KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa komsije sretan vam Mitrovic, pametan izbor. Bjelicu otpisite, od toga nema nista, a i vec ste popunjeni na 3-ci. Koliko sam pohvatao, vas prvi pik je Djekic, onaj klinac FMP-a. A navodno i Uros Nikolic iz Mege...

Takodje, povratak Kecmana, ne verujem da Dule hoce da natrpa krilnu poziciju. Pa tu vec imate Strahinju, Lucica i Veselog, sasvim ok. Jedino ako Veselog stavi na 4, sto i nije nemoguce...

Porediti Strahinju i Lucica sa Kecmanom je :think:........treba oni jos mnogo da guraju da bi bili ko Dule........Posebno sto Strahinja za ove 2 sezone nije pokazao ni delic onoga sto se ocekivalo od njega.....

Cini mi se da se Partizan opredelio da pravi tim ne za sledecu sezonu ( 2009./10.) nego za onu posle nje ( 2010./11.) jer to je sezona u kojoj se Partizan mora izboriti za EL.

A sledeca.......uzeli 3 ili nijedan trofej ,EL je osigurana.......
Zato se moze akcenat staviti na dovodjenje mladih igraca...

Tesko je u ovim nasim uslovima nadoknaditi odlazak 4 glavna igrac ( mislim da su realno male sanse da Lazme ostane ). Sa vise para je to lako,kupis 4 kvalitetna igraca i opet si tu negde.....ali sa ovim budzetima koje imaju nasi timovi.....
Mada,opet prosecan tim sa dovodjenjem 2 kvalitetna stranca na pravim pozicijama moze da postane za ove nase uslove odlican tim....

I prelazni rok je tek poceo,tako da tu ima jos mnogo raznih varijanti.....

Cini mi se da se Partizan opredelio da pravi tim ne za sledecu sezonu ( 2009./10.) nego za onu posle nje ( 2010./11.) jer to je sezona u kojoj se Partizan mora izboriti za EL.

A sledeca.......uzeli 3 ili nijedan trofej ,EL je osigurana.......
Zato se moze akcenat staviti na dovodjenje mladih igraca...

partizan uvek dovodi mlade igrace (dobro, i ponekog od po 30+ god) i gleda dve god unapred i opet osvoji sta stigne..... ;) :hvala:

[QUOTE="Slayer";10193261]partizan uvek dovodi mlade igrace (dobro, i ponekog od po 30+ god) i gleda dve god unapred i opet osvoji sta stigne..... ;) :hvala:[/QUOTE]

Sve je to tacno,ali na primer prosle godine kada su otisli Pekovic,Kecman i Palasio odmah si znao da ce nosioci igre biti TNT....

A ove???
Ostali su ti Rasic,Rakocevic,Milosevic,Aleksic,Bozic,......uz svo postovanje njima,ali niko od njih nije igrac za glavne role..........
Ostao ti je samo Veseli za koga mozes reci da ce bitti veliki igrac......ali ,barem po meni,on nije igrac koji ce vuci ekipu. Jan je drugi tip igraca,koji ce odraditi sjajnu odbranu,imati po 5 skokova i u napadu i odbrani........

Cini mi se da nijedne godine nismo izgubili........dusu ekipe,kao sto smo je izgubili ove.....

Bjelica bi trenutno u Partizanu zauzeo mesto 2-ke tj. beka-sutera, jer tu ostajemo ubedljivo najtanji nakon odlaska Tripkovica i Tepica. Tesko da cemo trenutno naci bolje resenje za tu poziciju, mada bi ja najvise voleo da tu vidim Spanulisa iz Panatenaikosa, ali sumnjam da ce big-bosovi Sale i Dule hteti da se toliko otrose.
Inace, Bjelica moze da igra na svim pozicijama od 1 do 4 i veliki je potencijal.
Milosevic i Rasic bi ove sezone trebalo da budu glavna resenja u igri Partizana. Aleksic takodje moze dosta da pruzi uz vecu minutazu.
Vranes ce morati vise da se koristi u napadu.
Na kraju mozda se pojavi i neki Amerikanac u ekipi, a mozda i Vladimir Dasic.
Sve u svemu moze da se napravi perspektivna ekipa, ali cemo za Evroligu sledece sezone najverovatnije biti dosta nezreli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back