KK Crvena Zvezda

Zvezda-nakon-drame-srusila-Makabi-i-vezala-trecu-pobedu-u-Evroligi.jpg
1669138735-kkcz1-750x421 (1).jpg

Газимо их све

Не помажу судије јавори, ни намерно повређени играчи, ни милионерски странци, јсд криминалци

ЦРВЕНО-БЕЛА НАДМОЋ
🔴⚪🩸🔥👌💪👋⭐⚡🇷🇸⚪🔴⚪🔴⚪❌

20221128_235520.jpg

20221128_235837.jpg

20221128_235709.jpg

кога треба похапсити он мора да лупа јер је пролупао...
Pohapsiti budale koje prete i pišu one gluposti. Sinoć se znalo ako upadne neki predmet da se ide na pražnjenje tribine/a, i šta se desi? Likovi bacaju sitninu ko kumovi kad izađu iz crkve. Rezultat: uskratili su Zvezdu svoje podrške. Srećom bez posledica.
Čak i naš trener DIv ima lično mišljenje. Navijanje i pomoć igračima na parketu podrazumeva dlanove i grla (decibeli) a ne sitniš, upaljači i telefoni...
Mada je ovaj DEZ lik koji samo piše (kao da je neki bubuljičav klinac)tako po zvezdaškim forumima i biva brzo banovan, toliko o njemu kao opasnosti za KKP.

izašla mi ova tema dole pa da bacim komentar..realno FMP je posle dolaska Gargamela dobio glavu i rep..mnogo ozbiljnija ekipa.. preporodio ih je lik.. mislio sam da će biti zakucani za dno tabele ali sada im predviđam plasman oko 12 tog mesta.. nikom neće biti lako dobiti ih u Pioniru.. na strani i dalje su kanta ali dobiće par utakmica i kao gosti kao npr u Berlinu

izašla mi ova tema dole pa da bacim komentar..realno FMP je posle dolaska Gargamela dobio glavu i rep..mnogo ozbiljnija ekipa.. preporodio ih je lik.. mislio sam da će biti zakucani za dno tabele ali sada im predviđam plasman oko 12 tog mesta.. nikom neće biti lako dobiti ih u Pioniru.. na strani i dalje su kanta ali dobiće par utakmica i kao gosti kao npr u Berlinu
Ae pali zagrepčanine.

Back