KK Crvena Zvezda

Fj8GyyaXEAEnrW7.jpg

Момцима свака част за овај низ. Буквално су препородили сезону која је претила да буде готова пре нове године. Видело се синоћ да је то сада максимум. Уморни су у сваком погледу. Поново смо били без шута и многих других ствари, али увек смо показали жилавост. На крају да је било још мало среће, могло је и да се преокрене. Буквално губимо 18 разлике у утакмици у којој не можемо да убодемо кош, а онда у финишу долазимо на минус два. Дакле одбрана и борба, свака част, ово су порази после којих аплаудираш играчима.

Сада креће поново тежи распоред биће поново више пораза, али ако остане овакав приступ, онда свака част.

7 milki za sezonu i po jednog igraca. :hahaha:
Пет милки само за учешће у ЕЛ иако сте побегли из КЛС. А онда бланко чек, све што је потребно Руменоглуу за фајнал фор. И онда дођеш из Лакташа и овде просипаш мудрост.

Иначе ситуација је следећа:

Grmim.jpg

Kao što je plaćena za Vildozu? Koji ste vi pacijenti...Srećom neandertalske provinijencije pa ste se posrali u ruku koja vam je izdašno punila budžet. Sada izmišljate avione, kamione...zeca na ražnju a Zec još u Madridu. Opet ćemo da vas K*ramo ružno kad se sretnemo a ove godine ćemo se sretati bar 6-7 puta (ako opet ne furnete sa crte).
Uzgred, čestitam na pobedi nad antipatičnim Atamanom.

Fora je sto nismo mi nista izmislili, nego Baskonija izmislila da treba da im neko plati obestecenje, a sad spanski mediji izmislise sve ovo za Kampaca, njegove plate i obestecenja. Al' ne treba vi nista da platite, sve dok ste tako fini i dobri i ne serete po Vucicu, sto bi rekao Cokson, vi nikad ne vredjate vaseg predsednika. :mrgreen: Zato sad kad ste usrali pocetak sezone, predsednik dolazi sa avionima i kamionima da pokusa da spase stvar.

Baskonji nije plaćena nikakva kinta od strane Zvezde inače su pokušavali nešto i u administraciji EL i popušili, neće ni Realu jer Real nema prava na odštetu već pravo "preče kupovine" koju nije iskoristio... a Real ima sa Fakundom nekih dugovanja F.K. prema njima koja su još od odlaska u NBA.

Mozda je Baskonija zaista ispusila, ali ti sa tvojim izvorima informacija sigurno nisi merodavan za te price. A Realu se duguje jos 2.5mil za obestecenje (od 6mil), sto doduse, nije vase obavezno da placate, vec igracevo, ali ja nesto cisto sumnjam da bi Kampaco dolazio i isplatio Realu celu platu koju mu nudite naredne sezone.

Nisu to neke pare, ova drzava je dala 600mil za Premijer Ligu. Sta je ovih 5,6,7 milioncica za Partizan (vecina budzeta koji je ukupno oko 10) i duplo vise za vas i vas rezervni klub.

Mozda je Baskonija zaista ispusila, ali ti sa tvojim izvorima informacija sigurno nisi merodavan za te price. A Realu se duguje jos 2.5mil za obestecenje (od 6mil), sto doduse, nije vase obavezno da placate, vec igracevo, ali ja nesto cisto sumnjam da bi Kampaco dolazio i isplatio Realu celu platu koju mu nudite naredne sezone.

Nisu to neke pare, ova drzava je dala 600mil za Premijer Ligu. Sta je ovih 5,6,7 milioncica za Partizan (vecina budzeta koji je ukupno oko 10) i duplo vise za vas i vas rezervni klub.
:hahaha: Немој молим те да са си толико скроман, знам лика (гробар) који тврди да само по основу карата и ваше врсте "донирај и доминирај" ККП приходује ту цифру.
Е, и да, вас мрзи СНС и само вам је дао за Пантера, Ледеја, Нанелија, Егзума...и за осталих пет странаца.

Ne mrzi nas jer imamo i mi svoje naprednjake, samo Vucic vas vise voli, sto se da videti. Toliko je iskompleksirana ta bulumenta oko vas da ce zveknuti ovoliko love za Kampaca, recimo, jer su videli da ste po prvi put u 10 godina malo "tanji" na papiru.

A to sto pricaju drugi likovi, to pitaj njih. Za mene su nasi prihodi sigurno veci nego inace jer smo dobili EL, ali to je samo jedan deo budzeta. Nasi sponzori otkrivaju sve sto treba (drzavni + paradrzavni kao sto su kladionice), kao sto vi imate iste takve, plus milione Milenijum Panterlija gradjevinara u tesnom dilu sa Vucicevima.

Back