KK Crvena Zvezda

Ne znam da li si namerno izostavio Božića,Tripkovića,Veličkovića,one koji su u Partizanu od kad je sveta i veka.

Rekao sam EKIPA je neiskusna.Individualni kvalitet ništa ne znači ako ekipa igra zajedno nekoliko meseci.Da se iole razumeš u košarku,znao bi to.Ovako,vidim da nemaš pojma.

Veselom je prva sezona u KKP. Zvezda je neiskusna ekipa! Imamo 5 igraca od prosle sezone a vi 4 nova i u tome je razlika. Nama su nosioci Malina, Roberts i Ovens, vama Tepic, Tripko i Novica koji su dosta dugo u klubu.

Ne znam da li si namerno izostavio Božića,Tripkovića,Veličkovića,one koji su u Partizanu od kad je sveta i veka.

Rekao sam EKIPA je neiskusna.Individualni kvalitet ništa ne znači ako ekipa igra zajedno nekoliko meseci.Da se iole razumeš u košarku,znao bi to.Ovako,vidim da nemaš pojma.

To kad ekipa igra kratko zajedno se zove NEUIGRANA a ne neiskusna.........

Kad bi sastavio petorku npr. Papalukas,Navaro,Bulok,Vujcic i Pekovic,sta bi rekao za nju: neiskusna ili neuigrana.......

Tripkovicu je ovo 7.sezona u 1.timu Partizana, Bozicu 5.,a Velickovicu 4.
Znaci Tripkovic i Velickovic igraju zajedno 4 godine. Toliko otprilike igraju zajedno Dragicevic i Kovac npr. I kakva je razlika?
Za tebe su ovi iz Partizana iskusni i uigrani,a jadničci iz Zvezde neiskusni......

Veselom je prva sezona u KKP. Zvezda je neiskusna ekipa! Imamo 5 igraca od prosle sezone a vi 4 nova i u tome je razlika. Nama su nosioci Malina, Roberts i Ovens, vama Tepic, Tripko i Novica koji su dosta dugo u klubu.

Veselom je prva godina u prvom timu,a nije mu prva u Partizanu......

Slazem se za nove igrače,ali za to za Zvezdu ne možeš reći da je neiskusna,već samo neuigrana.

Ako kupiš 5 igrača od 30 godina i sastaviš petorku od njih,nikako ne možeš pričati da su neiskusni već samo NEUIGRANI.....

Veseli je bio u Slovanu, u KKP dosao 2008. Pitaj nekog ko malo prati kosarku ako ne verujes. Stimac, Keselj, Milosevic, Bjelica i Stevic su igrali u Letoniji, Austriji, Poljskoj dok je KKP igrao euroleague, tako da jesmo i neuigrani ali i neiskusni!

Jer ne mozes kosarku u tim ligama racunati ozbiljnom, jadranska je ipak 5 puta bolja. Imamo mi iskusne igrace ali zbog nabrojanih koji su dosli iz tih liga mi smo mlada ekipa. No ako se oporavi Roberts a niko drugi se ne povredi garantujem 5 meca u finalu

Veseli je bio u Slovanu, u KKP dosao 2008. Pitaj nekog ko malo prati kosarku ako ne verujes. Stimac, Keselj, Milosevic, Bjelica i Stevic su igrali u Letoniji, Austriji, Poljskoj dok je KKP igrao euroleague, tako da jesmo i neuigrani ali i neiskusni!

Veseli u Partizan dosao u Partizan pred kraj sezone 2007/2008,cim je završio regularni deo sezone u Jadranskoj i Slovan završio takmičenje. Tako da je do kraja sezone radio sa Partizanom.... Ali nije bitno....

Stimac 3 godine bio u Zalgirisu,od toga trecu sezonu bio pozajmljen Valmieri iz Letonije. Svo vreme igrao baltičku ligu koja sigurno nije nekvalitetno takmičenje....

Kešelj....Djirona,pa Keln.....da li je i on bio u lošim ligama?

Stević bio u Anvilu u Poljskoj,igrao 25 minuta po utakmici ,davao 10 koševa.....tim koji ima realne šanse da udje u finale poljskog plej-ofa. A Poljska liga nije vrh,ali nije ni nekvalitetna....

Jedino se slažem za Bjelicu da je neiskusan i da je igrao u slaboj ligi. ARKADIA TRAISKIRCHEN LIONS su trenutno četvrta ekipa u Austriji....

Od te 3 sezone u Zalgirisu, prve je bio u b timu, druge je igrao u baltickoj, a trecu u Letoniji na pozajmici. Pored njih i Lijetuvosa koja ekipa vredi u toj ligi? U prvom timu nije bio skoro uopste, tako da nije imao utakmice u Euroligi.

Keselj je u Djironi igrao svaku 5-u tekmu po 2 min. A Nemacka liga, pa KKP dobije njihovog shampiona 50 razlike! Kakva je to liga u kojoj Rasko Katic na svakoj tekmi da 20 poena i ima 15 skokova. A u Poljskoj sem Prokoma sve boranija, realno...

Keselj je u Djironi igrao svaku 5-u tekmu po 2 min. A Nemacka liga, pa KKP dobije njihovog shampiona 50 razlike! Kakva je to liga u kojoj Rasko Katic na svakoj tekmi da 20 poena i ima 15 skokova. A u Poljskoj sem Prokoma sve boranija, realno...

Ali je Alba npr. ove godine prosla medju 16 u EL......a to neigranje Keselja,zar ne pomislis da je mozda uzrok tome njegov kvalitet ili nekvalitet....

Ako je vama lakse da opravdanje u tome sto ste za klasu slabiji od Partizana trazite u nekom navodnom neiskustvu....ok.

SLEDECE SEZONE cete biti stariji i iskusniji za godinu,pa shodno tome mozda SLEDECE SEZONE i bude nesto od vas.......

Koje crno opravdanje? Jednom smo igrali kompletni sa vama i dobili vas, boli mene uvo za opravdanja ako izgubimo, u sta ni 1 posto mene ne veruje. Za Keselja licno mislim da nije nista posebno, ali i dalje imam jake argumente da su neiskusna ekipa.

Koje crno opravdanje? Jednom smo igrali kompletni sa vama i dobili vas, boli mene uvo za opravdanja ako izgubimo, u sta ni 1 posto mene ne veruje. Za Keselja licno mislim da nije nista posebno, ali i dalje imam jake argumente da su neiskusna ekipa.

Hahaha. To je siguran znak da ste kvalitetniji od Partizana.......
Brzo ce finale,pa cemo da vidimo nova opravdanja....
Ali ko zna,mozda pobedite opet,ali u sms glasanju....

Hahaha. To je siguran znak da ste kvalitetniji od Partizana.......
Brzo ce finale,pa cemo da vidimo nova opravdanja....
Ali ko zna,mozda pobedite opet,ali u sms glasanju....
Jesmo i kvalitetniji i posteniji. Dju*radi jedna grobarska!!! Pustate Hemofarm da vas danas pobedi a dali ste pare na kladionici protiv samih sebe!!! Ja treba zbog vasih mutnih radnji danas da puknem na svim tiketima!!!:evil: :evil: :evil:
I treba da se ubijem jer sam tipovao na vas mamu vam je*em pokvarenu!:evil: :evil: :evil:

(PS: Ako slucajno pobedite izbrisacu post. Znam da cete vasim igracima preneti sta sam za vas rekao! :hahaha: :hahaha: :hahaha: -go*nari jedni )

Poslednja izmena od moderatora:
A mozda vi i ne udjete u finale, napuni vas Hf :)... Ja ne mogu da verujem koliki su komplexasi ovi grobari, od Danilovica, Duleta pa sve do navijaca, kao oni jaki a vise pricaju o nama nego o sebi.

Cak sinoc kod Tegija kazu FMP nas pustio. Toliko im Kari utero strah da su postali nevidjene pi... A sto se tice Tadije, decko je poludeo, rampe, skokovi, krenuo i sut, vidi se na njemu i Kikanu Pesicev rad. Nije Hf pustio KKP, ovi im sipali trice ko ludi

A mozda vi i ne udjete u finale, napuni vas Hf :)... Ja ne mogu da verujem koliki su komplexasi ovi grobari, od Danilovica, Duleta pa sve do navijaca, kao oni jaki a vise pricaju o nama nego o sebi.

Ne brini se ti za Partizan........ovo nam je 6. utakmica sa HF u ovoj sezoni i skor nam je 5:1..........

Malo razmisli koji je vas skor u ovoj sezoni sa iole jacim ekipama tipa Partizan,Cibona,Hemofarm,Pamesa,......ne mozete da skupite sve ukupno 3 pobede......u 15 utakmica..........

A za Stradiju....ne znam da li smo gledali istu utakmicu.....
Protiv FMP 24 minuta,13 koseva,4 skoka (3+1),3 faula,1 izg.lopta.......sta je tu toliko dobro.... verovatno je Pesic utrcao u reket da ga udavi sto je toliko "dobro" odigrao.....

bjelica je igrao na betonu napolju celo leto tako da.... decko= vuna samo ne znam shto mu peshic daje da igra.... realno u zvezdi pogresni ljudi imaju minutazu.... ekpia je ok.... trener fenomenalan bice lepo ako ga zadrzite i sledece sezone

LOL :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:
bez uvrede al zar si stvarno toliko uveren da zvezda u bilo kom pogledu moze parira trenutno partizanu.... mislim prichash bajke ovde nasmejao samse... bili ste kompletni kull... bili ste okej i u nishu... zanimljivo bilo... a tek u areni.... jel vam toliko znachi roberts... ili vam fali neshto drugo.... tu nema veze sa iskustvom... iskustvo se vidi u poslednja 2-3 min... a shta se deshava tokom cele utakmice... josh sam bio u areni da gledam ono je bilo smeshno... bukvalno trening partizana... vidim 11:0 zvezda svi skachu komentarishem sa drugom..."sad ce zvezda da ostane na tih 11" tako je i bilo.... lepo je rekao vujoshevic.....posle onoga u nishu ... " i da su kompletni ne mogu nam nishta, jednostavno smo mnogo jachi" .

Back