KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Momak,

Hrvatska 38 bodova na završnicama SP-a i EP-a (Srbija 11)
Hrvatska ostvarila bolji rezultat u 5 od 7 ciklusa (kvalifikaije + završnica)
Hrvatska 6 nastupa na završnicama (Srbija 4 sa ovim predstojećim).
Hrvatska ima 7 pobjeda protiv TOP 7 ekipa u Europi (Srbija nijednu).
Hrvatska i Srbija međusobno 2 remija.

Mladi 6 tekmi 2 pobjede Hrvatske 1 remi 3 pobjede Srbije, slijedi 7 meč. Mlade priznajem naravno sa 2 uklaska u top 4 EP i osigurane Olimpijade, ali ne znači puno jer je ogromna razlika između U-21 i A selekcija.

Ne znam jel još uvijek tolko smiješno.

Poštovat ću svaki Vaš bolji rezultat i sport (vaterpolo, košarka, odbojka), ali tamo gdje smo rezultatski bolji, bolji smo da ga yebeš (rukomet, nogomet).

Uzmite titulu na SP pa ćete nas preteć (evo Essien je izgledao otpao;))

Ispravka: 2 finala, 3 polufinala i 2 Olimpijade.
A ja sam rekao za medjusobne meceve, a ne na ostalim takmicenjiima.
A evo i malog podsetnika:

I jos mnogo mnogo toga, vise nego sto bi vi mogli da stavite.........

Prilozi

• thuram5.jpg
    thuram5.jpg
    20,2 KB · Pregleda: 5
Aleks mora malo da se prisabere da ne pravi debilne faulove u napadu, slobodnjaci još i nisu toliki problem, ni Čemberlen, ni O'Nil, nisu mogli da se sastave na liniji za slobodna bacanja.

*** sine,zajebano je kad te celu utakmicu biju 2-3 igraca.A jos kad sudije to dozvoljavaju,normalno je da covek pukne.Mene brine to sto se mnogo tesko nosimo sa zonskim presingom.To mora Dule pod hitno da koriguje.I bacanja naravno ;)

Poslednja izmena:
Drugari....jel ste se opasuljili sta se juce dogodilo? :D
ja jos nisam xD
NA brutalan nacin Dusan Kecman ucutkuje dvoranu :hahaha:
Dule Vujosevic moze da natera 16500 hrvata da se raduju pobedi Srpskog kluba :hahaha:

Зове Томас мајку: Ћао, мама побједили смо. Кај си рекел? Ништа, мама. Ништа... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:
Veseli: „Ostajem u Partizanu“
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=04&dd=26&nav_id=426947
„Posle konsultacija sa mojim trenerom, gospodinom Duškom Vujoševićem, mojim agentom i mojom porodicom, koja me je uvek podržavala u svakoj odluci koju sam donosio, odlučio sam da ne učestvujem na predstojećem NBA draftu. Odlučio sam da ostanem i da igram za moj klub, Partizan, naredne sezone “, izjavio je Veseli.

:klap: :super:

Kada bi svi igraci razmisljali kao ovaj momak :worth:

Kaze mi cale, njegov kolega sa posla poludeo i ugasio TV kad su hrvati dali trojku, posle na dnevniku kad je video sta se desilo, zamalo se nije slogirao...:hahaha:

A inace, kad god pustim arenu sport uvek isto, i nikad dosta...
Ovo su tekme koje mogu da se gledaju 9999999999999999 puta, i svaki je put kao prvi:hahaha:

Pravila su jasna i nema o cemu mnogo da se diskutuje.....Evo drzim u rukama pravilnik lige "plavog mora, otocja i morskih jezeva" i pod clanom 28, paragraf treci lepo stoji.....citiram :
"ukoliko igrac sutira na kos, bez najave da ce se lopta odbiti od table i pogodi, isti se ponistava i automatski se dodeljuje tehnicka greska igracu postignutog kosa, uz slobodna bacanja i izvodjenje lopte sa strane "

Dakle, ne samo da je Kecman prekrsio pravila sutirajuci sa svoje polovine, vec i nije najavio da je od table, a po pravilima FIBE, NBA, i njine lige, morao je automatski biti sankcionisan tehnickom greskom.

Upravi cibone je ovo izgleda najjaci adut (cega su itekako svesni), tako da se bojim ponistavanju kosa i dodeli titule ciboni
(propisi su propisi, 26. april 2010 18:21)
sjajan komentar :hahaha:

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=427091
U saopštenju lige navodi se da će Komisija za takmičenje, na čelu sa predsednikom Josipom Bilićem, žalbu razmatrati samo ukoliko u ponedeljak stigne i potvrda da je Cibona uplatila taksu
:hahaha:

Poslednja izmena:
Честитке комшије!!!
Истински српски успјеси су увијек и више него добродошли, посебно против искомплексираних српских душмана!!!
Клетва оног примитивног напуштања постоља у Атини 1995. се наставља!!!
Било је феноменално!!!
Ето, ко би прије пар година и помислио да ће ова Јадранска лига пружити отако задовољство, за њу прилично незаинтересованим Србаљима???

Поново их јебаше Србаљи онако... успут!!!

Штета што и шиптарска племена не играју кошарку!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back