KK Crvena Zvezda

Sad će premijera. Voleo bih da dodje što je više moguće ljudi protiv Olimpije,kako bi ulili dodatnu energiju ovoj ekipi koja ima potencijal da bude ona prava. A sa druge strane,treba ovacijama dočekati čoveka za koga ja i dalje očima ne verujem da je trener Zvezde, Svetislava Karija Pešića. Prosto mi je i dalje to neverovatno. Svaka čast Dudi,Vladi Djuroviću i Kariju što rade u srpskoj košarci u ovom trenutku...

Bojkotom Jadranske lige u ovom slučaju bojkotuje se i jedna strašno pozitivna stvar. Dosta je više bojkota raznoraznih. Treba svi da budu uz ovaj tim. Bilo bi lepo da svi koji su u mogućnosti dodju u Pionir.:ok:

Borbenost,želja i srce na mestu,kvalitet ne baš. Tri nabrojanaa elementa i Pešić su naša snaga u ovom trenutku.
Prosto nisam mogao da verujem da je Zvezda sa ovakom igrom dobila tako ozbiljnog protivnika. Bez pozicionog napada,bez centarskih poena u reketu,bez učešća krila sa ,,kapitenom" Kovačem, sa lošom odbranom...
Marinović i Ovens prevaga,definitivno. Ovens je odigrao perfektno. Teško da može da ponovi ovaku partiju(pogotovo što se tiče trojki). Momak ima neverovatan prvi korak. A i prava je ložana(u pozitivnom smislu).Marinović još uvek ima problem sa izgubljenim loptama,ali se vidi da je izrastao u odličnog igrača.
Roberts je jedno veliko razočarenje za mene. Iskreno se nadam da je ovo posledica povrede,dugog odsustva i prehlade. Neaktivan,trom, ne pomera se sa trojke... Vidi se da zna košarku i da ima meku ruku,ali slaba vajda od toga ako bude pokazivao ovu dozu entuzijazma u budućnosti.
I moram da istaknem doprinos Bakića,koji je uneo neophodnu žestinu u odbrani. Štimac je isto dobar na tom planu.
Kod publike se videla želja i pozitivna atmosfera. S obzirom na to da nije bilo ničeg organizovanog,navijanje je bilo odlično. Štimac i Ovens su tu za zabavljanje publike glavni...

Za skor 3-0,stvarno nisam mogo ni da sanjam,ali moram priznati da nam je igra 0,
i da nemamo Owensa:worth::worth: Marinovica i Kikanovica,imali bi skor 0-3
ne bi valjalo da se ponovi prica da kao prosle sezone 2,3 igraca nose celu ekipu
jel ako tako bude bice dobro sve dok nekom od njih 3 ne bude bio dan,ili ako se ne daj boze povredi!
Sto se tice Zvezde veliki sam pesimista,Ako se na primer izdvoje pojedinci(owens,marinovic,tadija...)bice prodani na kraju sezone,i opet ce da se traze novi igraci
a ako se prodaju ovi igraci,kari ce definitivno otici sa klupe zvezde,i opet cemo istu pricu da pricamo...

Ne verujem da bi Kari otisao iz Zvezde toliko brzo. Tako ozbiljan trener ne prihvata posao da bi ga napustio posle 2 meseca. Mislim da je samo hteo posle 4 uzastopne pobede da skrene paznju na probleme da se u euforiji ne bi zaboravili i da nekako natera ljude da konacno srede upravu i naprave neki dugorocni program.

Naravno, sto se mene tice zelim vam da Pesic ode i da vas do kraja sezone vodi Zmago Sagadin :)

Ne verujem da bi Kari otisao iz Zvezde toliko brzo. Tako ozbiljan trener ne prihvata posao da bi ga napustio posle 2 meseca. Mislim da je samo hteo posle 4 uzastopne pobede da skrene paznju na probleme da se u euforiji ne bi zaboravili i da nekako natera ljude da konacno srede upravu i naprave neki dugorocni program.

Naravno, sto se mene tice zelim vam da Pesic ode i da vas do kraja sezone vodi Zmago Sagadin :)

Lepo od tebe,nema šta :thumbdown: .....imao sam drugačije mišljnje o tebi ali sam se izgleda prevario.
Klin Se Klinom Izbija - želim vam da se obrukate u Evroligi :ok:

Lepo od tebe,nema šta :thumbdown: .....imao sam drugačije mišljnje o tebi ali sam se izgleda prevario.
Klin Se Klinom Izbija - želim vam da se obrukate u Evroligi :ok:

Ma, to ja onako, navijacki :) Objektivno, Pesic vam treba k'o lebac, i ako uprava dozvoli sebi da izgubi takvog strucnjaka, treba ih sve yebati, zapaliti i obesiti.

Nezvanicno, kruze price da je Vucicevic, koji je do sad glasio za najozbiljnijeg kandidata da preuzme klub, odbio tu ponudu, i da ce Pesic mozda otici vec posle Splita. Naravno, sve je to za sada samo rekla-kazala, carsijske price i sve sto uz to ide.

Zvezda ima veliku sansu da pobedom u Zagrebu pokaze ozbiljnost svojih ambicija ove sezone.Mislim da je Pesic toga svestan,ali da namerno daje izjave u stilu "pravimo tim ne interesuju nas rezultati''.Videcete Zvezda sigurno dobija u Zagrebu.

Jesmo...samo što sa više optimizma ulazimo u novu sezonu...zaboleće ovaj poraz ali i ohladiti malo glave za dalje.
Iskreno,Cibona trenutno igra odlično (misli čak i bolje nego u zadnje 3-4 godine).....jeste da ne volim ovu privatnu ligu ali svaki ovakav poraz dosta boli.

Back