Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 11.868
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam da si grobar ali Zvezda nije bila smerena uopšte prvu četvrtinu nismo postojali imali ste po tri ofanzivna skoka u jednom napadu, posle smo se sabrali ali generalno loš meč ali zanimljivIskustvo dugotrajnog igranja u EL. Zvezda je delovala vrlo smireno ceo mec, bez obzira na rezultat. Atmosfera odlicna, jedino sto nikako navijaci da shvate da utakmica traje 40 minuta, a ne 10.
Један од фактора јесте тај што имамо искуства играња у ЕЛ и то свежијег искуства, да неко не помисли да не памтимо ономад када је пре ове године Партизан играо. Ми најбоље знамо у мору пораза које смо играли да у ЕЛ нема лаких утакмица и да је некад довољно само минут до два празног хода да добијен меч изгубиш. Ово нам се мало и враћа за неке несрећне поразе и за све друго.Iskustvo dugotrajnog igranja u EL. Zvezda je delovala vrlo smireno ceo mec, bez obzira na rezultat. Atmosfera odlicna, jedino sto nikako navijaci da shvate da utakmica traje 40 minuta, a ne 10.
Nisam grobar, pu pu pu...znam da si grobar ali Zvezda nije bila smerena uopšte prvu četvrtinu nismo postojali imali ste po tri ofanzivna skoka u jednom napadu, posle smo se sabrali ali generalno loš meč ali zanimljiv
...kaže simpatizer KK neuspelog abortusa !izašla mi ova tema dole pa da bacim komentar..realno FMP je posle dolaska Gargamela dobio glavu i rep..mnogo ozbiljnija ekipa.. preporodio ih je lik.. mislio sam da će biti zakucani za dno tabele ali sada im predviđam plasman oko 12 tog mesta.. nikom neće biti lako dobiti ih u Pioniru.. na strani i dalje su kanta ali dobiće par utakmica i kao gosti kao npr u Berlinu
"brt moi",to opet neka ustaška uzrečica?ae brt moi