- Poruka
- 26.674
'ebes patizana bre! Tema je.. One & Only KK Crvena Zvezda!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde kad kazes, ja se slazem.Da rezimiramo- Vujosevic je kurton od trenera, koji ni sa svim vanserijskim igracima koje je imao u Partizanu za ovih 7 godina (obojicom) nije napravio nista vredno pomena.
Dobro.
objasnio ti je Tegi zbog cega
objasnio ti je Tegi zbog cega
ako televizija iz zemlje domacina ne prenosi utakmicu nase televizije nemaju od koga da uzmu signal za prenos
ebi ga, ljude u Belgiji ne interesuje drugostepeno evropsko klupsko takmicenje
ljude u Belgiji ne interesuje drugostepeno evropsko klupsko takmicenje
A sto onda EUROSPORT na svom drugom programu celo vece svakog cetvrtka posvecuje toj "drugoj ligi"??!
Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su u punom "Pioniru" poljski Turov sa 97:69, u trećem kolu grupe F u Evrokupu.![]()
Sa kim?xaxaxaxa s kim vim igrate xixixi
Sa kim?
Pa i ja sam sinoc pozeleo srecu vama.....bez obzira na to sto sam okoreli DELIJA!!!!!!sa manje kvalitetnim timovima u odnosu na nase protivnike,to sam hteo da kazem ali i zvezdi posteno svaka cast,ja sam patriota i nasim klubovima u evropi zelim samo srecu
Pa i ja sam sinoc pozeleo srecu vama.....bez obzira na to sto sam okoreli DELIJA!!!!!!
Ma brate,garantovano prolazite 1000%!!!!! Ja se potajno nadam Zvezdinom finalu Evrokupa......Heh he pa u to ti bas i neverujem,ali bitno je da nam lepo ide u Evropi,pitanje je dal ce Partizan proci dalje,ima mnogooo kombinacija koje mogu da se ostvare
Ma brate,garantovano prolazite 1000%!!!!! Ja se potajno nadam Zvezdinom finalu Evrokupa......