KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma dabogda otkazali cirkus.
Pokušavao sam i ja sporadično da gledam, tu stvarno nema mnogo šta da se vidi osim pojedinačnih sposobnosti igrača. Gledao sam zadnje Boston u plejofu sad, ne znam protiv koga, svaka akcija uz neki marš truba sa razglasa, Rondo prenosi loptu, igrači se skupe oko reketa, Rej Alen sve to optrčava, prima loptu i šutira. Svaki božji ebeni napad. A u odbrani kad publika krene "di fens, di fens" smorim se momentalno. Dosada živa.

Можда је сада тако, НБА не пратим више од 10 година. Али, ја сам уживао да гледам финале Булса са МЏ и Супер соникса ( Гери Пејтон, Шон Кемп ) .....:think:
Или је то можда што сам тада имао 20-ак година....:lol:

Можда је сада тако, НБА не пратим више од 10 година. Али, ја сам уживао да гледам финале Булса са МЏ и Супер соникса ( Гери Пејтон, Шон Кемп ) .....:think:
Или је то можда што сам тада имао 20-ак година....:lol:

Tada sam i ja jos pratio....a onda sam batalio cirkus i to njihovo izbacivanje talenta milenijuma svake godine sa nekog tamo high school-a. :roll:

Nego, sta rece Vlada sinoc? Cilj je da protiv Armani-a udjemo u iole neizvesnu zavrsnicu. Po meni, ovog puta, izjava na mestu. Mada su zabari u zadnjih 6-7 sezona samo jednom imali pozitivan skor u EL. Imaju zvucna imena u ekipi, ali mislim da imamo sanse. ;)

Ne znam šta si ti umislio, da je Anđušić Džordan čim je ubacio Ciboni kod kuće četiri trojke? Alo bre. Pobedi ti Real pa se javi našem "kretenčini". :lol:

Stisli smo ih u odbrani, al' su i oni nas još jače. :lol:
Ajde bre.
Šta su sad svirali Milisavu sekund pre kraja poluvremena... pfff.

Ne znam šta si ti umislio, da je Anđušić Džordan čim je ubacio Ciboni kod kuće četiri trojke? Alo bre. Pobedi ti Real pa se javi našem "kretenčini". :lol:

Stisli smo ih u odbrani, al' su i oni nas još jače. :lol:
Ajde bre.
Šta su sad svirali Milisavu sekund pre kraja poluvremena... pfff.

Andjusic nije Dzordan ali ima najbolji sut u ekipi, kapiras ???

Tada sam i ja jos pratio....a onda sam batalio cirkus i to njihovo izbacivanje talenta milenijuma svake godine sa nekog tamo high school-a. :roll:

Nego, sta rece Vlada sinoc? Cilj je da protiv Armani-a udjemo u iole neizvesnu zavrsnicu. Po meni, ovog puta, izjava na mestu. Mada su zabari u zadnjih 6-7 sezona samo jednom imali pozitivan skor u EL. Imaju zvucna imena u ekipi, ali mislim da imamo sanse. ;)

Rekoh vam ja....bruka...pokidasmo boraniju. :mrgreen:

Jebbem ti snce ko da se igralo u Pioniru :worth::worth::worth::worth: Bravo za sve Grobare koji su bili u Milanu ...

Da nismo bili očajni u šutu za 3 odrali bi ih 20 razlike, odbrana odlična u prvom poluvremenu, ali iz svake moguće otvorene pozicije su promašili ...

Ovi manekeni imaju već dva poraza kući, kao i Turci, te ako dobijemo Makabi i žabare u Pioniru sigurno idemo dalje :D ...

Bravo Vlado i bravo Mačvane i ostali :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back