KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na klipu je dosta pokretljiv za tolikog coveka, a ima i tehniku nije obicna balvancina kao Vranes. Videcemo kako ce se snaci u evropskoj kosarci.

On se uklapa u koncept , Partizan redovno nalazi snazne a ipak okretne centre koji redovno predstavljaju stub ekipe, naravno sada ostaje da se nadje i adekvatan plej, sto se tice Vranesa on je ipak bio rezervni centar koji je pre svega odlicno igrao u odbrani , pored njega je za svaku ekipu ulaz pod kos predstavljao problem sada nema tog tipa igraca vec ce njegovu ulogu imati Katic koji je drugaciji tip centra

Popović novo pojačanje Partizana

18130578574c76703e376cf375074747_extreme.jpg

Povremeni reprezentativac Srbije Bojan Popović novo je pojačanje Partizana.

27-godišnji Popović, koji igra na poziciji plejmejkera, je sa crno-belima potpisao jednogodišnji ugovor i naredne sezone će nositi dres sa brojem 4.

Popović je prethodne sezone igrao za Lijetuvos Ritas u čijem dresu je i proglašen za MVP meseca oktobra Evrolige. U januaru 2010. prešao je u Efes Pilsen.

Pre angažmana u Litvaniji i Turskoj Popović je igrao za moskovski Dinamo i špansku Unikahu, a od 2002. do 2005. je branio boje ekipe FMP iz Železnika.

Popović je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj prošle godine.

„Drago mi je što sam rešio svoj klupski status i došao u jedan veliki klub, zbog čega mi je jako drago. Partizan je najbolji klub u zemlji i na ovim prostorima, što je i pokazao u proteklim godinama. Daću sve od sebe da nastavimo sa tim uspesima“, rekao je Popović posle potpisivanja ugovora..

Ne znam :think: Nisam bas najsrecniji ovim pojacanjem,ali verujem upravi i Vladi...

Ne verujem da ce biti bolji od McC-a...
Ako uzmemo u obzir da ni na centarskoj poziciji necemo biti mnogo (ili uopste) bolji nego prethodne sezone sledi da nam treba cetvorka koja je bolja od Robertsa ako hocemo i u Evropi nesto....
Ohrabruje "...u čijem dresu je i proglašen za MVP meseca oktobra Evrolige."

Poslednja izmena:
Хало људи,зар нико неће да се јави да похвали Рашића ?!
Посебно они који су га оцрњавали целе сезоне у дресу Партизана !
Свака част на мирноћи и хладнокрвности приликом сл.бацања...а и за остало
приказано на СП...
И наравно на победи против Кроата...
П.С Да ли сте чули за коментар утакмице на ХТВ ?
Након давања коша Рашића,и када је остала 1 секунда коментатор је
рекао нешто као "за ЈЕДНУ секунду само Срби могу дати кош за победу"...
Наравно ПАРТИЗАНОВЦИ ЂОРЂЕВИЋ-или-КЕЦМАН...а може и РАШИЋ ...

Хало људи,зар нико неће да се јави да похвали Рашића ?!
Посебно они који су га оцрњавали целе сезоне у дресу Партизана !
Свака част на мирноћи и хладнокрвности приликом сл.бацања...а и за остало
приказано на СП...
И наравно на победи против Кроата...
П.С Да ли сте чули за коментар утакмице на ХТВ ?
Након давања коша Рашића,и када је остала 1 секунда коментатор је
рекао нешто као "за ЈЕДНУ секунду само Срби могу дати кош за победу"...
Наравно ПАРТИЗАНОВЦИ ЂОРЂЕВИЋ-или-КЕЦМАН...а може и РАШИЋ ...

Svaka cast za bacanja,ali velicati coveka za dve-tri dobre partije tokom cele sezone,mislim da je neobjektivno...

Svaka cast za bacanja,ali velicati coveka za dve-tri dobre partije tokom cele sezone,mislim da je neobjektivno...

О којој сезони говориш ?
Ја причам о репрезентацији ...
И извини,али мислим да су Ивковић или Вујошевић већи стручњаци од тебе !
И да не покрећемо тему "Клео" овде,али мени је Рашић увек боље да игра за Србију
него нпр. МекКејлеб !

О којој сезони говориш ?
Ја причам о репрезентацији ...
И извини,али мислим да су Ивковић или Вујошевић већи стручњаци од тебе !

Naravno da su veci strucnjaci,ali ja imam pravo na svoje misljenje.Meni je Rasic kidao zivce celu sezonu u Partizanu(i to ne samo meni;prodji malo kroz postove na ovoj temi,pa ces videti da nisam usamljen) i ne mogu da predjem lako preko toga,posle 2-3 dobre tekme.On je odlican u repki sada,ali izvini,ovo je tema o KK Partizan,pa sam mislio da pricamo o Rasicu kao kosarkasu KK Partizan,a ne o Rasicu kao reprezentativcu Srbije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back