KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сјајно смо појачање добили у Мачвану, јес' да је дебело промашио пар шутева,али су углавном били у последњим секундама. Читам извештај у Журналу,управо Мачван има најбољи индекс. Синоћ је Партизан одиграо најбољу утакмицу у сезони, али је дефинитивно Лоу слаба карика, много држи лопту, никаква организација, плаше ме његова забијања под кош.
Група се жешће закомпликовала,ако добијемо следећу ,ево нас у 16.

2282.jpg

To je ta energija :mrgreen:

ti jos uvek nisi preboleo to sto ULEB nije uvazio Barseloninu zalbu
41573_290225588986_2785042_n.jpg

Nisam uopste igrao tu utakmicu...........

EVo nekih kojih se secam.
Partizan Ortez 1H izgubili preko 20 razlike
Partizan Unikaha Partizan pop.usio na kraju 4 razlike, ja igrao na njih.
Makabi Partizan 1H a Kamings imao sut za pobedu..........
Partizan Roan 1H pobeda samo 6 razlike
Efes Partizan 1H na Efes I Efes jedva dobio 1 razlike.....Bilo prvo kolo te sezone.
Partizan Olimpijakos 2h sezona sa McKalebom......

Dovoljno bolno za podsecanje............

... али је дефинитивно Лоу слаба карика, много држи лопту, никаква организација, плаше ме његова забијања под кош.
Sigurno je da Lou još nije dostigao svoj maksimum, al' brate... imao je pet asistencija u meču sa relativno malo asistencija, preuzeo odgovornost u finišu, zabio neke važne koševe, imao je promašaje u prodorima al iz nekih su se izrodili i koševi tako da je ispalo važno to što je probio, a to što mnogo drži loptu je samo posledica toga što mora da se čeka da se stvori dole neka pozicija i to je sve. Ima on problema sa obe strane terena, ali daleko od toga da je slab.

PartizanBeograd:
Najveca greska Jovanovica je sto ne forsira Andjusica i sto je zaboravio na Bogdanovica, ovom timu treba jedan klasican suter kao budali samar

Andjusic je dobar suter ali ne mozemo ocekivati od njega da udje sa klupe i pogodi trojku. Protiv Cibone je imao vecu minutazu i pokazao kakav talenat ima
Daj brate... pa ne može on da drži u igri Anđušića da bi ovaj sačekao da mu nešto uđe. Pa nije ovo Cibona, ovo je superteška utakmica gde smo igrali na fizikalije i gde smo imali dosta problema spolja u odbrani iako su naši jurili ko budale i igrali čvrsto. Anđušić tu nije imao mnogo šta da traži. Dečko je dobio svoju priliku i po meni je odradio svoje kako treba, opalio kad je mogao, dao je dva poena mislim i to je super za njega u ovakvom meču. O Bogdanoviću da ne pričamo... smešno...

Poslednja izmena:
Nisam uopste igrao tu utakmicu...........

EVo nekih kojih se secam.
Partizan Ortez 1H izgubili preko 20 razlike
Partizan Unikaha Partizan pop.usio na kraju 4 razlike, ja igrao na njih.
Makabi Partizan 1H a Kamings imao sut za pobedu..........
Partizan Roan 1H pobeda samo 6 razlike
Efes Partizan 1H na Efes I Efes jedva dobio 1 razlike.....Bilo prvo kolo te sezone.
Partizan Olimpijakos 2h sezona sa McKalebom......

Dovoljno bolno za podsecanje............

ono moje je bio komentar na saplitanje i ostalo...

Keeper :
"Sigurno je da Lou još nije dostigao svoj maksimum, al' brate... imao je pet asistencija u meču sa relativno malo asistencija, preuzeo odgovornost u finišu, zabio neke važne koševe, imao je promašaje u prodorima al iz nekih su se izrodili i koševi tako da je ispalo važno to što je probio, a to što mnogo drži loptu je samo posledica toga što mora da se čeka da se stvori dole neka pozicija i to je sve. Ima on problema sa obe strane terena, ali daleko od toga da je slab."

Највише бих волео да ме баш он демантује играма ,али ми је на свим евролигашким утакмицама оставио тај утисак, прво га нема нигде, а почнем да га примећујем тек када крене са грешкама. Ма ваљда ће да проради, пошто је касно за замене плеја, али да проради у Евролиги, а не против Хемофарма,ФМП-а (или како се већ зове), Радничког ...

Loše vesti za Raduljicu :lol:

hahaha, sjajno razmisljanje ! :ok:

ali zato dobre za katica :klap:

inace ako ovaj nba cirkus pocinje 15. decembra peka imamo verovatno jos za 2 ili 3 utakmice. ako ga ne pozovu i ranije na " treninge " igre 1 na 1.

inace posle ko zna koliko godina ( kad bese sakramento - lejkers ? ) sam probao da pogledam 2 utakmice nba. jednu iz regularne sezone sam izdrzao 15 minuta, od cega su 10 minuta bili time - out-i, i drugu iz finala play - offa. tu sam gledao prvo pluvreme i batalio uopste se ni kasnije ne zainteresujuci da bar vidim koji je rez bio na kraju, ko je pobedio... nba = cirkus, nidje veze to sa kosarkom nema. :roll: ili bar mojim vidjenjem iste... samo su nas opljackali za uzivanje da gledamo najbolje evropske kosarkase. gledati kirilenka, fernandeza, batuma, pekovica... u ovo malo EL je bilo uzivanje...

Vidis, ako to ne prihvate, verovatno nece ni biti sezone.

Jer sledeci put kada sednu, vlasnici ih nece hebavati ni za suvu sljivu.

A poseban problem im je i to sto izgleda da Fisher nema nikakav legitimitet, neki igraci su poceli da ga pljuju. Neki cak i javno, slusao sam Stekhausa kako prica da pojma nema sa vodjenjem pregovora, i da bi trebalo da se povuce. I sve to zbog toga sto se izgleda Fisher sprema da bude generalni menadzer pred kraj karijere, pa nece mnogo da ljuti vlasnike.

Ma dabogda otkazali cirkus.
Pokušavao sam i ja sporadično da gledam, tu stvarno nema mnogo šta da se vidi osim pojedinačnih sposobnosti igrača. Gledao sam zadnje Boston u plejofu sad, ne znam protiv koga, svaka akcija uz neki marš truba sa razglasa, Rondo prenosi loptu, igrači se skupe oko reketa, Rej Alen sve to optrčava, prima loptu i šutira. Svaki božji ebeni napad. A u odbrani kad publika krene "di fens, di fens" smorim se momentalno. Dosada živa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back