KK Crvena Zvezda

1670538247295.png

Вечерас редови пред апотекама. Неки људи када се завршила утакмица јуре да покупују све залихе бенседина и да се масовно прикључују на апарате за одржавање живота. Не знам шта се дешава.

Iskustvo dugotrajnog igranja u EL. Zvezda je delovala vrlo smireno ceo mec, bez obzira na rezultat. Atmosfera odlicna, jedino sto nikako navijaci da shvate da utakmica traje 40 minuta, a ne 10.
znam da si grobar ali Zvezda nije bila smerena uopšte prvu četvrtinu nismo postojali imali ste po tri ofanzivna skoka u jednom napadu, posle smo se sabrali ali generalno loš meč ali zanimljiv

Iskustvo dugotrajnog igranja u EL. Zvezda je delovala vrlo smireno ceo mec, bez obzira na rezultat. Atmosfera odlicna, jedino sto nikako navijaci da shvate da utakmica traje 40 minuta, a ne 10.
Један од фактора јесте тај што имамо искуства играња у ЕЛ и то свежијег искуства, да неко не помисли да не памтимо ономад када је пре ове године Партизан играо. Ми најбоље знамо у мору пораза које смо играли да у ЕЛ нема лаких утакмица и да је некад довољно само минут до два празног хода да добијен меч изгубиш. Ово нам се мало и враћа за неке несрећне поразе и за све друго.

Оно што мене радује то је да нисмо ово добили неком дивљачком кошарком, јер нам је шут за три био трагичан, док смо слободна бацања шутирали 11-16 (превише промашаја), плус под обручима малтене нисмо постојали, јер је Лесор све купио.

Превише лоших фактора нам се поклопило, а опет нисмо изгубили. То је за мене најважније, чак и када не одиграмо добро у нападу, да одбраном можемо да ломимо мечеве, сада већ у континуитету.

Ми и даље јашемо на том неком позитивном таласу и мислим да играмо изнад наших могућности. Са још једном победом само да се спремимо за неминовни пад форме. Јер тешко је очекивати овако висок ниво игре и добијања оваквих завршница у континуитету. А опет, прошли смо многе најтеже школе где смо у серијама губили неизвесне завршнице. Надам се да нам се нешто од спортске (не)среће враћа.

На крају, шта рећи за тандем Вилдоза-Недовић. Поклопило се и док год траје да уживамо. А ваљда смо довољно искусни и нисмо такве ложане да се трипујемо да смо већ у топ 8 или на фајнал фору, као несрећни комшилук. Ништа се живо не решава у децембру. Ово је једноставно период добре игре и одличних резултата.

Али да је лепо бити ових дана навијач Звезде, то је ван сваке сумње.

Šta reći,nestavrno ovo deluje nakon dolaska Ivanovića.Šta im je usadio u glavu nakon onog pacera Jovanovića,ne znam ali deluju ako ništa drugo borbenije nego ranije i to je možda taj deo koji presuđuje u ovim neizvesnim završnicama koje su nam ranije bile rak-rana.
Ne razbijamo protivnike i ne podižemo se u nebesa ovim pobedama jer kako kaže @fobos11 ovo je period odlične igre i rezultata i verovatno da je neminovno da će se jednog trenutka desiti pad ali se nadam da će to Ivanović brzo ispeglati.
Trebamo uživati u ovom periodu i za razliku od onih franjevačkih plagijata sa tribina ne pokazujemo tabele (vratilo im se za ono quresanje od pre mesec dana sa dodatnom cisternom fekalija po glavi :D ) već treba ići utakmicu po utakmicu i bez obzira na ime protivnika biti skoncentrisan.

izašla mi ova tema dole pa da bacim komentar..realno FMP je posle dolaska Gargamela dobio glavu i rep..mnogo ozbiljnija ekipa.. preporodio ih je lik.. mislio sam da će biti zakucani za dno tabele ali sada im predviđam plasman oko 12 tog mesta.. nikom neće biti lako dobiti ih u Pioniru.. na strani i dalje su kanta ali dobiće par utakmica i kao gosti kao npr u Berlinu
...kaže simpatizer KK neuspelog abortusa !

Back