu, ne samo ovde, pa se ne primam toliko. Samo malo pod'ebavam kad mi se ukaže prilika. Sve je to sportski.ja imam, bezobrazan si non stop... smiri se ili pali !
to sto si stara kuka ne daje ti za pravo da seles non stop.![]()
Ajde šta se primaš, i mene muči što mi dirate Vladu, ne samo ovde, pa se ne primam toliko. Samo malo pod'ebavam kad mi se ukaže prilika. Sve je to sportski.
Ču, ja bezobrazan, a vamo mi mažete Vladu gomnima bez po blama.
Vladooo.
Kako je Vlada danas umrtvio i uspavao protivnika, a onda majstorski uveo Kecmana, Anđušića, rekao Lou, sad razigravaj, ubismo ih.![]()
Miroslav Raduljica nije mogao da sakrije emocije.
''Mi smo legende! "
sa ovom budalom cemo se jos boriti...verovatno samo do kraja sezone.
odu mi misli u zadar krajem 70 tih 9.46 do kraja gubimo 42-68 i ond 88-84 pobeda
e ovaj preokret je ravan tom![]()
To je bio timski rad, nismo odustali, to nam je trener govorio tokom cele utakmice. Rekao je: ’Ne odustajte, nastavite da se borite’. To smo i uradili i došli smo do veoma važne pobede u gostima koja nas približava Top16 fazi.“
"Nije mi jasno kako smo izgubili. Ovo je drugi put da mi se dešava da dobijenu utakmicu gubim protiv Partizana. Prvi put je to bilo u finalu jadranske lige kada je Kecman pogodio onu nemoguću trojku, a sada je opet bio jedan od najzaslužnijih za pobedu zbog velikog iskustva koje podiže igru crno-belih", rekao je Radošević posle meča.
Vidim ovde se povele neke rasprave o onom trojcu Partizana, pa reko da i ja bacim par crtica.
Lučić je slabija verzija Kešelja. Mislim na fiziku. Ima bolji ulaz od njega ali ne i ono što je najvažnije- šut.
Milisav je gabaritan i ima konstituciju jedne četvorke. Bek mora biti brz, okretan, a on je sa svojom konstitucijom spor u napadu, a za odbranu se snalazi, jer zna da je igra i fizički je spreman.
Od Čakara najviše očekujem.Odbranu već sada igra na najvišem nivou u Partizanu.Nisam mnogo očekivao od njega kada je došao jer je delovao nekako smušeno, ali sada vidim da je kvalitet.