KK Crvena Zvezda

Znam ja, znam ja, mogu ja!!!:cool:

kastiljo3prsta.jpg

JA SAM PRVI DIGAO RUKU, MOGU JA!!! :mrgreen:

Poslednja izmena:
Crni...Sad cu da ti nabrojim par idiota,klasicnih krelaca koji nemaju veze sa mozgom...Vlade Divac,Drazen Dalipagic,Milos Vujanic,Dejan Tomasevic....Ti vidi sta im je zajednicko....

Drazen nije igrao za Zvezdu (nagovarao ga Kapicic, al Partizan bio bolji), a ostali nisu postali velikani u Zvezdi kao sto nece ni Tadija
vi imate Ducija, Moku, Kapidzu, Radovica, i Obradovic i Rakocevic vam zajedno vrede za jos jednog

Roberts i Ovens "slomili" Lukoil
Utorak, 30. septembar 2008. 23:19

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u generalnoj probi pred početak sezone Lukoil - 79:73.

Najefikasnije su bile novajlije, Roberts sa 19 poena i Ovens sa 15, a u strelce su se upisivali Marinović (11), Kešelj (10), Milan Milošević (9), Kikanović i Bakić (6) i Štimac (3).

Tim Svetislava Pešića je odlično otvorio meč i prvu četvrtinu dobio rezultatom 23:9.

U finišu je ekipa Željka Lukajića smanjila prednost Zvezde, ali je sa nekoliko uzastopnih pogodaka Marinović sačuvao pobedu crveno-belima.

Crvena zvezda će u Jadranskoj ligi startovati u subotu protiv FMP-a.

Ne bih da nastavljam besmislenu raspravu,koja se bazira na činjenicama koje svako može da proveri...
Zvezda je veliki klub zbog svog imena,tradicije i istorije. To što stanje u proteklim godinama nije na nivou tog renomea,je posebna priča koja zahteva ozbiljan elaborat.
I Boston dugo nije bio ni blizu ozbiljnog kandidata za prsten,pa to nije promenilo činjenicu da je pojam za NBA košarku.
Sam grb na dresu označava veličinu kluba i čini da svaki igrač koji ga nosi postaje deo istorije. Nadam se da ćemo u budućnosti moći vedrije da gledamo na blisku prošlost.:bye:

Kako mislis besmislena rasprava,kada smo u ovom slucaju u pravu,ne znam samo zasto se Crni ne pojavljuje ovde,nema ga cim je doslo do malog sukoba misljenja,a zasta forum sluzi nego u te svrhe...Jos gore je na njihovom podforumu,neki lik od fore sa Cak Norisom napravio najgluplji post ikada,ja napisao kako se dosta stvari ne poklapa sa realnoscu,a on umesto da odgovori na tu diskusiju napise ti si idiot,pa se tu ubaci Crni i napise valjda hahaha,koja si ti legenda:D...Dobro,drugacije verovatno i ne znaju da odgovore kada znaju da nisu u pravu,samo kada bi tako svi pisali na forumu bilo bi potpuno rasulo

Kako mislis besmislena rasprava,kada smo u ovom slucaju u pravu,ne znam samo zasto se Crni ne pojavljuje ovde,nema ga cim je doslo do malog sukoba misljenja,a zasta forum sluzi nego u te svrhe...Jos gore je na njihovom podforumu,neki lik od fore sa Cak Norisom napravio najgluplji post ikada,ja napisao kako se dosta stvari ne poklapa sa realnoscu,a on umesto da odgovori na tu diskusiju napise ti si idiot,pa se tu ubaci Crni i napise valjda hahaha,koja si ti legenda:D...Dobro,drugacije verovatno i ne znaju da odgovore kada znaju da nisu u pravu,samo kada bi tako svi pisali na forumu bilo bi potpuno rasulo

procitaj sta sam napisao
a i ti se bunis za nase fore o Duletu na nasoj temi

sto se tice Zvezdinih velicina, ti igraci (pogotovo Drazen i Divac) koje si nabrojao su postali veliki u Partizanu

Naravno da smo u pravu. To je potpuno očigledno,a i svako može da proveri. Besmisleno je raspravljati o situaciji u kojoj sve relevantne činjenice idu u korist jedne, a nagadjanja i navijačka potcenjivanja u korist druge strane.
Ja sam ta navijačka pljuvanja prerastao kad sam izašao iz osnovne škole.

Iskreno,ne znam da li je ova pobeda dobra stvar. Igračima svaka čast,krivo mi je što nisam mogao da gledam,trenera se ne bih usudio da komentarišem. :-) Mene muči to što će da krene bespotrebna i nerealna euforija koja može da proguta nešto veoma pozitivno. Nadam se da sam u krivu,ali to tako obično biva. Ovom timu treba vremena,a ja sam siguran da će Kari izvući maksimum.

Iskreno,ne znam da li je ova pobeda dobra stvar. Igračima svaka čast,krivo mi je što nisam mogao da gledam,trenera se ne bih usudio da komentarišem. :-) Mene muči to što će da krene bespotrebna i nerealna euforija koja može da proguta nešto veoma pozitivno. Nadam se da sam u krivu,ali to tako obično biva. Ovom timu treba vremena,a ja sam siguran da će Kari izvući maksimum.

Nema euforije jer to sigurno neće Pešić dozvoliti a i imamo maltene novi tim tako da se još uvek uhodavaju...vidi se da tu još uvek ima dosta da se radi ali sa ovim početkom (ne samo zbog pobede) sam zadovoljan jer postoji neki plus u igri za razliku od prethodnika :ok:

Back