KK Crvena Zvezda

Da,ali kada bi ove sezone dobijao bar neku minutažu,pružao bi mnogo bolje partije kada bi stasao. Mladi igrači moraju da se uvode u igru i sistem postepeno. A,posebno je tužno što bi doprinosio skoro isto ,bez ikakvog iskustva, kao momci od 25 godina. To je zlo Zvezde

Da raspravimo malo o Gromiku...Ako Macvan,koji je od igraca rodjenih '89 ubedljivo najbolji u Evropi(Koufos je na koledzu) ne doprinosi znacajno svojoj ekipi,onda ne shvatam sta ocekujete od tog Gromika koji ovo leto nije bio ni na spisku svoje reprezentacije.I da je dobio minutazu,ne bi je iskoristio bolje od ostalih igraca Crvene zvezde na njegovoj poziciji.Toliko...A sto se tice Omara,i ja sam da mu se digne spomenik,posto bi ova ekipa Crvene zvezde bez njega izgledala kao lose organizovani cirkus

Kao shto si rekao, on da je igrao doprinosio bi isto koliko i kovach...pa valjda je bolje da pustimo lika od 18 god da igra nego jednog kovacha koji je igrao u 5 klubova i ni u jednom nishta nije znao :?
a za Machvana cesh da vidish tek,lik je tek sad doshao i normalno da igra po 10-ak min,al do kraja sezone ce dobijati sve vishe i vishe shansi...

20 poena, 10 ili 11 asistencija,7 skokova. Kakav Kuk, Kid!;)
Sad ozbiljno: Čovek je najbolji stranac koji je igrao kod nas(u Srbiji). Tu zbora nema. Ne mogu da verujem da imamo tako dobrog igrača. Prihvatam da opet sledeće godine imamo Burksa i Tomasa,ako bi to bila cena da za dve sezone ponovo dodje kalibar Kuka.
Zvezda je dovela najboljeg stranca kad je imala najmanje para. Kada je dolazio tražio sam podatke na internetu i slučajno nabasao na neku kolumnu iz Amerike u kojoj je naslov jedne od tema bio Gde je Omar Kuk ili nešto slično. Prosto nisam mogao da verujem koliko je čovek nahvalio Kuka i kako je tugovao što ga nema u NBA i što je spletom loših dogadjaja u životu i preuranjenim odlukama nestao sa Američke scene. Tada sam znao da smo doveli dobrog igrača,ali nisam imao pojma da smo doveli briljantnog igrača. Ko ima ok internet,može i na youtubu da nadje klip koji je nešto na fazon-Zvezde srednjoškolske košarke koji nisu uspeli(nemaju ekstra karijeru u NBA). Tu su ga stavili u društvo sa Derijusom Majlsom,Dežuanom Vagnerom,Džejom Vilijamsom i Džozefom Forteom. To samo govori koju je on imao reputaciju.
ps
Da mi uživamo ove godine,jer ćorava kokoška retko kad ubode više od jednog jajeta

Da,Kuk je bio jedan od najboljih srednjoskolskih,pa i koledz igraca.Najveca greska mu je bila sto je otisao sa St.Johna posle sophmore sezone,a toliko dominantan nije bio.Posle je igrao u NBA,pa uzimao pare Belgijancima i Rusima.Sve u svemu,imam osecaj da bi Partizan sa njim bio jedan jako,jako dobar tim

Da,Kuk je bio jedan od najboljih srednjoskolskih,pa i koledz igraca.Najveca greska mu je bila sto je otisao sa St.Johna posle sophmore sezone,a toliko dominantan nije bio.Posle je igrao u NBA,pa uzimao pare Belgijancima i Rusima.Sve u svemu,imam osecaj da bi Partizan sa njim bio jedan jako,jako dobar tim

Ako nam i njega uzmete,možemo opušteno da rsformiramo košarkaški klub. I ovako smo blizu

Kao što sam se i plašio,Kuk je iscedjen do faze suve drenovine. Čovek od umora više ne zna gde bije. A kada je tako,(kada Kuk ne vuče sve konce u igri Zvezde)na scenu stupa neverovatno nadareni trener Stevan Karadzić sa svojim prepoznatljivim odbrambenim zahtevima koji se svode na to da svi dobiju po 5 ličnih grešaka,ali da pritom ne odigraju nijednu poštenu odbranu na celom meču. Priznaćete da to nije lako.
Da li znate da će ovih dana da dobije nagradu od Evropske Menadzerske Košarkaške Asocijacije. Prosto,ljudi moraju da mu se oduže kao najzaslužnijem za uspešni budući ugovor nekih od igrača koji su Zvezdi isporučili 20 i kusur poena,a prosek im je inače u minusu. Prosto je postalo simptomatično da se raznorazni komentatori konstantno frapiraju nad činjenicom da je baš taj neki košarkaš eksplodirao baš protiv Crvene Zvezde.
Ludi su oni koji misle da je to zasluga fantastične taktičke pripremljenosti i odbrambene volje pulena gorepomenutog inferiornog Stivija Walkera(Aluzija na Johnny Walker,ili ti šetač zbog njegove jedinog doprinosa na utakmici).
Najbolje da angažujemo nekog glumca za trenera koji bi malo bolje odglumeo trenersko umeće od ovog našeg nesposobnjakovića.
ps
Sva sreća pa je angažovao Lekića. Taj nas je izvukao iz problema na petici

Istina Kuk i Tadija su jedino sto vredi u zvezdi ove sezone,mada mozda bi smo nesto i mogli da uradimo,da imamo ekstra kvalitetnog centra.Sta je bilo sa Macvanom?U kom je decko sad klubu?Sta je sa Jorovicem I Aleksandrovom nigde ih nema?

Back