KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa negde sam procitao pre par dana da je Todoric rekao da se ceka ciscenje u NBA pa da vide sta je od krila ostalo.
Ne znam zasto bi Dasic dolazio sada ako je pre samo godinu dana bio jedan od "najboljih krila u Evropi"?! :roll:

Da, i ja koliko znam ceka se da se vidi ko nece proci u NBA pa da se onda odluci. Sto se tice Dasica ja verujem da bi to bio dobar potez. E sad, ako treba birati izmedju Dasica i nekog amerikanca, mozda ipak ameru dati prednost.

Da, i ja koliko znam ceka se da se vidi ko nece proci u NBA pa da se onda odluci. Sto se tice Dasica ja verujem da bi to bio dobar potez. E sad, ako treba birati izmedju Dasica i nekog amerikanca, mozda ipak ameru dati prednost.

Ja nisam za Dasica.On nije neko ko u ovom trenutku moze nositi igru Partizana,a nama bas treba takav igrac na toj poziciji.

p.s
https://www.facebook.com/pages/Nemanja-Aleksandrov/146121515410413?v=wall&ref=ts PRIDRUZITE SE! :ok:

Poslednja izmena:
Spominje se kao pojacanje i plej iz SAD , Jerrells ,ima odlicnu statistiku i prica se da je Partizan zainteresovan da ga dovede

Jerrells deluje fenomenalno, napadački nema slabosti a kakav god da je u odbrani neće biti problem. Kada dodju u Partizan svi postanu extra defanzivci, mislim da bi ovaj momak bio perfektno rešenje na pleju.

Zar nam ne treba cetvora, a ne plej?

Ocigledno se prave kalkulacije , demantuju se price o dovodjenu stranog beka i verovatno misle da ce Popovic biti dovoljan ako tako bude Partizan ce biti izuzetno oslabljen jer je tandem McCalebb -Rasic za klasu bolji od Popovica i Klobucara ,od kojih ne ocekujem nista specijalno mislim da ce biti samo solidni ove god .Ukoliko se uz to ne resi pitanje krilnog centra kvalitetno ,tesko ce ekipa prodji i prvu fazu takmicenja u Evropi. Igrac tipa Jerrells bi pravio razliku na terenu i bio nosilac igre poput McCaleba.Moguce je da gledaju da ustede ove godine i da ne zele da izdvoje neku vecu sumu za kvalitetnog igraca spolja

Zao mi je sto Rasic ode, neka mu je sa srecom. I ja se jos uvek nadam nekom americkom playu. Videcemo. Napred crno-beli!!!

Такође...А и за Меккејлеба,Марића,Робертса...Нема везе, биће неки од нас гробари и срећни због Рашића...
Него зна ли неко када почиње НЛБ лига,која тв ће преносити утакмице ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back