KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e cao jel ima neko predstavu .. ko ostaje...
chujem da ide i lazme ... imacjemo ekipu -2....
nek daju onda u paketu i rakochevicja pa da ode cela petorka...
pojachanje...milojevic... (mlad i perspektivan igrach sa 35 god... ) divno..
smorio sam se :(
ali i dalje smo bolji od zvezde... ovo sam se smorio zbog evrolige :(

Sve ovo sto sam naveo pozivam se na Blic i njemu slicne kompanije :)
Mislim da ce bar jedan igrac morati da dodje iz Buducnosti... cisto da produzimo to pravilo dovodjenja igraca iz CG.
Za Markovica ne verujem (mada bih voleo), a sto se tice Marjanovica, definitivno bi postao jako dobar igrac...
Definitivno nemamo izbora. Sad posle Tripkovica, Velickovica i Tepica moramo da uzimamo dobre igrace kako znamo i umemo. Necemo daleko dogurati ako glavni igraci budu Rasic i Rakocevic (da me neko ne shvati pogresno).

Klemen Lorbek trenira sa Partizanom

Klemen Lorbek, 21-godišnji košarkaš i brat poznatijih Erazema (CSKA) i Domena (Estudijantes), trenira sa KK Partizan, prenosi „Sport“.

Prošlu sezonu najmlađi Lorbek je proveo u Hopsi Polzeli, koja je zazulea šesto mesto u ligi Slovenije. Prosečno je beležio 5,8 poena (39% za dva, 28% za tri) i 2,2 skoka za 22,6 minuta u igri. Klemen je ranije nastupao za Olimpiju, Triglav, Helios i Ježica.
Na probi u taboru ’crno-belih’ i dalje se nalazi Makedonac Vojdan Stojanovski, koji se nalazi na širem spisku selektora Jovice Arsića pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Osim njih dvojice, na treninzima Partizana su i članovi mladog tima, kao i starosedeoci Čedomir Vitkovac, Žarko Rakočević, Aleksandar Rašić i Slavko Vraneš.

Dule Kecman je slobodan igrac. Grcke novine pisu da se vraca u Partizan.
Daj boze da bude tako.
Ali onda imamo 4 igraca na trojci. U tom slucaju veseli i Kecman bi bili sigurni,a Vitkovac ili Milosevic bi bili visak. Mada su i tu moguce razne varijante. Kecman moze po potrebi da se spusti i na 2,a Ceda moze solidno da odigra neku laku 4......

A ovaj Lorbek.....ucinili uslugu tati da malo dete vidi kako se radi u velikom klubu.......da je i upola dobar ko brat u CSKA bilo bi super....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back