KK Crvena Zvezda

IMG_6933.jpeg

Znaci, genijalno 🤣🤣🤣🤣

Nema sta da se odgovara na naprednjacki agresivnu bujicu "pitanja" koja su upakovana u formu tvrdnje i "da li znas", da ili ne. Otprilike samo jedno tvoje pitanje je vredno rasprave, a sve ostalo je izmisljotina. Sa takvim pitanjima se samo ide u onu covicevsku mobilizaciju.

11126174_1455387644772908_1628740507_n-1.jpg

Idemoooo Zvezdo leeeee, Zeleznik ale-aleee !

PS: drzavni ste projekat, u vas je i ove sezone utucano vise para. Ma sta god pricali.

Dn1sSWqWkAA_KZD

Spasitelju šećeru !

Vrlo bitna pobeda u prvoj utakmici finala KLS protiv uvek neugodnog protivnika:

12476638026484a03ad73e4756732679_w640.jpeg

Nazalost, zbog epidemije bolenja dupeta, tribine su bile skoro prazne. Naredna utakmica se igra sutradan u matine-terminu, sasvim dostojno ovog cirkusa. Posle jos jedne pobede "nasih", ici ce se na porodicni rucak kod teta Vesne u Zelezniku.

Vrlo bitna pobeda u prvoj utakmici finala KLS protiv uvek neugodnog protivnika:

12476638026484a03ad73e4756732679_w640.jpeg

Nazalost, zbog epidemije bolenja dupeta, tribine su bile skoro prazne. Naredna utakmica se igra sutradan u matine-terminu, sasvim dostojno ovog cirkusa. Posle jos jedne pobede "nasih", ici ce se na porodicni rucak kod teta Vesne u Zelezniku.
Kolke ti komplekse imas ovo je neverovatno.Posto sa vama ne moze drugacije nego ovako,kazes prazne tribine jel?A gde ste vi da ih popunite u KLS?Kao grupa podrzavate aba ligu,onda se zalazite da se igra i u fudbalu jadranska liga,jer ako podrzavate u kosarci,onda vam nece smetati ni u fudbalu.Svakako vam ne bi smetalo da igrate sa hrvatima,jer ste ista prica.Ovo oko posecenosti,nemoj samo mlolim te ti ovde da pricas o posecenosti,do juce ni na kosarku niste isli u tim brojkama,dok niste preko noci postali ozbiljan finansijski klub,pa se dovede drzavni projekat,skupa pojacanja,a pored svega predsednik Evrolige vas covek.Tako da nemoj ti o postenju i o praznim tribinama,stadion vam je prazan godinama unazad,punije su tribine u trecoj ligi...

Najjaci je bio transparent "Moj druze zagrebacki", a ispod reklama IDEA. Odmah mi je u misli dosla slika Roberta iz Cacka u Tudjmanovom zagrljaju. :mrgreen:

Secamo se mi ko je pre 20 godina trcao u jadransku ligu. Trcali ste tamo i kao covicevci, i kao zvezdasi. Sad zakucavate poslednji ekser u srpsku ligu, privatizujuci je. Pretvorili ste je u Kup Vesne Covic.

Najjaci je bio transparent "Moj druze zagrebacki", a ispod reklama IDEA. Odmah mi je u misli dosla slika Roberta iz Cacka u Tudjmanovom zagrljaju. :mrgreen:

Secamo se mi ko je pre 20 godina trcao u jadransku ligu. Trcali ste tamo i kao covicevci, i kao zvezdasi. Sad zakucavate poslednji ekser u srpsku ligu, privatizujuci je. Pretvorili ste je u Kup Vesne Covic.
Prvo i prvo nije druze moj zagrebacki,nego e moj druze zagrebacki.Drugo niko nije trcao za jadranskom ligom,mi smo izneli stavove hiljadu puta.Dok se vi na takve stvari niste oglasavali,i pravili se da imate povez preko ociju i ne vidite sta se potencira.A o tome ko je hrvat,mi je smesno i pricati.

Sjajna pobeda u finalu. Ne vidim ja tu nikakav pad forme, peta ekipa iz ABA lige je dobijena lagano na gostovanju. Plan Robije da se plasmanom u osam najboljih EL odlozi ABA i obori sjajna forma nije uspeo.

Bio je to tezak put do titule sampiona Srbije, cak dve trening-utakmice ste odigrali protiv svoje filijale jer su vas automatski stavili u finale :mrgreen: svaka cast. A sad se ide na Vesnine sarme, pa na Kalis.

Sjajna pobeda u finalu. Ne vidim ja tu nikakav pad forme, peta ekipa iz ABA lige je dobijena lagano na gostovanju. Plan Robije da se plasmanom u osam najboljih EL odlozi ABA i obori sjajna forma nije uspeo.

Bio je to tezak put do titule sampiona Srbije, cak dve trening-utakmice ste odigrali protiv svoje filijale jer su vas automatski stavili u finale :mrgreen: svaka cast. A sad se ide na Vesnine sarme, pa na Kalis.
I zato je nsjveci turcin koji je na klupi malog, zagrebackog kluba igrao cetvrtfinalnuni polufinalnu seriju skoro mesec dana a smeta mu (nakon svih onih pomeranja termina koja je trazio) sto se finale ABA lige pomera za jedan dan.
Da li se stvar o uplasio Duska i Zvezde i toga da ce za dve godine da osvoji samo pehar za najvecu posetu navijaca.

Rutinske pobede i još jedna titula u naše vitrine čime smo se odvojili od hrvatskih cirkuzantskih Pobegulja.
A sada sledi vašar sa govedarima i stočarom Savićem.
Gledano tokom sezone kakve smo duele sa državnim krpeljom imali,treba očekivati sr*nja i idiotarije i u finalu od njih.
Ne praštati im ništa,uzvraćati istom merom,udarati nisko,na krv i nož ako treba jer sa stokom samo tako treba.

Sa teme državnih krpelja i odgovor večitog studenta:
Druze, nemam ja sta otvoriti tebi, oci ti se sigurno nece otvoriti. Onaj deo tela koji se kod tebe otvara, otvorice ga neko drugi. Sto se zatrovanosti tice, vi ste toliko prsli da ne pratite svoj klub i ne komentarisete nista cak ni kad igrate toliko bitno finale, za titulu, nego dolazite ovde da se cesete gde vas svrbi. Toliko o tome. Zato nema puno price s vama, komentar ili dva, i to je to, cao djaci.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prsli smo jer ne komentarišemo čak ni kad igramo finale :hahaha:
Pa kada čovek pogleda vašu temu i vaše tekstualne prenose umesto da se barem jednom dogovorite i u tim terminima date podršku KK Drukersima sa tribina,vi se usedeli ispred monitora.Hemoroidni navijači :lol:
A gde vas svrbi,to se vidi iz mog odgovora :cool:

Ne da se uplasio, nego eno ga trese se i stanca saopstenja svaki dan prozivajuci ligu za kalendar i sudije, proziva suparnicki klub, optuzuje, peni... :mrgreen:
Mislim da covek stvarno ne zna sta ce ako ne osvoji baba-ligu, toliko malo trofeja ima i toliko je malo uspeha postigao dosad.

Ne da se uplasio, nego eno ga trese se i stanca saopstenja svaki dan prozivajuci ligu za kalendar i sudije, proziva suparnicki klub, optuzuje, peni... :mrgreen:
Mislim da covek stvarno ne zna sta ce ako ne osvoji baba-ligu, toliko malo trofeja ima i toliko je malo uspeha postigao dosad.
Nego, kad smo kod toga, hocete biti domacini 12 ili 13?
Hocete biti principijelni kao i za kls ili cete pojest sta ste izasrali i pojaviti se 13og kao da se nista nije desilo.
Trudili ste se da nas sto vise izbacite iz takmicarskog ritma. Nisko kako se od vas i moglo ocekivati.
Ipak, ja bih najvise voleo da trren odluci prvaka a to i u klubu KKCZv zele.

Back