No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.420
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ili kako ih je onaj komentator na engleskom oslovio "grooveberry"Kako ono na politici kažete?
Ej grobari, khm, khm... Mi, mi, mi, mi....

ćuti mongoloidu ti pričaš o bacanju para idi gledaj ŽocaNista sto ce uciniti srecnim Vucica i njegove Panterlije nije bacanje para.![]()

иди по терапију7 milki za sezonu i po jednog igraca.![]()

Пет милки само за учешће у ЕЛ иако сте побегли из КЛС. А онда бланко чек, све што је потребно Руменоглуу за фајнал фор. И онда дођеш из Лакташа и овде просипаш мудрост.7 milki za sezonu i po jednog igraca.![]()
Naravno da sam očekivao da se javiš, iznenadio bih se da te nije bilo sa nekom objavom. Interesantna je ta tvoja konstrukcija od 7 miliona, samo nas prosvetli kako si došao do te cifre.7 milki za sezonu i po jednog igraca.![]()
Zato sad kad ste usrali pocetak sezone, predsednik dolazi sa avionima i kamionima da pokusa da spase stvar.Mozda je Baskonija zaista ispusila, ali ti sa tvojim izvorima informacija sigurno nisi merodavan za te price. A Realu se duguje jos 2.5mil za obestecenje (od 6mil), sto doduse, nije vase obavezno da placate, vec igracevo, ali ja nesto cisto sumnjam da bi Kampaco dolazio i isplatio Realu celu platu koju mu nudite naredne sezone.
Nisu to neke pare, ova drzava je dala 600mil za Premijer Ligu. Sta je ovih 5,6,7 milioncica za Partizan (vecina budzeta koji je ukupno oko 10) i duplo vise za vas i vas rezervni klub.
Немој молим те да са си толико скроман, знам лика (гробар) који тврди да само по основу карата и ваше врсте "донирај и доминирај" ККП приходује ту цифру.