KK Crvena Zvezda

Pa to sto smo gubili od vas, Cibone, Pamese je stvar NEISKUSTVA, na tim istim utakmica vodili smo po 15 razlike, tako da kvalitet postoji. A to sto Dule prica, nek igra bez Novice i Tripka pa nek kaze da je jaci od Zvezde.

Svaki iole ozbiljniji poznavalac kosarke vidi napredak i razliku u CZ s pocetka sezone i sad. Igra se odlicna odbrana, skok je 5 puta bolji, Kikan i Tadija imaju blokade sto je ranije bilo nemoguce zamisliti, hrabriji su i shvatili ulogu u timu.

Kad je Stiven koga mrzim postao vrlo dobar onda... A sto se tice vaseg straha, on se ogleda u tome sto STALNO vredjate Opacu oko El. Ako ste toliko bolji osvojite titulu i nemate zbog cega da brinete, a ne da napadate coveka bez razloga.

I treća pobeda Zvezde protiv FMP-a i finale sa Partizanom.Uspeh za ovu sezonu a finalnoj seriji neka se bore bar da ne bude serija sa nulom.
Jesi li siguran? Oni jos treba da igraju sa vrscanima u Vrscu. Pukli su u Beogradu. Ej bre, oni su govnari, gde ih trpas u finale kad jos nisu prosli polufinale? A i da ga prodju, ostaju govnari uobrazeni za sva vremena, djubrad jedna trgovacka!:evil: :evil: :evil:

Voleo bih da ovde na forumu postoji jedan delija koji bojkotuje basket i objasni mi sta ce CZ Covic? Da Stepi bude trener umesto Karija? Da nam ekipa bude 6 puta gora od ove (toliko puta smo ih dobili)?

Kad se nudio CZ, nudio je sve igrace sem Labovica i Samardziskog, 2 najbolja dakle. Tako hoce da pomogne? Hocete glupog Filipa umesto Maline? Kad se bodre smradovi cak u Sevojnu, mogu i ovi momci na celu sa Karijem. Svi u PIONIR!!!

Voleo bih da ovde na forumu postoji jedan delija koji bojkotuje basket i objasni mi sta ce CZ Covic? Da Stepi bude trener umesto Karija? Da nam ekipa bude 6 puta gora od ove (toliko puta smo ih dobili)?

Ne postoji pravi delija koji ne bojkotuje basket, a sta ce covic zvezdi, da na celu bude neko ko ce da trosi pare u korist kluba, za mlade igrace, za dobe uslove a ne da igraci beze iz kluba, da u zvezdu dodju igraci koji znaju da igraju, protic, labovic... (svaka casta ovoj upravi za keselja, marinovica i trenera pesica) dovode se igraci koji neznaju sta znaci igrati za zvezdu u Srbiji (ne kazem da je KKCZ nesto veliiiiiki klub ali SDZvezda jeste) sta ce zvezdi roberts koji je 5 puta skuplji od raduljice kad mu ovaj svaku utakmicu ispod kosa ,,da znanje'' a mnogo je mladji od njega, e sad druga je prica to sto je zvezda trenutno bolja od fmp gde igraju sve mladi igraci, tako i treba da bude samo sto zvezda treba da parira partizanu. A sto se tice Fk i Delija naravno da treba da se dolazi u sto vecem broju kao nikad do sada da se pomogne zvezdi u najtezim trenucima i da se istera uprava, ali to nije tema za ovaj forum vec, zna se gde.

To nemora da bude covic, a ako uprava kaze da joj ne trebaju navijaci jer nema incidenata a dobijaju pare od prodaje karata, onda prvo treba da se promeni uprava a tek onda da se vrate navijaci.

Poslednja izmena:
Kad je Stiven koga mrzim postao vrlo dobar onda... A sto se tice vaseg straha, on se ogleda u tome sto STALNO vredjate Opacu oko El. Ako ste toliko bolji osvojite titulu i nemate zbog cega da brinete, a ne da napadate coveka bez razloga.

E sada oko Opacica.....

Sva frka je oko bodovanja za EL.....
Pre 3 godine su nasi klubovi ( mislim na ova 4 glavna) prihvatili da se od sezone 2009./2010. plasman u EL ostvaruje na osnovu sistema bodovanja. I to su prihvatili i potpisom na pravila jadranske lige kojima i odredjen nacin bodovanja. Neki su se bunili ,vecina ne i to je tako bilo....

I jos jedna bitna stvar. Nasi klubovi pravo da igraju EL i uleb kup ostvaruju na osnovu jadranske lige ,jer je ona clanica uleba,dok srpska liga nije clanica uleba. Znaci kada bi nasi klubovi izasli iz jadranske lige izgubili bi pravo igranja u ulebovim takmicenjima sve dok srpska liga ne postane clanica uleba. A to nece biti skoro.....

Crvena Zvezda je bila najveci zagovornik bodovanja jer je prica Zike pauka i kompanije bila da je Partizan toliko povlascen u prvenstvu Srbije i da mu niko ne moze uzeti titulu,ali zato dajte vi nama bodovanje i Zvezda ce preko jadranske lige izboriti EL jer jadranska donosi 15 bodova ,a domaca samo 5.....

I bodovanje vise niko nije spominjao,do skora kada je mudra uprava Zvezde provalila da posle rezultata Partizana u EL i jadranskoj ligi prosle i ove godine,Parizan ima zagarantovanu EL jos najmanje 3 godine.......I sad treba srusiti postignuti dogovor koji je sama Zvezda inicirala i ukinuti bodovanje...

Zato je Opacic isao na sastanak u Torino sa Bartomeuom......pa kada je tamo ispusio ( jer mu je receno da su bodovanje svi klubovi prihvatili,a medju njima i njegova Zvezda i da bodovanje apsolutno ostaje na snazi. Tu se on malo vadio da je to bivsa uprava i sl,ali dzabe) izdao je saopstenje da je sa ljudima iz EL razgovarao o "buducnosti evropske kosarke".....

Kada mu to nije uspelo okrenuo se u manjoj meri Bori Stankovicu i Kapicicu,a u najvecoj meri savetniku Gorana Vesica -Zoranu Radovicu koji je jos malo kao neki faktor i FIBI.
I vec neko vreme taj isti Radovic pokusava da FIBA izvrsi pritisak i da ULEB proglasi nistavnim bodovanje.......

E pa kada Zvezda rezultatima zasluzi da igrama i rezultatima da igra EL,prvi cu reci svaka cast.....
Ali ovako na kvarno pokusavajuci da retroaktivno menjate pravila,koja ste vi inicirali......je u najmanju ruku klosarski.......
Sta znaci to opravdanje bivsa uprava je to uradila.....pa po toj logici onda moze da kaze necu da placam igrace koje je dovela bivsa uprava......

Pa ono ne znam ali u svakom slucaju KKPartizan je mnooogo bolji od KKCZ da se razumemo.Ne kazem da Zvezda nije imala dobre igrace ali ja sam uvek svim srcem navijala za Partizan jos od kako znam za sebe i navijacu do kraja bilo da pobedjuju ili gube.:amen::amen:

Opacic nigde nijednom nije izjavio da KKP ne treba da igra El, nego je isao, ne pacovskim kanalima kao sto Dule umislja, da vidi kako CZ moze da igra. Nijednom nije spomenuo kako vi ne mozete da igrate El i slicno. Gleda covek sta da uradi za CZ a ne da..

Vama podmece i sl. Gleda covek svoj klub, to ostalo napumpali novinari i Dule. A greske uprave treba ispraviti ili ih nastaviti? Vi naredne 3 god u El, sta bi vam smetalo da se posle promeni sistem? To sto ste zasluzili trebate da igrate, niko vam to nije

Opacic nigde nijednom nije izjavio da KKP ne treba da igra El, nego je isao, ne pacovskim kanalima kao sto Dule umislja, da vidi kako CZ moze da igra. Nijednom nije spomenuo kako vi ne mozete da igrate El i slicno. Gleda covek sta da uradi za CZ a ne da..

E pa i Dule se maksimalno trudi da Partizan bude najbolji.Sada kada se isposatvilo da ova ekipa moze mnogo toga pa sad forsira a kako je Opacic isao i kuda nemam pojma jer stvarno sad ovu ekipu CZ bas nesto i nisam puno propratila

A sto se tice vernog delije, za koga navija, upravu ili Zvezdu i njene igrace? Pa taj Roberts se 10 puta bacio u reklame tako da on najvise zasluzuje nas dres. Kad je to njega Raduljica nadigrao keve ti?

Pa mi :manikir:se samo pravimo jadni a vi ste u stvarnosti jadni..*** los tim si izabrao

A mi vas cekamo u finalu!
handrub.gif

Back