KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm, dobro ljudi jeste li vi slusali Sarenca?
RTSu nije ponudjeno da otkupi TV prava za utakmice koje Partizan igra na strani
Ja sam slušao Šarenca, ali verovati Šarencu je... :lol:
Fora je što je sve do juče u programkoj šemi RTS sajta stajalo da će biti utakmice.
A ta priča da sportklub nije nudio prava na gostovanja... kol'ko sam ja čuo iz nezvaničnih izvora, RTS nije želeo ništa da plati. A pravo na domaće prenose je dobio samo zato što im je sportklub to dao, jer RTS ima opremu da odradi te prenose a sportklub nema, pa im je tako odgovaralo. Za gostovanja su trebali da plate, al' nisu hteli.
Tako da, ako neko nađe stream večeras nek' kači. Okačiću i ja.

Dobro, i ja na SBB-u imam SK, ali nemam Arenu.
Tako da mogu da gledam Euroligu, ali zato ne mogu da gledam JSL, prosle godine ni NLB.
Znaci, fakticki kablovski operateri nas ucenjuju...

Ja imam IPTV (i sve arene), ali nemam SK i ne mogu da gledam premijer ligu, evroligu i NBA (a od sledece sezone ni primeru). Znaci niko ne moze da gleda sve, sramota...

EDIT - ako neko ima dobar link za net od 1.5 mbps neka postavi :)

Poslednja izmena:
sad bez zzjb. po meni ovo je odlican tim partizana, ja kad bi` ga pravio na ovo bi licili. nista ja tu ne bi` menjao...

hm, dobro, sem 2 stvari: trenera i crnca

gre`ota je sto ce odlicni klinci, koji ove ( i samo ove god. imaju podrsku u odlicnim 4-orkama i 5-icama ) ce da puse... moglo je ovo bolje.... mnogo bolje...

zaboravih 2 stvari : pero, trkom na trenerski seminar, ceka te mesto i kec, hvala za SVE brate, ali dosta je bilo, uzeo si s` nama mnogo ( sa pao EL ) ako `oces jos da pikas basket idi u neki manji klub gde bi znacio MNOGO.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back