KK Crvena Zvezda

Ajde sad kada te nije mrzelo da sve ovo ispišeš,budi dobar pa nam i objasni za period kada je Zvezda bila pred gašenjem i qrwinskog otimanja Vujanića i sve ono što se kasnije dešavalo.

Vujanic je bio veliki talenat i ucmala sredina u Zvezdi ga je gusila
zeleo je da postane vrhunski igrac sa mnogo osvojenih trofeja, Partizan mu je samo izasao u susret
vrlo jednostavno:P

Ljudi sta mislite o pojacanjima za super ligu? Da l je neko mozda nacuo nesto, izgleda da jedino apoteka planira da ojaca tim. Zvezda bez jos jednog jakog igraca tesko i do finala. P.S. Sta bi bre ono u Moskvi? 3 poena, auu...

Ha, ha, Stiven... Ma ja sam castio celo drustvo kad je on otisao na kraju prosle sezone, kad ono, evo ga opet. Njega i Kovaca kad vidim dodje mi da pocnem da navijam za Vizuru. Za Micova je zagrizao Hemofarm, vrlo lako moze kod njih da zavrsi.

Gurovic izjavio kako bi se rado vratio kod nas i da tu zavrsi karijeru. To bi bio pun pogodak, vrlo lako bi moglo da se desi da se vrate i najvatrenije pristalice. A mozda i Keselj nauci kako se gine za Zvezdin dres. Imalo bi smisla...

:) dobra ti fora, jos ga se plasite!? Nazalost od toga nema nista jer ce izgleda Micov da dodje, tako on kaze. Trazim finansijsku pomoc drzave da se pomogne KK Partizan, da umesto obruca sagrade bunare, mozda predju magicnu cifru 50 protiv CSKA. :D :D :D

:) da si pomenuo Stadu pa i da ima smisla, ovako Azovmas totalno nebitno, kao vi u Rimu. Svi nasi ubedljvi porazi su bili bez Robertsa i Maline ili Stimca. Mislis da bi vi bez Novice i Tripka dobili neku u kojoj smo mi izgubili? Nema sanse...

Back